Du er landet på Køleskab.dk, det helt rigtige sted at finde vinkøleskab. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle vinkøleskab tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Cavin Polar Collection 50 Fritstående Vinkøleskab, 45 flasker

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Cavin Polar Collection 50 Fritstående Vinkøleskab, 45 flasker” fås til 3690,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Smart, fritstående vinkøleskab fra Cavin, som kan opbevare op til 45 flasker vin ad gangen.
Vinkøleren er udstyret med en justerbar temperaturzone, som kan justeres til mellem 4-22° C efter behov.
De seks træhylder opbevarer flasker trygt og sikkert, og…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Cavin Scandinavian Collection Indbygget Vinkøleskab sort, 40 flasker

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Cavin Scandinavian Collection Indbygget Vinkøleskab sort, 40 flasker til kun 6641,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Opbevar dine vine i køkkenet på en stilfuld og praktisk måde takket være vinkøleren fra Cavin, som er en del af Scandinavian Collection.
Køleskabet har et lavt støjniveau og har plads til 40 flasker vin ad gangen.
Den smarte vinkøler fås i to forskellige…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Caso WineComfort 38

Næste anbefaling er “Caso WineComfort 38”.

Dagens bedste tilbud på “Caso WineComfort 38” har vi fundet hos KitchenOne.dk hvor prisen lige nu er 4995,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Caso WineComfort 38 CS650 – Fritstående vinkøleskab Dette Caso WineComfort er udført i rustfrit stål i både front og håndtag som med træhylder skaber en skøn kontrast og en fornemmelse af professionel kvalitet og klassisk design.
Vinen selv fremhæves ogs…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

4: Dometic D154F vinkøleskab, 2 temperaturzoner, 154 flasker, sort

Produkt nummer 4 på vores “vinkøleskab-liste” er Dometic D154F vinkøleskab, 2 temperaturzoner, 154 flasker, sort som du lige nu kan købe for 21469,- hos KitchenOne.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Vinkøler fra Dometic i et minimalistisk design, der passer perfekt ind i ethvert hjem med sit sorte ydre i kontrast til den bløde indvendige belysning, der viser vinkollektionen frem på elegante træhylder.
Døren kan højre- eller venstre hænges, hvilket gø…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

5: Caso WineChef Pro 40 vinkøleskab

Forhandlerens beskrivelse:
Giv dine vinflasker et luksusophold i Casos innovative WineChef Pro 40-vinkøleskab.
Køleskabet er designet med to individuelle temperaturzoner, så både rød- og hvidvin får præcis den rigtige opbevaringstemperatur.
Du styrer selv temperaturen i begge zoner…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

6: LiebHerr WTES 5872-20 001 vinkøleskab

Forhandlerens beskrivelse:
LiebHerr WTes 5872-22 001 – Fritstående vinkøleskab Døralarm Døralarmen høres efter 60 sekunder ved åbnet dør.
Dette for at sikre den optimale beskyttelse af fødevarerne.
Børnesikring Børnesikringen kan programmeres, så man forhindrer en utilsigtet frak…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

7: Cavin Scandinavian Collection 30 indbygget vinkøleskab, stål

Forhandlerens beskrivelse:
Indbygget vinkøleskab fra Cavin, som med garanti vil pynte det moderne hjem. Med sit stilrene og elegante design har vinkøleskabet samtidig plads til op til 18 flasker vin fordelt over to temperaturzoner.
Den øverste zone kan indstilles til 4-12° C, mens…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

8: Caso WineChef Pro 40 Sort Vinkøleskab 40 Flasker

Sidste produkt på vores liste er Caso WineChef Pro 40 Sort Vinkøleskab 40 Flasker som vi har fundet til 8121,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Et lækkert designer vinkøleskab med kompressorteknik fra tyske Caso.
Dette flotte vinkøleskab i sort har to temperaturzoner med separat indstilling for hvid- og rød, så du kan servere vin med den temperatur, som du foretrækker.
Køleskabet har en meget sti…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste vinkøleskab i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse vinkøleskab:

Dyreste Vinkøleskab på listen er LG Signature vinkøleskab LSR200W fra Elgiganten med en pris på 65999.00. Billigste udvalgte Vinkøleskab er Epiq vinkøleskab til 8 flasker som du kan købe for 1199.00 hos Wineman.dk. Forskellen på de to priser er 64800 kr.
Ovenstående Vinkøleskab data og priser er hentet fra 14 butikker (KitchenOne.dk, Gucca.dk, Maxigastro.com, Elgiganten, Winther Vin, Coop.dk, LampeGuru.dk, Kai Berntsen ApS, Barlife.dk, Homeshop.dk, Wineman.dk, Quickparts.dk, Coolshop.dk, Erling Christensen Møbler). Alle Vinkøleskab tilbud er opdateret i dag 27-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Vinkøleskab guides:

