Du er landet på Køleskab.dk, det helt rigtige sted at finde amerikanerkøleskab. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle amerikanerkøleskab tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Amerikanerkøleskab med is – Emerald Green

 • Dagens pris: 1499,95 kr.
 • Fundet hos KÆRE BØRN
 • Farve: Grøn

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KÆRE BØRN.

Her kan “Amerikanerkøleskab med is – Emerald Green” fås til 1499,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
MaMaMeMo Amerikanerkøleskab – emerald MaMaMeMo Amerikanerkøleskab – emerald er et flot legetøjs køleskab til børn i en flot grågrøn farve.
Køleskabet er indrettet med 4 hylder, så du kan få plads til alt legemaden.
Nederst i køleskabet er der en skuffe,…

Se hos KÆRE BØRN ❯❯

2: Samsung RF65A977FSR/EF – Amerikanerskab

 • Dagens pris: 23499,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Samsung

Anden anbefaling har vi fundet hos Elgiganten, hvor du kan købe Samsung RF65A977FSR/EF – Amerikanerskab til kun 23499,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Samsung RF65A977FSR/EF – Amerikanerskab Del familieoplevelser og nyheder Få mere ud af familielivet ved at dele nyheder, meddelelser, specielle øjeblikke og ny fotos og videoer på familieopslagstavlen.
Bare brug startskærmen til at dele fotos og video…

Se hos Elgiganten ❯❯

3: LG GSJ960MCCZ Amerikanerskab (sort)

Næste anbefaling er “LG GSJ960MCCZ Amerikanerskab (sort)”.

Dagens bedste tilbud på “LG GSJ960MCCZ Amerikanerskab (sort)” har vi fundet hos Kai Berntsen ApS hvor prisen lige nu er 14999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Amerikanerskab fra LG GSJ960MCCZFlot Amerikanerskab fra LG i sort med van og is dispenser, samt “door in door”. Skabet har en stor kapacitet på hele 601 liter (405L.
køl/ 196L.
frys) og lavt lydniveau på kun 39 dB. Mål i mm: H:1790 B:912 D:738Energikla…

Se hos Kai Berntsen ApS ❯❯

4: LG GSL760PZXV Amerikanerskab

Produkt nummer 4 på vores “amerikanerkøleskab-liste” er LG GSL760PZXV Amerikanerskab som du lige nu kan købe for 9495,- hos Kai Berntsen ApS

Forhandlerens beskrivelse:
LG Amerikanerskab GSL760PZXVLG Amerikaner køleskab med kapacitet på 601 liter Køl 405L Frys 196 L Vandtilslutning og is dispenser Multi air flow system og No Frost Lineær kompressor Kræver vandtilslutning 39 DB Grøntsagskasse (skuffe)/Moist Balance Crisp…

Se hos Kai Berntsen ApS ❯❯

5: Samsung RS50N3403SA/EE Amerikanerskab

Forhandlerens beskrivelse:
Amerikanerskab fra Samsung RS50N3403SA/EEKølesektionen er der en kapacitet på 357 liter.
Ventileret køling sørger for, at kold luft spredes aktivt fra flere steder i køleskabet.
Det giver en ensartet temperatur samt en hurtig nedkøling af dine indkøbsvar…

Se hos Kai Berntsen ApS ❯❯

6: LG GSJ760PZXV Amerikanerskab – door in door

Forhandlerens beskrivelse:
Fri fragtLG Amerikanerkøleskab med 2+2 års garantiLED displayLED BelysningNo FrostMulti Airflow10 års kompressorgarantiVand, is og knust is i dispenser i fryserdørDoor in Door funktion i køleskabets øverste del601 liter / 405 L køl og 196 L frysStøjniveau…

Se hos Kai Berntsen ApS ❯❯

7: LiebHerr SBSes 8496-21 001 – Amerikanerskab

 • Dagens pris: 43295,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 67999,-, nu kun 43295,-.
  Du sparer 24704 kr. / 36 %
 • Fundet hos Homeshop.dk
 • Mærke: Liebherr

Forhandlerens beskrivelse:
LiebHerr SBSes 8496-21 001 – Amerikanerskab BioFresh-Plus BioFresh-Plus med separat temperaturindstilling giver endnu større fleksibilitet til individuel opbevaring: På den måde kan temperaturen i den øverste skuffe sænkes til -2 °C for opbevaring af fi…

Se hos Homeshop.dk ❯❯

8: Siemens KA93NVIFP – Amerikanerskab

 • Dagens pris: 11966,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 18199,-, nu kun 11966,-.
  Du sparer 6233 kr. / 34 %
 • Fundet hos Homeshop.dk
 • Mærke: Siemens

Sidste produkt på vores liste er Siemens KA93NVIFP – Amerikanerskab som vi har fundet til 11966,- hos Homeshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Siemens KA93NVIFP – Amerikanerskab coolDuo side by side køle-/fryseskab med to Fresh Boxes til masser friske grøntsager og frugt, noFrost som fjerner behovet for afrimning og the det meget effektive EEC A++.
Fleksibel udformning af frysepladsen – varioZ…

Se hos Homeshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste amerikanerkøleskab i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse amerikanerkøleskab:

