Køleskab.dk » Alle guides » Køleskab » Vestfrost Køleskab

Bedste Vestfrost Køleskab: Se top 8

(opdateret marts 2023)

Du er landet på Køleskab.dk, det helt rigtige sted at finde Vestfrost køleskabe. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på Vestfrost køleskabe | ✅ Køleskab-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Top 3 Vestfrost køleskabe

Her kan du se de 3 bedste Vestfrost køleskabe ud af de 8 køleskabe fra Vestfrost vi har på vores liste her på Køleskab.dk
De 3 køleskabe er udvalgt baseret på bl.a. følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på Vestfrost køleskabe | ✅ Køleskab-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Vestfrost HOFK186 Køleskab

 • Dagens pris: 4995,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 4999,-, nu kun 4995,-.
  Du sparer 4 kr. / 0 %
 • Fundet hos HvidevareShoppen.dk
 • Mærke: Vestfrost

Vores første anbefaling er “Vestfrost HOFK186 Køleskab” som lige nu er på tilbud hos HvidevareShoppen.dk.

Her er prisen sat ned med 0 % og kan altså fås for kun 4995,- – en besparelse på 4 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Vestfrost – HOFK186 – KøleskabStort og rummeligt køleskab med meget opbevaringsplads fra Vestfrost. Specifikationer:Energiklasse EFritstående køleskab2+2 års garanti5 glashylder 1 flaskehylde4 dørhylder1 flaskedørhylde2 grøntsagsskuffer (god opbevarings…

Se hos HvidevareShoppen.dk ❯❯

2: Vestfrost HOF IK 177 DOD Integrerbart Køleskab – 2+2 års garanti

Anden anbefaling har vi fundet hos Kai Berntsen ApS, hvor du kan købe Vestfrost HOF IK 177 DOD Integrerbart Køleskab – 2+2 års garanti til kun 5999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Integreret køleskab fra Vestfrost med ColdAir flow, IdealFresh skuffe og en kapacitet på 294 liter.  Specifikationer:  Energiklasse E 294 liter kapacitet Med flaskehylde 39 dB Mål (HxBxD) i cm: 177x54x54,5…

Se hos Kai Berntsen ApS ❯❯

3: Vestfrost HOFK124 Køleskab

Næste anbefaling er “Vestfrost HOFK124 Køleskab”.

Dagens bedste tilbud på “Vestfrost HOFK124 Køleskab” har vi fundet hos HvidevareShoppen.dk hvor prisen lige nu er 2999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Køleskab fra Vestfrost – HOF K 124   Energiklasse F Netto køl: 200 ltr. 3 dørhylder 1 flaskedørhylde 1 grøntsagsskuffe 4 glashylder Produktmål: H: 123,5 cm x B: 54 cm x D: 56,3 cm…

Se hos HvidevareShoppen.dk ❯❯

4: Vestfrost HOFK144 Køleskab

Produkt nummer 4 på vores “Vestfrost køleskab-liste” er Vestfrost HOFK144 Køleskab som du lige nu kan købe for 3499,- hos Kai Berntsen ApS

Forhandlerens beskrivelse:
HOFK144 – Køleskab fra Vestfrost   Energiklasse F Fritstående Hvid Kapacitet 255 ltr. H: 145,5 cm x B: 54 cm x D: 59,5 cm Specifikationer:…

Se hos Kai Berntsen ApS ❯❯

5: Vestfrost EW 5240 M-2 – Fritstående køleskab med fryseboks

 • Dagens pris: 3499,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 4295,-, nu kun 3499,-.
  Du sparer 796 kr. / 18 %
 • Fundet hos Homeshop.dk
 • Mærke: Vestfrost

Forhandlerens beskrivelse:
Vestfrost EW 5240 M-2 – Fritstående køleskab med fryseboks…

Se hos Homeshop.dk ❯❯

6: Vestfrost EW 5397 R-4 – Fritstående køleskab

 • Dagens pris: 4995,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 5999,-, nu kun 4995,-.
  Du sparer 1004 kr. / 16 %
 • Fundet hos Homeshop.dk
 • Mærke: Vestfrost

Forhandlerens beskrivelse:
Vestfrost EW 5397 R-4 – Fritstående køleskab Kan bruges alene men er også ideel i kombination med EN 5399 F NR-3 i en praktisk side-by-side løsning….

