Du er landet på Køleskab.dk, det helt rigtige sted at finde Smeg køleskab. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Smeg køleskab tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Smeg FAB10RWH5 køleskab hvid

 • Dagens pris: 8490,- kr.
 • Fundet hos KitchenOne.dk
 • Mærke: Smeg
 • Farve: Hvid

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Smeg FAB10RWH5 køleskab hvid” fås til 8490,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Smeg FAB10RWH5 – Fritstående kølefryseskab Smegs retrokøleskabene i 50’s style har en særlig plads i Smegs hjerte.
Det er det produkt, der er synonymt med varemærket og får ethvert hjem til at skille sig ud fra mængden.Smegs fritstående køleskabe er ud…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Smeg FAB5LWH5 Venstrehængslet Køleskab hvid

 • Dagens pris: 7590,- kr.
 • Fundet hos KitchenOne.dk
 • Mærke: Smeg
 • Farve: Hvid

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Smeg FAB5LWH5 Venstrehængslet Køleskab hvid til kun 7590,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Smeg FAB5LWH5 – Fritstående køleskab Smegs retrokøleskabene i 50’s style har en særlig plads i Smegs hjerte.
Det er det produkt, der er synonymt med varemærket og får ethvert hjem til at skille sig ud fra mængden.Smegs fritstående køleskabe er udviklet…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Smeg FAB5RPB5 Højrehængslet Køleskab pastelblå

Næste anbefaling er “Smeg FAB5RPB5 Højrehængslet Køleskab pastelblå”.

Dagens bedste tilbud på “Smeg FAB5RPB5 Højrehængslet Køleskab pastelblå” har vi fundet hos KitchenOne.dk hvor prisen lige nu er 7590,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Smeg FAB5RPB5 – Fritstående køleskab Smegs retrokøleskabene i 50’s style har en særlig plads i Smegs hjerte.
Det er det produkt, der er synonymt med varemærket og får ethvert hjem til at skille sig ud fra mængden.Smegs fritstående køleskabe er udviklet t…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

4: Smeg FAB10RCR5 køleskab creme

Produkt nummer 4 på vores “Smeg køleskab-liste” er Smeg FAB10RCR5 køleskab creme som du lige nu kan købe for 8490,- hos KitchenOne.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Smeg FAB10RCR5 – Fritstående kølefryseskab Smegs retrokøleskabene i 50’s style har en særlig plads i Smegs hjerte.
Det er det produkt, der er synonymt med varemærket og får ethvert hjem til at skille sig ud fra mængden.Smegs fritstående køleskabe er ud…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

5: Smeg FAB5LSV5 Venstrehængslet Køleskab sølv

 • Dagens pris: 7590,- kr.
 • Fundet hos KitchenOne.dk
 • Mærke: Smeg
 • Farve: Sølv

Sidste produkt på vores liste er Smeg FAB5LSV5 Venstrehængslet Køleskab sølv som vi har fundet til 7590,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Smeg FAB5LSV5 – Fritstående køleskab Smegs retrokøleskabene i 50’s style har en særlig plads i Smegs hjerte.
Det er det produkt, der er synonymt med varemærket og får ethvert hjem til at skille sig ud fra mængden.Smegs fritstående køleskabe er udviklet…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Smeg køleskab i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Smeg køleskab:

Dyreste Smeg Køleskab på listen er Smeg U8L080DF Køleskab fra KitchenOne.dk med en pris på 8495.00. Billigste udvalgte Køleskab er Smeg S4L120F – Integrerbart køleskab som du kan købe for 6495.00 hos Homeshop.dk. Forskellen på de to priser er 2000 kr.
Ovenstående Smeg Køleskab data og priser er hentet fra 3 butikker (KitchenOne.dk, Elgiganten, Homeshop.dk). Alle Smeg Køleskab tilbud er opdateret i dag 27-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Køleskab guides:

Fandt du ikke det rigtige Køleskab blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Køleskab:

Købsguide til SMEG køleskab

Har du besluttet dig for at gå på udkig efter et SMEG køleskab, så er du langt fra den eneste. Den italienske hvidevareproducent er nemlig utrolig populær verden over.

Og det er der ikke noget at sige til.

Siden deres grundlæggelse i 1948 har de nemlig produceret gaskomfurer, blendere og — ikke mindst — deres verdenskendte køleskabe, som alle emmer af en retrostil, der leder tankerne hen på 1950’erne og 1960’erne, og som har en helt unik stil, man ikke finder andre steder.

Ud over stilen er der også taget højde for anvendelighed og funktion.

Anerkendte arkitekter har været med til at udvikle designet og teknologien, og producenten gør meget for, at deres produkter er fleksible, sikre og holder længe. Til sidst tager den italienske producent højde for miljøet og indarbejder grønne værdier i fremstillingen og udviklingen af alle deres produkter.

Inden du går på jagt efter dit nye SMEG køleskab, så læs med i denne guide for at blive klogere på emnet, så du kan foretage det helt rigtige køb, der opfylder dine behov i hverdagen.

Hvilken model skal jeg gå efter?

SMEG, hvis navn er en forkortelse for Smalterie Metallurgiche Emiliane Guastalla, fremstiller blandt andet køleskabe, som er karakteriseret ved deres smukke pastelfarver og indbydende designs i bløde former og solide, lækre materialer.

De er populære verden over, og derfor kan man aldrig gå galt i byen med sådan en model. Når du skal beslutte dig for, hvilken specifik model, du vil gå efter, så må du have dine behov i tankerne.

Skal du opbevare mad til en stor familie, eller bor du alene?

 • Skal det kunne indeholde mad til en stor familie, vil et amerikanerkøleskab være et oplagt valg.

  Her får du en kombination af fryser og køleelement side om side med dobbeltdør, og masser af plads i begge sider.

  Som prikken over i’et kan der ofte tappes isterninger og koldt drikkevand direkte fra døren.

 • Har du ikke behov for plads til mange madvarer, så kan du eventuelt gå efter et mini køleskab, du kan installere under køkkenbordpladen, hvilket også er en fordel, hvis du mangler plads i køkkenet.
 • Har du brug for et element til drikkevarer til eksempelvis kontoret eller garagen, så fremstiller producenten også modeller, der er specialudviklede til opbevaring af blandt andet dåser og flasker.

Hvilke farver kan jeg vælge imellem?

SMEG køleskabe fås i mange forskellige nuancer.

Holder du af retrostilen i de støvede farver, kan du med fordel gå efter en pastelgrøn, pastelblå, lyserød eller rød model.

Holder du mere af det afdæmpede og traditionelle vil en sort, hvid, grå eller cremefarvet nuance være oplagt.

En orange eller gylden model er derimod oplagt, hvis produktet gerne må skille sig ud. SMEG producerer også modeller med forskellige mønstre.

Hvor kan jeg købe SMEG køleskabe på tilbud?

Priserne varierer alt efter, hvilken størrelse og model, du går efter. Vælger du en model med en kapacitet på omkring 31 liter, kan du regne med at de koster fra omkring 6.000 kroner og opefter.

Jo flere liter og jo større modeller, du vælger, jo højere er prisen. Der er mange gode tilbud på SMEG køleskabe online, og kigger du dig godt omkring, vil du med sikkerhed kunne finde en model til en billig pris uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten. For uanset hvilken stil, der dominerer dit køkken, så vil et køleskab fra det italienske mærke ikke kunne andet end at løfte indretningen til nye højder — det gælder både for de strømlinede, enkle køkkener med rene linjer og masser af plads, såvel som for de mindre køkkener, der har mere personlighed, og hvor retro-stilen i højere grad kommer til udtryk