Du er landet på Køleskab.dk, det helt rigtige sted at finde Coca Cola køleskab. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Coca Cola køleskab tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Scandomestic Coca-Cola High cube – køleskab

  • Dagens pris: 2999,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 3999.00, nu kun 2999,-.
    Du sparer 1000 kr. / 25 %
  • Fundet hos Barlife.dk
  • Mærke: Coca Cola

Sidste produkt på vores liste er Scandomestic Coca-Cola High cube – køleskab som vi har fundet til 2999,- hos Barlife.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
ProduktinfoTypeDisplay køler Udv.
mål (HxBxD), mm840x540x565 Indv.
mål (HxBxD), mm719x444x441 Emb.
mål (HxBxD), mm870x580x590 Brutto/netto volume130/115 ltr.
Antal pr.
40′ HQ con.238 stk Brutto/netto vægt36/33 kg.
Kapacitit 33 cl dåser163 Temperaturområ…

Se hos Barlife.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Coca Cola køleskab i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Coca Cola køleskab:

Dyreste Coca Cola Køleskab på listen er Scandomestic Coca-Cola High cube – køleskab fra Barlife.dk med en pris på 2999.00. Billigste udvalgte Køleskab er Scandomestic Coca-Cola High cube – køleskab som du kan købe for 2999.00 hos Barlife.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Coca Cola Køleskab vi har fundet koster i gennemsnit 2999 kr.
Ovenstående Coca Cola Køleskab data og priser er hentet fra 2 butikker (Barlife.dk, Homeshop.dk). Alle Coca Cola Køleskab tilbud er opdateret i dag 25-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Køleskab guides:

Fandt du ikke det rigtige Køleskab blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Køleskab:

Købsguide til Coca Cola køleskab

Et køleskab fuld af cola? Ja tak! Desværre er der i dette tilfælde ikke tale om et stort køleskab, der allerede er fyldt med cola, når du køber det. I stedet er der tale om et køleskab, der er specifikt designet til at opbevare cola – og andre former for sodavand og øl for den sags skyld. Det er den perfekte løsning, når du skal holde store fester – konfirmation, gilde, jubilæum, firmafest, bryllup.

Uanset hvad vil du have et sted, hvor forfriskninger kan opbevares køligt uden at skulle stå og fylde i klumper på spisebordet. Coca cola køleskabe kan købes i mange forskellige størrelser og typer, så der er mulighed for, at du kan finde både noget, der er sjovt og som har et stilrent design, der kan passe godt ind i festlighederne. Men hvilken skal du vælge? Det hjælper vi dig med herunder.

Hvilken kapacitet skal jeg vælge til mit Coca cola køleskab?

Køleskabene kan købes i mange forskellige størrelser, så købet kommer an på dine behov.

Hvis du leder efter noget sjovt til en arbejdsplads, kan det være en god idé at finde et af de store, der har omtrent samme størrelse som almindelige køleskabe. Det giver mere plads til at opbevare og sælge kolde drikke ved firmafesterne. Her kan du kigge på en af de større modeller, som kan opbevare 115 liter.

Leder du efter noget til hjemmet kan du dog let stille dig tilfreds med et minikøleskab, der kun har en eller to hylder. Kig her efter en mindre model, der kan opbevare op mod 50 liter, hvilket stadig giver plads til en hel del drikkevarer.

Hvilket design kan jeg købe mit Coca cola køleskab i?

Hvis du vil have det lidt ekstra sjovt, kan du overveje at købe en Drink O Matic. Dette Coca-Cola køleskab er designet i en retro-stil og ligner den slags automater, hvor du trykker på en knap, og en cola bliver spyttet ud til dig. Det kan være en sjov måde at holde dine gæster forfrisket. Det er dog værd at huske på, at den kun kan opbevare 12 dåser ad gangen.

Kan jeg købe et støjsvagt Coca cola køleskab?

Køleskabe kan godt have en tendens til at stå og brumme noget i baggrunden. Det er selvfølgelig ikke særlig sjovt, hvis det netop skal stå i nærheden af dine gæster, men Coca cola køleskabe er heldigvis ikke kendt for at være særligt larmende. Selv de store af slagsen burde ikke skabe problemer for den festlige snak og musik. Det eneste, som du derfor behøver at tænke på er, hvilket slags køleskab, du vil have