Du er landet på Køleskab.dk, det helt rigtige sted at finde Bosch køleskab. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Bosch køleskab tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Bosch køleskab/fryser KIV875SF0 indbygget

 • Dagens pris: 6999,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Bosch

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Elgiganten.

Her kan “Bosch køleskab/fryser KIV875SF0 indbygget” fås til 6999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Bosch kølefryseskab KIV875SF0 Integreret med LowFrost giver optimal opbevaring af fødevarer og reducerer isdannelse….

Se hos Elgiganten ❯❯

2: Bosch køleskab KSV36VXEP

 • Dagens pris: 7499,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Bosch

Anden anbefaling har vi fundet hos Elgiganten, hvor du kan købe Bosch køleskab KSV36VXEP til kun 7499,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Dette Bosch køleskab KSV36VXEP tilbyder dynamisk nedkøling, VitaFresg, FreshSense og SuperCool, som vedligeholder din mads friskhed i længere tid.
Med et 346 l interiør samt flere hylder er køleskabet et godt valg til den store husholdning….

Se hos Elgiganten ❯❯

3: Bosch Series 4 køleskab KSV36VIEP

 • Dagens pris: 4499,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Bosch

Næste anbefaling er “Bosch Series 4 køleskab KSV36VIEP”.

Dagens bedste tilbud på “Bosch Series 4 køleskab KSV36VIEP” har vi fundet hos Elgiganten hvor prisen lige nu er 4499,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Bosch Series 4 køleskabet KSV36VIEP har VitaFresh boks, FreshSense og SuperCool og holder din mad frisk i længere tid takket være optimale temperature- og fugtighedsniveauer, mens EasyAccess hylden og LED-lyset giver perfekt overblik over indersiden,…

Se hos Elgiganten ❯❯

4: Bosch køleskab KSV36VWEP

 • Dagens pris: 5999,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Bosch

Produkt nummer 4 på vores “Bosch køleskab-liste” er Bosch køleskab KSV36VWEP som du lige nu kan købe for 5999,- hos Elgiganten

Forhandlerens beskrivelse:
Bosch køleskabet KSV36VWEP med 346-liters kapacitet opretholder en konstant temperature med FreshSense teknologi og har praktiske opbevaringsmuligheder med SuperCool-funktion og LED-lys….

Se hos Elgiganten ❯❯

5: Bosch køleskab KUR15ADF0 indbygget

 • Dagens pris: 4707,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Bosch

Forhandlerens beskrivelse:
Bosch intergreret køleskab KUR15ADF0 med MultiBox er en ideel opbevaringsplads til frisk frugt og grøntsager….

Se hos Elgiganten ❯❯

6: Bosch KSV36NWEQ – Fritstående køleskab

 • Dagens pris: 5499,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 8499.00, nu kun 5499,-.
  Du sparer 3000 kr. / 35 %
 • Fundet hos Homeshop.dk
 • Mærke: Bosch

Forhandlerens beskrivelse:
Bosch KSV36NWEQ – Fritstående køleskab Køleskab med elektronisk temperaturstyring, den ønskede temperatur indstilles nemt og nøjagtigt.
Skabet kommer med en praktisk grøntsagsskuffe med fugtighedsregulering og intelligent designet bund der yder beskyttel…

Se hos Homeshop.dk ❯❯

7: Bosch KSV36VBEP – Fritstående køleskab

 • Dagens pris: 6283,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 9499.00, nu kun 6283,-.
  Du sparer 3216 kr. / 33 %
 • Fundet hos Homeshop.dk
 • Mærke: Bosch

Forhandlerens beskrivelse:
Bosch KSV36VBEP – Fritstående køleskab Køleskab med VitaFresh-skuffe: holder frugt og grønt frisk i længere tid.
Køleskabet holder på kulden Aktiver superkøl inden du går på indkøb, derved sænkes temperaturen i en kort periode, så de nyindkøbte, fr…

Se hos Homeshop.dk ❯❯

8: Bosch KSV36VLDP – Fritstående køleskab

 • Dagens pris: 5911,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 8499.00, nu kun 5911,-.
  Du sparer 2588 kr. / 30 %
 • Fundet hos Homeshop.dk
 • Mærke: Bosch

