Du er landet på Køleskab.dk, det helt rigtige sted at finde vinkøleskab. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle vinkøleskab tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Caso WineSafe 12 Black

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Caso WineSafe 12 Black” fås til 2390,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Caso WineSafe 12 CS624 – Fritstående vinkøleskab Dette Caso WineSafe er udført i flot sort glasfront med håndtag og remme i rustfrit stål, kontrasten får skabet til at sprænge i øjnene men fremhæver også vinen i skabet.
Den køles ved hjælp af høj-kvalite…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Cavin Scandinavian Collection 15 Indbygget Vinkøleskab, 8 flasker

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Cavin Scandinavian Collection 15 Indbygget Vinkøleskab, 8 flasker til kun 2990,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Praktisk indbygget vinkøler fra Cavin, som er en del af Scandinavian Collection.
Vinkøleren har plads til otte flasker vin, hvoraf den ene opbevares lodret, hvilket fungerer som et elegant display og er praktisk, når du har en åbnet flaske vin.  Derudov…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Caso Vinkøleskab WineExclusive 24 Flasker Sort

Næste anbefaling er “Caso Vinkøleskab WineExclusive 24 Flasker Sort”.

Dagens bedste tilbud på “Caso Vinkøleskab WineExclusive 24 Flasker Sort” har vi fundet hos KitchenOne.dk hvor prisen lige nu er 4797,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Det perfekte moderne køleskab til den krævende vinelsker, som ønsker både kvalitet i form og funktion.
Skabet er udført i en holdbar matsort farve og et glasfront design der passer ind i enhver hjem. Vinkøleskabet kan opbevare hele 24 flasker, som kan li…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

4: CaveCool Chill Sapphire Vinkøleskab 121 flasker

Produkt nummer 4 på vores “vinkøleskab-liste” er CaveCool Chill Sapphire Vinkøleskab 121 flasker som du lige nu kan købe for 8995,- hos KitchenOne.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Stort vinkøleskab fra CaveCool, der har plads til 121 flasker vin (Bordeaux, Bourgogne, Champagne).
CaveCool står bag nogle af de bedste vinkølere på markedet i deres prisklasse, så du er sikret et vinkøleskab af høj kvalitet til gode penge.  Denne mode…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

5: Caso WineChef Pro 126-2D Vinkøleskab, 126 flasker, sort

Forhandlerens beskrivelse:
Med WineChef Pro 126-2D vinkøleskabet fra tyske Caso opbevarer du dine vinflasker på den bedst mulige måde.
Du får alt, hvad et godt vinkøleskab har at byde på, sammen med et elegant design af høj kvalitet.
Køleskabet er lavet af rustfrit stål og har en d…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

6: Dometic D42B vinkøleskab, 2 temperaturzoner, 42 flasker, sort

Forhandlerens beskrivelse:
Vinkøleren fra Dometic har et smukt oplyst indre og et minimalistisk ydre, der viser din vinsamling frem på bedste måde.
Vinkøleren kan placeres både som fritstående eller indbygget under køkkenborde med standardmål, da både fødder og sokkel kan justeres…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

7: mQuvée WineExpert 24 vinkøleskab, sort

Forhandlerens beskrivelse:
Med WineExpert vinkøleskabet fra mQuvée opbevarer du dine vinflasker på bedste vis.
Køleskabet er stilrent og har plads til hele 24 flasker, som alle placeres på elegante træhylder.
Designet gør, at køleskabet passer ind i ethvert køkken.
Køleskabet er…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

8: Smeg CVI121N3 vinkøleskab

Sidste produkt på vores liste er Smeg CVI121N3 vinkøleskab som vi har fundet til 13999,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Smeg CVI121N3 – Integrerbar vinkøleskab Ruminhold: 46 liter netto Dobbelt isoleret glasdør med UV-protection 1 hylder i træ 2 udtrækbare hylder i træ Kapacitet: 21 flasker (0,75 liter) 1 temperaturzon Justerbar temperatur: 5° – 20°C LED-lys 1 kompress…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste vinkøleskab i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse vinkøleskab:

Dyreste Vinkøleskab på listen er LG Signature vinkøleskab LSR200W fra Elgiganten med en pris på 64995.00. Billigste udvalgte Vinkøleskab er Elvita CWC2080S – Fritståene vinkøleskab som du kan købe for 1246.00 hos Homeshop.dk. Forskellen på de to priser er 63749 kr.
Ovenstående Vinkøleskab data og priser er hentet fra 12 butikker (KitchenOne.dk, Coop.dk, Elgiganten, LampeGuru.dk, Winther Vin, Barlife.dk, Gucca.dk, Homeshop.dk, Kai Berntsen ApS, Erling Christensen Møbler, Coolshop.dk, Quickparts.dk). Alle Vinkøleskab tilbud er opdateret i dag 04-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Vinkøleskab guides:

