Du er landet på Køleskab.dk, det helt rigtige sted at finde amerikanerkøleskab. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle amerikanerkøleskab tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Amerikanerkøleskab M/is | Emerald Fra Mamamemo

 • Dagens pris: 1499,- kr.
 • Fundet hos Stokværk
 • Mærke: Mamamemo

Første anbefaling på listen er fra mærket Mamamemo.

Det bedste tilbud på “Amerikanerkøleskab M/is | Emerald Fra Mamamemo” vi har fundet er hos Stokværk hvor prisen lige nu er 1499,-

Forhandlerens beskrivelse:
Indhold: Amerikaner Køleskab Med Isterningmaskine, Skuffe, 3 Isterningermål: 42 x 30 x 100 Cmmateriale: Krydsfiner, Mdf, Bøgetræ, Plastic…

Se hos Stokværk ❯❯

2: Amerikanerkøleskab M/is | Cherry Fra Mamamemo

 • Dagens pris: 1499,- kr.
 • Fundet hos Stokværk
 • Mærke: Mamamemo

Anden anbefaling har vi fundet hos Stokværk, hvor du kan købe Amerikanerkøleskab M/is | Cherry Fra Mamamemo til kun 1499,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Indhold: Amerikaner Køleskab Med Isterningmaskine, Skuffe, 3 Isterningermål: 42 x 30 x 100 Cmmateriale: Krydsfiner, Mdf, Bøgetræ, Plastic…

Se hos Stokværk ❯❯

3: MaMaMeMo Legekøkken amerikanerkøleskab med is – Cherry Blossom

 • Dagens pris: 1399,- kr.
 • Fundet hos Mammashop.dk
 • Mærke: Mamamemo

Næste anbefaling er “MaMaMeMo Legekøkken amerikanerkøleskab med is – Cherry Blossom”.

Dagens bedste tilbud på “MaMaMeMo Legekøkken amerikanerkøleskab med is – Cherry Blossom” har vi fundet hos Mammashop.dk hvor prisen lige nu er 1399,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Køb MaMaMeMo Legekøkken amerikanerkøleskab med is – Cherry Blossom online hos Mammashop.dk.
Stort udvalg med hurtig levering og 5/5 stjerner kundetilfredshed….

Se hos Mammashop.dk ❯❯

4: MaMaMeMo Amerikanerkøleskab M/Is, Cherry Blossom

Produkt nummer 4 på vores “amerikanerkøleskab-liste” er MaMaMeMo Amerikanerkøleskab M/Is, Cherry Blossom som du lige nu kan købe for 1499,95 hos Legekammeraten.dk

Forhandlerens beskrivelse:
MaMaMeMo Amerikanerkøleskab M/Is Det fineste amerikanerkøleskab fra MaMaMeMo med træ isterninger.
Dette køleskab er lavet i en god trækvalitet og du får mulighed for at opbevarer mad, samt få isterninger i glasset så der altid er kolde drikkevarer.
Supple…

Se hos Legekammeraten.dk ❯❯

5: MaMaMeMo Amerikanerkøleskab M/Is, Emerald Green

Forhandlerens beskrivelse:
MaMaMeMo Amerikanerkøleskab M/Is Det fineste amerikanerkøleskab fra MaMaMeMo med træ isterninger.
Dette køleskab er lavet i en god trækvalitet og du får mulighed for at opbevarer mad, samt få isterninger i glasset så der altid er kolde drikkevarer.
Supple…

Se hos Legekammeraten.dk ❯❯

7: MaMaMeMo Amerikaner Køleskab – Emerald Green

 • Dagens pris: 1499,- kr.
 • Fundet hos Parcellet
 • Mærke: Mamamemo

Sidste produkt på vores liste er MaMaMeMo Amerikaner Køleskab – Emerald Green som vi har fundet til 1499,- hos Parcellet.

Forhandlerens beskrivelse:
Stort flot amerikaner køleskab fra MaMaMeMo i træ, i en flot grå/grøn farve.Køleskabet har 2 låger og er udstyret med isterningemaskine med 3 isterninger, grøntsagsskuffe og 4 hylder til opbevaring af dit barns legemad.
I køleskabets låge er der 2 hylder…

Se hos Parcellet ❯❯

Flere produkter.