Dyreste Amerikanerkøleskab på listen er LiebHerr SBSes 8496-21 001 – Amerikanerskab fra Homeshop.dk med en pris på 43295.00. Billigste udvalgte Amerikanerkøleskab er Vandfilter til amerikanerkøleskab passer til Alternativ som du kan købe for 245.00 hos Quickparts.dk. Forskellen på de to priser er 43050 kr.
Ovenstående Amerikanerkøleskab data og priser er hentet fra 6 butikker (KÆRE BØRN, Elgiganten, Kai Berntsen ApS, Homeshop.dk, Quickparts.dk, Stokværk). Alle Amerikanerkøleskab tilbud er opdateret i dag 27-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Amerikanerkøleskab guides:

Fandt du ikke det rigtige Amerikanerkøleskab blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Amerikanerkøleskab:

Købsguide til amerikaner køleskab

Amerikaner køleskabe har i høj grad vundet popularitet verden over, og Danmark er ingen undtagelse. Derfor er det i dag muligt at vælge imellem et bredt udvalg af forskellige amerikanerskabe.

I husholdninger med mange familiemedlemmer og et behov for meget opbevaringsplads til madvarer, vil amerikanerskabet være det oplagte valg. Således vil familien både kunne have alle deres madvarer på køl, grøntsagerne og frugterne vil holde sig friske og der vil være plads til mange frostvarer, hvilket ofte er et must i en stor husholdning. Køleskabet egner sig også godt til de hjem, hvor der bliver sat stor pris på det luksuriøse, eksklusive og overdådige i hverdagen. Men hvilken model bør du vælge, og hvilke ting bør du tage højde for, inden du investerer? Læs med i denne guide, hvor vi gør dig klogere på emnet og gennemgår de vigtigste overvejelser for dig, så du kan være sikker på, at du ender med at foretage det helt rigtige køb.

Hvilke størrelser kan amerikaner køleskabe fås i?

Skabene har ofte en dybde på 73 cm i modsætning til de traditionelle europæiske skabe, der som regel er 60 cm dybe. Det er derfor vigtigt at have skabets mål i tankerne, når du skal finde ud af, hvad der passer bedst ind i dit køkken. Der findes dog også amerikaner køleskabe med mindre mål. Amerikaner køleskabe kan kendes på deres dobbeltdøre, hvilket gør dem bredere end traditionelle skabe.

Her åbner den ene dør op for en kølesektion, og den anden dør åbner op for et en frysesektion.

Således har du fryser og kølesektion side om side, hvilket er praktisk, da du altid vil have de kolde og frosne madvarer lige ved hånden i køkkenet. Samtidigt får du større frysekapacitet end ved de traditionelle kølefryseskabe, hvor frysesektionen ofte fylder mindre end kølesektionen. Herudover er skabene kendetegnet ved deres luksuriøse ekstrafunktioner såsom isterningemaskine, vinkøler og automatisk afrimning af fryseren.

Hvilket amerikaner køleskab skal jeg vælge?

Der er mange forskellige modeller på markedet, og det kan derfor være svært at finde ud af, hvilket skab, der vil være det bedste for dig. Er du stadig i tvivl om, hvilken model du bør købe efter at have læst denne artikel, kan du eventuelt få hjælp fra en af de mange tests, der findes online. Først og fremmest bør du finde ud af, hvad din husholdnings behov er i forhold til både køle- og frysesektion.

Køber du et skab med for mange liters kapacitet kommer du til at betale for mere, end du behøver. Køber du et køleskab med for få liters kapacitet kan det komme til at koste flere penge i forbrug, hvis du overfylder det. Skabene kan både fås med og uden vandtilslutning, hvilket har betydning for, om du kan tappe koldt drikkevand direkte fra skabet eller ved hjælp af en vandbeholder.

En vand- eller isdispenser i lågen betyder, at du kan tappe is og vand uden at åbne døren til køleskabet. Nogle modeller kommer også med indbygget vinkøler eller minibar samt funktioner som digital temperaturstyring, NoFrost, som automatisk afrimer fryseren, så du slipper for at bruge timevis på det samt Lynfrys for en ekstra hurtig og effektiv nedfrysning.

Hvilket energimærke bør jeg gå efter?

Da amerikaner køleskabe er store og forbruger mere energi end traditionelle skabe, er det ekstra vigtigt at gå efter et godt energimærke som A, A+ eller A++. Det vil ikke alene kunne mærkes på din økonomi, men også være det mest miljøvenlige valg.

Hvor kan jeg købe amerikaner køleskabe til en rimelig pris?

Der er mange forskellige faktorer, der spiller ind på, hvad skabene koster.

Vil du have en stor kapacitet, et godt energimærke og smarte funktioner, så koster produktet mere. Til gengæld vil et godt energimærke kunne betale sig i længden, da det lave energiforbrug vil kunne mærkes på pengepungen. Du vil kunne finde modeller, der koster fra omkring 6.000 kroner og opefter — loftet for, hvor dyre de kan blive, er højt, så det afhænger af din pengepung og af, hvor luksuriøst dit nye køleskab skal være.

Der findes mange gode tilbud på nettet, så det vil sagtens kunne lykkes dig at finde et lækkert amerikaner køleskab til en billig pris