Du er landet på Køleskab.dk, det helt rigtige sted at finde Vestfrost køleskab. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Vestfrost køleskab tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Vestfrost EW 5240 M-2 – Fritstående køleskab med fryseboks

 • Dagens pris: 3499,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 4295,-, nu kun 3499,-.
  Du sparer 796 kr. / 18 %
 • Fundet hos Homeshop.dk
 • Mærke: Vestfrost

Vores første anbefaling er “Vestfrost EW 5240 M-2 – Fritstående køleskab med fryseboks” som lige nu er på tilbud hos Homeshop.dk.

Her er prisen sat ned med 18 % og kan altså fås for kun 3499,- – en besparelse på 796 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Vestfrost EW 5240 M-2 – Fritstående køleskab med fryseboks…

Se hos Homeshop.dk ❯❯

2: Vestfrost EW 5265 R-3 – Fritstående køleskab

 • Dagens pris: 4495,- kr.
 • Fundet hos Homeshop.dk
 • Mærke: Vestfrost

Anden anbefaling har vi fundet hos Homeshop.dk, hvor du kan købe Vestfrost EW 5265 R-3 – Fritstående køleskab til kun 4495,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Vestfrost EW 5265 R-3 – Fritstående køleskab…

Se hos Homeshop.dk ❯❯

3: Vestfrost EW 5397 R-4 – Fritstående køleskab

 • Dagens pris: 4999,- kr.
 • Fundet hos Homeshop.dk
 • Mærke: Vestfrost

Næste anbefaling er “Vestfrost EW 5397 R-4 – Fritstående køleskab”.

Dagens bedste tilbud på “Vestfrost EW 5397 R-4 – Fritstående køleskab” har vi fundet hos Homeshop.dk hvor prisen lige nu er 4999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Vestfrost EW 5397 R-4 – Fritstående køleskab Kan bruges alene men er også ideel i kombination med EN 5399 F NR-3 i en praktisk side-by-side løsning….

Se hos Homeshop.dk ❯❯

4: Vestfrost EWI 52795 R S – Integreret køleskab

 • Dagens pris: 6499,- kr.
 • Fundet hos Homeshop.dk
 • Mærke: Vestfrost

Produkt nummer 4 på vores “Vestfrost køleskab-liste” er Vestfrost EWI 52795 R S – Integreret køleskab som du lige nu kan købe for 6499,- hos Homeshop.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Vestfrost EWI 52795 R S – Integreret køleskab 177 cm fuldintegreret køleskab med lys i toppen af køleskabet….

Se hos Homeshop.dk ❯❯

5: Vestfrost HOFK144 Køleskab

Sidste produkt på vores liste er Vestfrost HOFK144 Køleskab som vi har fundet til 3499,- hos Kai Berntsen ApS.

Forhandlerens beskrivelse:
Vestfrost – HOFK144 – Køleskab Specifikationer: Energiklasse F Fritstående Hvid Kapacitet 255 ltr. H: 145,5 cm x B: 54 cm x D: 59,5 cm…

Se hos Kai Berntsen ApS ❯❯

Dyreste Vestfrost Køleskab på listen er Vestfrost EWI 52795 R S – Integreret køleskab fra Homeshop.dk med en pris på 6499.00. Billigste udvalgte Køleskab er Vestfrost EW 5240 M-2 – Fritstående køleskab med fryseboks som du kan købe for 3499.00 hos Homeshop.dk. Forskellen på de to priser er 3000 kr.
Ovenstående Vestfrost Køleskab data og priser er hentet fra 2 butikker (Homeshop.dk, Kai Berntsen ApS). Alle Vestfrost Køleskab tilbud er opdateret i dag 04-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Køleskab guides:

Fandt du ikke det rigtige Køleskab blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Køleskab:

Købsguide til Vestfrost køleskab

Hvis du er på markedet efter et nyt køleskab og har besluttet dig for at en model fra Vestfrost er noget for dig, så læs med her og bliv klogere på, hvad du skal kigge efter. Markedet er kæmpe, når det kommer til køleskabe, og derfor er det også vigtigt, at du sætter dig ind i, hvad du skal være opmærksom på, og hvad dit behov er, inden du farer ud og køber det første og billigste på markedet.

Hvilke typer af Vestfrost køleskab kan jeg vælge imellem?

Selv om et køleskab er en brugsgenstand, der findes i hjemme for at opfylde et behov, så betyder det ikke, at det kun er det indre, der tæller. Udseendet vejer også tungt, for hvem vil have et mindre kønt køleskab i sit nye, lækre designkøkken? Du skal altså tage stilling til, om du vil have et integreret, indbygget eller fritstående køleskab og hvordan det skal placeres, så du kender de mål du har at arbejde med. Herefter kan du så tage stilling til, hvilke funktioner du ønsker.

Helt overordnet findes der altså tre varianter som du skal vælge imellem: Det integrerede, det indbyggede og det fritstående. Men hvad er forskellen egentlig? Det kan du se her:

Det integrerede Vestfrost køleskab

Med et integreret køleskab dækker du lågen med en køkkenlåge, der matcher de andre låger i køkkenet.

På den måde bliver køleskabet usynligt udefra og er på den måde fuldt integreret i køkkendesignet.

Det indbyggede Vestfront Køleskab

Denne model er beregnet til at stå i et skab, men uden ekstra låge.

Det betyder, at du kan bygge dit køkken helt op og stadig være sikker på, at størstedelen af alle køleskabe, der er lavet til at fungere indbygget i et skab, vil passe til dit køkken, fordi der arbejdes med standartmål.

Det fritstående Vestfront Køleskab

Det helt klassiske og gammeldags køleskab, der står frit fremme på gulvet. Her er det nødvendigt, at alle sider af skabet er pæne, fordi det ikke maskeres eller dækkes på nogen måde. Det er i denne kategori, du finder specialudgaverne, de sjove og anderledes køleskabe og de lidt dyrere modeller.

Hvilket energimærke skal jeg vælge?

Ud over at skulle tage stilling til, hvor dit køleskab skal stå, er det også vigtigt, at du holder øje med energimærkningen.

I dag findes der køleskabe fra klasse G til A+++, og det kommer til at gøre en mærkbar forskel på din elregning, hver gang du vælger en model, der ligger tættere på den højeste mærkning, A+++. Det kan sagtens være, at du føler dig fristet til at vælge en billigere model med en lavere mærkning, men det kommer hurtigt til at blive dyrere for dig, når du hvert kvartal skal betale din elregning.

Hvilke forskellige former for køleskabe laver Vestfrost?

Ja, du kan ikke alene finde de kendte køleskabe med plads til familiens madindkøb, men også en række andre variationer som:

 • Køle/fryseskab
 • Fryseskab med indbygget frostboks
 • Vinkøleskab
 • Svaleskab
Alle varianterne har hver sin funktion, og derfor skal du være helt sikker på, at du vælger den, der opfylder dine behov bedst muligt, inden du beslutter dig.

Hvilken størrelse køleskab skal jeg vægle?

Hvor meget plads skal du bruge i dit køleskab? Er du single, eller bor du alene, så er det længe nok med et bordkøleskab eller et køle/fryseskab, der give dig plads til både dagligvarerne samt kød og grønt i fryseren. Er I på den anden en familie på 5, så er der brug for lidt mere plads, og et større køleskab vil være at foretrække.

Mange større familier herhjemme er blevet glade for det populære amerikaner køleskab med to låger og utroligt meget plads. Vælg det, du føler passer bedst til jeres behov, og husk at lægge mærke til, hvilket energimærke der følger med dit køb