De 7 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste amerikanerkøleskab i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse amerikanerkøleskab:

Dyreste Amerikanerkøleskab på listen er MaMaMeMo Amerikanerkøleskab M/Is, Cherry Blossom fra Legekammeraten.dk med en pris på 1499.95. Billigste udvalgte Amerikanerkøleskab er Vandfilter til amerikanerkøleskab passer til Liebherr som du kan købe for 245.00 hos Quickparts.dk. Forskellen på de to priser er 1254.95 kr. – de 7 Amerikanerkøleskab vi har fundet koster i gennemsnit 1305.84 kr.
Ovenstående Amerikanerkøleskab data og priser er hentet fra 6 butikker (Stokværk, Mammashop.dk, Loukrudt, Legekammeraten.dk, Quickparts.dk, Parcellet). Alle Amerikanerkøleskab tilbud er opdateret i dag 25-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Amerikanerkøleskab guides:

Fandt du ikke det rigtige Amerikanerkøleskab blandt de 7 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Amerikanerkøleskab:

Købsguide til amerikaner køleskab

Amerikaner køleskabe har i høj grad vundet popularitet verden over, og Danmark er ingen undtagelse. Derfor er det i dag muligt at vælge imellem et bredt udvalg af forskellige amerikanerskabe.

I husholdninger med mange familiemedlemmer og et behov for meget opbevaringsplads til madvarer, vil amerikanerskabet være det oplagte valg. Således vil familien både kunne have alle deres madvarer på køl, grøntsagerne og frugterne vil holde sig friske og der vil være plads til mange frostvarer, hvilket ofte er et must i en stor husholdning. Køleskabet egner sig også godt til de hjem, hvor der bliver sat stor pris på det luksuriøse, eksklusive og overdådige i hverdagen. Men hvilken model bør du vælge, og hvilke ting bør du tage højde for, inden du investerer? Læs med i denne guide, hvor vi gør dig klogere på emnet og gennemgår de vigtigste overvejelser for dig, så du kan være sikker på, at du ender med at foretage det helt rigtige køb.

Hvilke størrelser kan amerikaner køleskabe fås i?

Skabene har ofte en dybde på 73 cm i modsætning til de traditionelle europæiske skabe, der som regel er 60 cm dybe. Det er derfor vigtigt at have skabets mål i tankerne, når du skal finde ud af, hvad der passer bedst ind i dit køkken. Der findes dog også amerikaner køleskabe med mindre mål. Amerikaner køleskabe kan kendes på deres dobbeltdøre, hvilket gør dem bredere end traditionelle skabe.

Her åbner den ene dør op for en kølesektion, og den anden dør åbner op for et en frysesektion.

Således har du fryser og kølesektion side om side, hvilket er praktisk, da du altid vil have de kolde og frosne madvarer lige ved hånden i køkkenet. Samtidigt får du større frysekapacitet end ved de traditionelle kølefryseskabe, hvor frysesektionen ofte fylder mindre end kølesektionen. Herudover er skabene kendetegnet ved deres luksuriøse ekstrafunktioner såsom isterningemaskine, vinkøler og automatisk afrimning af fryseren.

Hvilket amerikaner køleskab skal jeg vælge?

Der er mange forskellige modeller på markedet, og det kan derfor være svært at finde ud af, hvilket skab, der vil være det bedste for dig. Er du stadig i tvivl om, hvilken model du bør købe efter at have læst denne artikel, kan du eventuelt få hjælp fra en af de mange tests, der findes online. Først og fremmest bør du finde ud af, hvad din husholdnings behov er i forhold til både køle- og frysesektion.

Køber du et skab med for mange liters kapacitet kommer du til at betale for mere, end du behøver. Køber du et køleskab med for få liters kapacitet kan det komme til at koste flere penge i forbrug, hvis du overfylder det. Skabene kan både fås med og uden vandtilslutning, hvilket har betydning for, om du kan tappe koldt drikkevand direkte fra skabet eller ved hjælp af en vandbeholder.

En vand- eller isdispenser i lågen betyder, at du kan tappe is og vand uden at åbne døren til køleskabet. Nogle modeller kommer også med indbygget vinkøler eller minibar samt funktioner som digital temperaturstyring, NoFrost, som automatisk afrimer fryseren, så du slipper for at bruge timevis på det samt Lynfrys for en ekstra hurtig og effektiv nedfrysning.

Hvilket energimærke bør jeg gå efter?

Da amerikaner køleskabe er store og forbruger mere energi end traditionelle skabe, er det ekstra vigtigt at gå efter et godt energimærke som A, A+ eller A++. Det vil ikke alene kunne mærkes på din økonomi, men også være det mest miljøvenlige valg.

Hvor kan jeg købe amerikaner køleskabe til en rimelig pris?

Der er mange forskellige faktorer, der spiller ind på, hvad skabene koster.

Vil du have en stor kapacitet, et godt energimærke og smarte funktioner, så koster produktet mere. Til gengæld vil et godt energimærke kunne betale sig i længden, da det lave energiforbrug vil kunne mærkes på pengepungen. Du vil kunne finde modeller, der koster fra omkring 6.000 kroner og opefter — loftet for, hvor dyre de kan blive, er højt, så det afhænger af din pengepung og af, hvor luksuriøst dit nye køleskab skal være.

Der findes mange gode tilbud på nettet, så det vil sagtens kunne lykkes dig at finde et lækkert amerikaner køleskab til en billig pris