Fandt du ikke det rigtige Vinkøleskab blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Vinkøleskab:

Købsguide til vinkøleskab

Vi danskere bliver mere og mere glade for vin, og derfor er der også flere og flere af os, der har en del flasker stående – og måske også nogle, der koster lidt mere end gennemsnittet. Derfor er vin køleskabet også blevet en populær vare, når det kommer til ekstraudstyr i hjemmet.

Der findes en række forskellige former for vin køleskabe og ligeså mange ting, der er gode at tage stilling til inden du beslutter dig for, hvilket køleskab der skal holde din vin tempereret og velsmagende år efter år.

Hvad skal jeg være opmærksom på ved køb af et vin køleskab?

Fælles for alle køleskabe til vin er, at der er fem ting de skal kunne overholde for at være deciderede vin køleskabe. Det er disse ting, du skal tjekke, inden du køber et køleskab til vin:

  1. Køleskabet skal kunne holde en fuldstændig konstant temperatur.
  2. Der må ikke være nogen rystelser – heller ikke, når lågen åbnes og lukkes. Derfor skal skabet være mere end almindeligt stabilt.
  3. Der må ikke komme lys ind gennem glasset til vinen.

    Det er ikke godt for modningsprocessen og derfor kræves der allermindst UV-beskyttelse, så vinen ikke bliver udsat for UV-lys.

  4. Skabet skal være 100% lugtfrit, så selv de ældste flasker, hvor korken kan være blevet skør og måske ikke lukker så tæt til, som den har gjort, ikke har mulighed for at optage smag fra omgivelserne.
  5. Ligesom med cigarer kræver god vin også den helt rigtige fugtighed for at have de optimale muligheder for at holde på smagen. Korken må ikke tørre ud, men etiketten må heller ikke tage skade.

    Derfor skal luftfugtigheden altid ligge mellem 50 og 75%.

Lever skabet op til disse krav, er du allerede godt på vej til at gøre det bedste for din vin.

Skal jeg vælge et serveringskøleskab eller et vinopbevaringsskab?

Alt efter om det er et skab, du skal bruge til at opbevare vinen kort, inden du serverer den eller om det er til længere tids opbevaring af flere flasker, så kan du finde et køleskab, der passer til dine behov.

Er det første prioritet, at flaskerne holdes ved den rette temperatur, til de skal serveres – og er det indenfor relativt kort tid, så kan det, der hedder et serveringskøleskab være et rigtig godt valg. Det er ikke så kompliceret eller avanceret.

Skal du til gengæld opbevare dine flasker i længere tid, har de meget bedre af, at du vælger et vinopbevaringsskab. På den måde får dine flasker de optimale omstændigheder hele tiden.

Skal du vælge et indbygget eller et fritstående vin køleskab?

Ligesom et almindeligt køleskab, kan du med et vin køleskab vælge mellem et indbygget eller et fritstående skab. Ønsker du et fuldt integreret skab, er det ofte noget, der planlægges og indtegnes mens et nyt køkken er under udvikling.

De indbyggede vin køleskabe kan enten være fuldt integrerede eller passes ind i et tilpasset hul under køkkenbordet. Rent æstetisk er det fuldt integrerede skab uden tvivl det pæneste.

Den fritstående model er lettere at passe ind i et allerede etableret køkken, men kan også stå andre steder, hvis det giver mere mening i forhold til indretningen.

Bør jeg hav én eller flere temperaturzoner?

Når du overvejer et vin køleskab med 2 temperaturzoner, vil det som udgangspunkt være serveringsskabene, der er tale om.

Det betyder, at det er skabe, der egner sig bedst til kortere opbevaringer. Vælger du et skab med to zoner, vil du kunne servere din hvidvin med en temperatur på 8 grader mens din rødvin fra samme skab er 12 grader. Forskellen skabes ved en fysisk adskillelse midt i skabet, og det giver mest mening, at opbevare de vine, der skal have højest temperatur i den øverste del. Hvis du kombinerer dine muligheder for at have skabet stående med de forhold, du ønsker at opbevare din vin under, så finder du hurtigt det vinkøleskab, der passer bedst til dine behov.