Fandt du ikke det rigtige Vinkøleskab blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Vinkøleskab:

Købsguide til vinkøleskab

Vi danskere bliver mere og mere glade for vin, og derfor er der også flere og flere af os, der har en del flasker stående – og måske også nogle, der koster lidt mere end gennemsnittet. Derfor er vin køleskabet også blevet en populær vare, når det kommer til ekstraudstyr i hjemmet.

Der findes en række forskellige former for vin køleskabe og ligeså mange ting, der er gode at tage stilling til inden du beslutter dig for, hvilket køleskab der skal holde din vin tempereret og velsmagende år efter år.

Hvad skal jeg være opmærksom på ved køb af et vin køleskab?

Fælles for alle køleskabe til vin er, at der er fem ting de skal kunne overholde for at være deciderede vin køleskabe. Det er disse ting, du skal tjekke, inden du køber et køleskab til vin:

  1. Køleskabet skal kunne holde en fuldstændig konstant temperatur.
  2. Der må ikke være nogen rystelser – heller ikke, når lågen åbnes og lukkes. Derfor skal skabet være mere end almindeligt stabilt.
  3. Der må ikke komme lys ind gennem glasset til vinen.

    Det er ikke godt for modningsprocessen og derfor kræves der allermindst UV-beskyttelse, så vinen ikke bliver udsat for UV-lys.

  4. Skabet skal være 100% lugtfrit, så selv de ældste flasker, hvor korken kan være blevet skør og måske ikke lukker så tæt til, som den har gjort, ikke har mulighed for at optage smag fra omgivelserne.
  5. Ligesom med cigarer kræver god vin også den helt rigtige fugtighed for at have de optimale muligheder for at holde på smagen. Korken må ikke tørre ud, men etiketten må heller ikke tage skade.

    Derfor skal luftfugtigheden altid ligge mellem 50 og 75%.

Lever skabet op til disse krav, er du allerede godt på vej til at gøre det bedste for din vin.

Skal jeg vælge et serveringskøleskab eller et vinopbevaringsskab?

Alt efter om det er et skab, du skal bruge til at opbevare vinen kort, inden du serverer den eller om det er til længere tids opbevaring af flere flasker, så kan du finde et køleskab, der passer til dine behov.

Er det første prioritet, at flaskerne holdes ved den rette temperatur, til de skal serveres – og er det indenfor relativt kort tid, så kan det, der hedder et serveringskøleskab være et rigtig godt valg. Det er ikke så kompliceret eller avanceret.

Skal du til gengæld opbevare dine flasker i længere tid, har de meget bedre af, at du vælger et vinopbevaringsskab. På den måde får dine flasker de optimale omstændigheder hele tiden.

Skal du vælge et indbygget eller et fritstående vin køleskab?

Ligesom et almindeligt køleskab, kan du med et vin køleskab vælge mellem et indbygget eller et fritstående skab. Ønsker du et fuldt integreret skab, er det ofte noget, der planlægges og indtegnes mens et nyt køkken er under udvikling.

De indbyggede vin køleskabe kan enten være fuldt integrerede eller passes ind i et tilpasset hul under køkkenbordet. Rent æstetisk er det fuldt integrerede skab uden tvivl det pæneste.

Den fritstående model er lettere at passe ind i et allerede etableret køkken, men kan også stå andre steder, hvis det giver mere mening i forhold til indretningen.

Bør jeg hav én eller flere temperaturzoner?

Når du overvejer et vin køleskab med 2 temperaturzoner, vil det som udgangspunkt være serveringsskabene, der er tale om.

Det betyder, at det er skabe, der egner sig bedst til kortere opbevaringer. Vælger du et skab med to zoner, vil du kunne servere din hvidvin med en temperatur på 8 grader mens din rødvin fra samme skab er 12 grader. Forskellen skabes ved en fysisk adskillelse midt i skabet, og det giver mest mening, at opbevare de vine, der skal have højest temperatur i den øverste del. Hvis du kombinerer dine muligheder for at have skabet stående med de forhold, du ønsker at opbevare din vin under, så finder du hurtigt det vinkøleskab, der passer bedst til dine behov.