Sidste produkt på vores liste er Bosch KSV36VLDP – Fritstående køleskab som vi har fundet til 5911,- hos Homeshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Bosch KSV36VLDP – Fritstående køleskab Køleskab med VitaFresh Box: køler meget effektivt holder dine frugter og grøntsager friske længere.
Køleskabet holder på kulden Aktiver superkøl inden du går på indkøb, derved sænkes temperaturen i en kort per…

Se hos Homeshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Bosch køleskab i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Bosch køleskab:

Dyreste Bosch Køleskab på listen er Bosch KIL82VFF0 – Integrerbart køleskab med fryseboks fra Homeshop.dk med en pris på 8308.00. Billigste udvalgte Køleskab er Bosch Series 4 køleskab KSV36VIEP som du kan købe for 4499.00 hos Elgiganten. Forskellen på de to priser er 3809 kr. – de 8 Bosch Køleskab vi har fundet koster i gennemsnit 10823.25 kr.
Ovenstående Bosch Køleskab data og priser er hentet fra 4 butikker (Elgiganten, Homeshop.dk, Kai Berntsen ApS, HvidevareShoppen.dk). Alle Bosch Køleskab tilbud er opdateret i dag 25-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Køleskab guides:

Fandt du ikke det rigtige Køleskab blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Køleskab:

Købsguide til Bosch køleskab

Bosch har i mange år været fremme i skoene, når det kommer til udvikling af køleteknik. Derfor kan du altid være sikker på, at et Bosch køleskab er det sikre valg. Men hvilke overvejelser bør du gøre dig, inden du leder efter dit nye Bosch køleskab? Og hvilken model vil passe bedst til dine behov? Læs med i denne guide for at få svar på dine spørgsmål, så du kan være sikker på, at du ender med at foretage det helt rigtige køb.

Skal jeg vælge et fritstående eller integreret Bosch køleskab?

Et fritstående skab kan du stille præcis, hvor du vil — det behøver endda ikke engang at være i køkkenet, hvis du går og leder efter et skab til garagen, arbejdsværelset eller noget helt tredje. Denne frihed er en stor fordel, og så er det nemt at gøre et fritstående skab til en del af dit hjem, da det ikke kræver meget andet arbejde end en tilkobling.

Med et integreret køleskab skal der arbejdes lidt mere for sagen, men til gengæld er resultatet det hele værd, da det sætter prikken over i’et på et gennemført køkken.

Et integreret skab integreres med indretningen i dit køkken, hvilket foregår ved en montering af en låge på skabet. Lågen passer med de øvrige skabslåger og farvetemaer i dit køkken, og på denne måde går skabet i ét med køkkenet i stedet for at skille sig ud.

Skal jeg vælge et Bosch køleskabe med eller uden frys?

Står du og mangler en fryser, så kan du med fordel investere i et kombineret køle-fryseskab i stedet for at købe to adskilte sektioner. Med et kombineret køle-fryseskab har du altid alle madvarerne lige ved hånden. Har du blot brug for en lille smule fryseplads, kan du gå efter et Bosch køleskab med frostboks. Her får du masser af plads til opbevaring af varer som is, frysepizzaer eller frosne bær til smoothies.

Har du brug for mere plads til dine frostvarer kan du overveje at investere i en af deres populære side-by-side modeller — også kaldet amerikaner køleskabe — hvor du får køl og frys side om side bag en dobbeltdør. Har du allerede en fryser, findes der også mange Bosch køleskabe, som ikke indeholder frysesektioner. Fordelen ved at investere i sådan en model er, at de bruger helt op til 30 % mindre energi end de kombinerede køle-fryseskabe.

Hvilke farver kan jeg vælge imellem?

Vælger du et fritstående skab, er det vigtigt, at du kan lide farven, og at den passer ind i dit hjem. Bosch køleskabe fås i stål, som passer ind i de fleste køkkener.

De fås desuden med hvid front, hvilket ligeledes passer ind i de fleste hjem og går godt med alt fra landlig vintagestil til det strømlinede og minimalistiske look. Til sidst kan du få sorte varianter, som giver et råt udtryk og som passer ind i det stilrene, mørke køkken