Du er landet på Køleskab.dk, det helt rigtige sted at finde Bosch køleskab. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Bosch køleskab tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Bosch KUR15ADF0 – Køleskab til integrering

 • Dagens pris: 4899,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Bosch

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Elgiganten.

Her kan “Bosch KUR15ADF0 – Køleskab til integrering” fås til 4899,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Bosch KUR15ADF0 – Køleskab til integrering Det indbyggede køleskab med MultiBox er en ideel opbevaringsplads til frisk frugt og grøntsager.
God plads til al din friske mad MultiBox-skuffen er egnet til opbevaring af frugt og grøntsager, også store gr…

Se hos Elgiganten ❯❯

2: Bosch køleskab/fryser KIV875SF0 indbygget

 • Dagens pris: 4999,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Bosch

Anden anbefaling har vi fundet hos Elgiganten, hvor du kan købe Bosch køleskab/fryser KIV875SF0 indbygget til kun 4999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Bosch kølefryseskab KIV875SF0 Integreret med LowFrost giver optimal opbevaring af fødevarer og reducerer isdannelse….

Se hos Elgiganten ❯❯

3: Bosch KIR81AFE0 Integrerbart køleskab – 2+2 års garanti

Næste anbefaling er “Bosch KIR81AFE0 Integrerbart køleskab – 2+2 års garanti”.

Dagens bedste tilbud på “Bosch KIR81AFE0 Integrerbart køleskab – 2+2 års garanti” har vi fundet hos Kai Berntsen ApS hvor prisen lige nu er 7395,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Bosch KIR81AFE0 – Integrerbart køleskab Køleskab med TouchControl til nem og nøjagtig indstilling af temperaturen, og VitaFresh plus skuffe til optimal opbevaring af frugt og grønt.
Køleskabet holder på kulden Aktiver superkøl inden du går på indkøb, de…

Se hos Kai Berntsen ApS ❯❯

4: Bosch KSV36BIEP – Fritstående køleskab

 • Dagens pris: 7649,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 13099,-, nu kun 7649,-.
  Du sparer 5450 kr. / 41 %
 • Fundet hos Homeshop.dk
 • Mærke: Bosch

Sidste produkt på vores liste er Bosch KSV36BIEP – Fritstående køleskab som vi har fundet til 7649,- hos Homeshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Bosch KSV36BIEP – Fritstående køleskab Køleskab med VitaFresh plus skuffe til optimal opbevaring af frugt og grønt: holder dem friske i op til dobbelt så lang tid og bevarer vitaminerne.
Køleskabet holder på kulden Aktiver superkøl inden du går på in…

Se hos Homeshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Bosch køleskab i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Bosch køleskab:

Dyreste Bosch Køleskab på listen er Bosch KIL82VFF0 – Integrerbart køleskab med fryseboks fra Homeshop.dk med en pris på 8225.00. Billigste udvalgte Køleskab er Bosch KTR15NWFA – Fritstående køleskab som du kan købe for 3621.00 hos Homeshop.dk. Forskellen på de to priser er 4604 kr.
Ovenstående Bosch Køleskab data og priser er hentet fra 3 butikker (Elgiganten, Kai Berntsen ApS, Homeshop.dk). Alle Bosch Køleskab tilbud er opdateret i dag 27-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Køleskab guides:

Fandt du ikke det rigtige Køleskab blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Køleskab:

Købsguide til Bosch køleskab

Bosch har i mange år været fremme i skoene, når det kommer til udvikling af køleteknik. Derfor kan du altid være sikker på, at et Bosch køleskab er det sikre valg. Men hvilke overvejelser bør du gøre dig, inden du leder efter dit nye Bosch køleskab? Og hvilken model vil passe bedst til dine behov? Læs med i denne guide for at få svar på dine spørgsmål, så du kan være sikker på, at du ender med at foretage det helt rigtige køb.

Skal jeg vælge et fritstående eller integreret Bosch køleskab?

Et fritstående skab kan du stille præcis, hvor du vil — det behøver endda ikke engang at være i køkkenet, hvis du går og leder efter et skab til garagen, arbejdsværelset eller noget helt tredje. Denne frihed er en stor fordel, og så er det nemt at gøre et fritstående skab til en del af dit hjem, da det ikke kræver meget andet arbejde end en tilkobling.

Med et integreret køleskab skal der arbejdes lidt mere for sagen, men til gengæld er resultatet det hele værd, da det sætter prikken over i’et på et gennemført køkken.

Et integreret skab integreres med indretningen i dit køkken, hvilket foregår ved en montering af en låge på skabet. Lågen passer med de øvrige skabslåger og farvetemaer i dit køkken, og på denne måde går skabet i ét med køkkenet i stedet for at skille sig ud.

Skal jeg vælge et Bosch køleskabe med eller uden frys?

Står du og mangler en fryser, så kan du med fordel investere i et kombineret køle-fryseskab i stedet for at købe to adskilte sektioner. Med et kombineret køle-fryseskab har du altid alle madvarerne lige ved hånden. Har du blot brug for en lille smule fryseplads, kan du gå efter et Bosch køleskab med frostboks. Her får du masser af plads til opbevaring af varer som is, frysepizzaer eller frosne bær til smoothies.

Har du brug for mere plads til dine frostvarer kan du overveje at investere i en af deres populære side-by-side modeller — også kaldet amerikaner køleskabe — hvor du får køl og frys side om side bag en dobbeltdør. Har du allerede en fryser, findes der også mange Bosch køleskabe, som ikke indeholder frysesektioner. Fordelen ved at investere i sådan en model er, at de bruger helt op til 30 % mindre energi end de kombinerede køle-fryseskabe.

Hvilke farver kan jeg vælge imellem?

Vælger du et fritstående skab, er det vigtigt, at du kan lide farven, og at den passer ind i dit hjem. Bosch køleskabe fås i stål, som passer ind i de fleste køkkener.

De fås desuden med hvid front, hvilket ligeledes passer ind i de fleste hjem og går godt med alt fra landlig vintagestil til det strømlinede og minimalistiske look. Til sidst kan du få sorte varianter, som giver et råt udtryk og som passer ind i det stilrene, mørke køkken