Se hos Homeshop.dk ❯❯

7: Vestfrost EW 5265 R-3 – Fritstående køleskab

 • Dagens pris: 4495,- kr.
 • Fundet hos Homeshop.dk
 • Mærke: Vestfrost

Forhandlerens beskrivelse:
Vestfrost EW 5265 R-3 – Fritstående køleskab…

Se hos Homeshop.dk ❯❯

8: Vestfrost EWI 52795 R S – Integreret køleskab

 • Dagens pris: 6999,- kr.
 • Fundet hos Homeshop.dk
 • Mærke: Vestfrost

Sidste produkt på vores liste er Vestfrost EWI 52795 R S – Integreret køleskab som vi har fundet til 6999,- hos Homeshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Vestfrost EWI 52795 R S – Integreret køleskab 177 cm fuldintegreret køleskab med lys i toppen af køleskabet….

Se hos Homeshop.dk ❯❯

Andre mærker af køleskabe

På vores liste her har vi samlet de 8 bedste køleskabe på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde det helt rigtige køleskab til dine behov:

Købsguide til Vestfrost køleskab

Hvis du er på markedet efter et nyt køleskab og har besluttet dig for at en model fra Vestfrost er noget for dig, så læs med her og bliv klogere på, hvad du skal kigge efter. Markedet er kæmpe, når det kommer til køleskabe, og derfor er det også vigtigt, at du sætter dig ind i, hvad du skal være opmærksom på, og hvad dit behov er, inden du farer ud og køber det første og billigste på markedet.

Hvilke typer af Vestfrost køleskab kan jeg vælge imellem?

Selv om et køleskab er en brugsgenstand, der findes i hjemme for at opfylde et behov, så betyder det ikke, at det kun er det indre, der tæller. Udseendet vejer også tungt, for hvem vil have et mindre kønt køleskab i sit nye, lækre designkøkken? Du skal altså tage stilling til, om du vil have et integreret, indbygget eller fritstående køleskab og hvordan det skal placeres, så du kender de mål du har at arbejde med. Herefter kan du så tage stilling til, hvilke funktioner du ønsker.

Helt overordnet findes der altså tre varianter som du skal vælge imellem: Det integrerede, det indbyggede og det fritstående. Men hvad er forskellen egentlig? Det kan du se her:

Det integrerede Vestfrost køleskab

Med et integreret køleskab dækker du lågen med en køkkenlåge, der matcher de andre låger i køkkenet.

På den måde bliver køleskabet usynligt udefra og er på den måde fuldt integreret i køkkendesignet.

Det indbyggede Vestfront Køleskab

Denne model er beregnet til at stå i et skab, men uden ekstra låge.

Det betyder, at du kan bygge dit køkken helt op og stadig være sikker på, at størstedelen af alle køleskabe, der er lavet til at fungere indbygget i et skab, vil passe til dit køkken, fordi der arbejdes med standartmål.

Det fritstående Vestfront Køleskab

Det helt klassiske og gammeldags køleskab, der står frit fremme på gulvet. Her er det nødvendigt, at alle sider af skabet er pæne, fordi det ikke maskeres eller dækkes på nogen måde. Det er i denne kategori, du finder specialudgaverne, de sjove og anderledes køleskabe og de lidt dyrere modeller.

Hvilket energimærke skal jeg vælge?

Ud over at skulle tage stilling til, hvor dit køleskab skal stå, er det også vigtigt, at du holder øje med energimærkningen.

I dag findes der køleskabe fra klasse G til A+++, og det kommer til at gøre en mærkbar forskel på din elregning, hver gang du vælger en model, der ligger tættere på den højeste mærkning, A+++. Det kan sagtens være, at du føler dig fristet til at vælge en billigere model med en lavere mærkning, men det kommer hurtigt til at blive dyrere for dig, når du hvert kvartal skal betale din elregning.

Hvilke forskellige former for køleskabe laver Vestfrost?

Ja, du kan ikke alene finde de kendte køleskabe med plads til familiens madindkøb, men også en række andre variationer som:

 • Køle/fryseskab
 • Fryseskab med indbygget frostboks
 • Vinkøleskab
 • Svaleskab
Alle varianterne har hver sin funktion, og derfor skal du være helt sikker på, at du vælger den, der opfylder dine behov bedst muligt, inden du beslutter dig.

Hvilken størrelse køleskab skal jeg vægle?

Hvor meget plads skal du bruge i dit køleskab? Er du single, eller bor du alene, så er det længe nok med et bordkøleskab eller et køle/fryseskab, der give dig plads til både dagligvarerne samt kød og grønt i fryseren. Er I på den anden en familie på 5, så er der brug for lidt mere plads, og et større køleskab vil være at foretrække.

Mange større familier herhjemme er blevet glade for det populære amerikaner køleskab med to låger og utroligt meget plads. Vælg det, du føler passer bedst til jeres behov, og husk at lægge mærke til, hvilket energimærke der følger med dit køb