Du er landet på Køleskab.dk, det helt rigtige sted at finde integreret køleskab. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle integreret køleskab tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Hisense køleskab RIL391D4AWF indbygget

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Elgiganten.

Her kan “Hisense køleskab RIL391D4AWF indbygget” fås til 3999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Få praktisk opbevaring af din mad med det indbyggede Hisense køleskab RIL391D4AWF.
Med en stor kapacitet og lydsvag drift er den en praktisk enhed til din madopbevaring….

Se hos Elgiganten ❯❯

2: Bosch køleskab/fryser KIN86HDF0 indbygget

 • Dagens pris: 10999,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Bosch

Anden anbefaling har vi fundet hos Elgiganten, hvor du kan købe Bosch køleskab/fryser KIN86HDF0 indbygget til kun 10999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Bosch integreret køleskab KIN86HDF0 med NoFrost teknologi der gør afrimning unødvendig, så du sparer både tid og energi.
Med Home Connect kan du nemt betjene og overvåge dit køle-/fryseskab fra din smart phone eller tablet….

Se hos Elgiganten ❯❯

3: Bosch køleskab/fryser KIV875SF0 indbygget

 • Dagens pris: 6999,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Bosch

Næste anbefaling er “Bosch køleskab/fryser KIV875SF0 indbygget”.

Dagens bedste tilbud på “Bosch køleskab/fryser KIV875SF0 indbygget” har vi fundet hos Elgiganten hvor prisen lige nu er 6999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Bosch kølefryseskab KIV875SF0 Integreret med LowFrost giver optimal opbevaring af fødevarer og reducerer isdannelse….

Se hos Elgiganten ❯❯

4: Bosch køleskab KUR15ADF0 indbygget

 • Dagens pris: 4707,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Bosch

Sidste produkt på vores liste er Bosch køleskab KUR15ADF0 indbygget som vi har fundet til 4707,- hos Elgiganten.

Forhandlerens beskrivelse:
Bosch intergreret køleskab KUR15ADF0 med MultiBox er en ideel opbevaringsplads til frisk frugt og grøntsager….

Se hos Elgiganten ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste integreret køleskab i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse integreret køleskab:

Dyreste Integreret køleskab på listen er SMEG RI96RSI – Integrerbart kølefryseskab fra Homeshop.dk med en pris på 79702.00. Billigste udvalgte Integreret køleskab er Gram KSU3136-50/1 Integrerbar Køleskab som du kan købe for 3599.00 hos Kai Berntsen ApS. Forskellen på de to priser er 76103 kr. – de 4 Integreret køleskab vi har fundet koster i gennemsnit 280387.5 kr.
Ovenstående Integreret køleskab data og priser er hentet fra 4 butikker (Elgiganten, Homeshop.dk, Kai Berntsen ApS, HvidevareShoppen.dk). Alle Integreret køleskab tilbud er opdateret i dag 25-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Integreret køleskab guides:

Fandt du ikke det rigtige Integreret køleskab blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Integreret køleskab:

Købsguide til integreret køleskab

Vigtig information til dig, der leder efter et nyt integreret køleskab. I brancher, hvor informationerne og markedet virker uoverskuelige, kan det være svært for os almindelige mennesker at have tillid til sælgere. At købe hårde hvidevarer kan være risky business.

Forhandlere i den branche kan forekomme lige så glatte og teflonbelagte som brugtvognsforhandlere og ejendomsmæglere.

Skal man virkelig være ekspert for at købe en ordentlig vare til en fornuftig pris? Er det mon muligt at gøre et godt køb uden at bruge ugevis på at søge informationer og sammenligne? Ja, det er det. Med denne komplette og nemme guide kan du på en enkel måde vælge og købe det helt rigtige i kategorien integreret køleskab.

Hvilken slags integreret køleskab er bedst?

Du kan sikre dig et godt og opdateret overblik over udvalget både i webshops og i butikkerne ved at læse en rigtig god og objektiv test. Forbrugerstyrelsen, som er en privat organisation for og ejet af forbrugere, har lavet grundige test af:

 • Kølefryseskab
 • Støvsugere
 • Opvaskemaskiner
 • Kaffemaskiner
 • Tørretumblere
…og meget mere. Du finder test af kølefryseskabe her.

Et kølefryseskab er et køleskab med indbygget fryser, og de fleste modeller findes både som fritstående køleskab og som integreret køleskab.

Fordele og ulemper ved et integreret køleskab

Med et indbygget køleskab har du følgende fordele:

 • Dit køkken er lækkert og stilrent, fordi du selv vælger lågerne.
 • Dit køkken bliver ikke bare stilrent, men også rent. Hygiejnen er ofte god, hvis du vælger integrerede hårde hvidevarer, fordi der er lukket af rundt om elementerne, og fladerne er jævne.

 • Du nyder stor fleksibilitet i måder at sammensætte hårde hvidevarer i dit køkken. Du kan frit kombinere størrelserne af køle-delen og fryseren, alt efter hvad du har af behov i dit hjem.
En integreret løsning er nogle gange lidt dyrere end fritstående modeller, og det kræver lidt mere af installationen. Men det kan du få hjælp til, og sværere er det altså heller ikke.

Kan jeg skifte låger på et integreret køleskab?

Når du skal vælge udseende på din køkken, er det tillokkende at få lækre låger, der skjuler køleskab, fryser, opvaskemaskine og andre hårde hvidevarer. Men hvad nu, hvis du en dag skal skifte køkkenet ud? Du behøver ikke købe et nyt integreret køleskab, hvis du skal skifte låger i dit køkken. Heller ikke hvis du skal have et nyt køkken. Lågerne kan udskiftes, så det hele bliver fint og lækkert at se på og passer sammen.

De store, populære mærker indenfor hårde hvidevarer såsom Bosch, Ikea og Siemens har alle et stort udvalg af både integrerede og fritstående køleskabe. Du kan finde dem i 122 cm, 140 cm osv. Lad dig ikke skræmme af udvalgets størrelse og de overmåde hjælpsomme ekspedienter – de er der faktisk for at hjælpe dig, og der findes ingen dumme spørgsmål. Læs en god test hjemmefra, så er du godt klædt på til dit næste køb af integreret køleskab