Du er landet på Køleskab.dk, det helt rigtige sted at finde mini køleskab. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle mini køleskab tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Coca-Cola Minikøleskab

  • Dagens pris: 1249,- kr.
  • Fundet hos CoolStuff.dk
  • Mærke: Coca Cola

Første anbefaling på listen er fra mærket Coca Cola.

Det bedste tilbud på “Coca-Cola Minikøleskab” vi har fundet er hos CoolStuff.dk hvor prisen lige nu er 1249,-

Forhandlerens beskrivelse:
Den bedste måde at nedkøle din livseliksir på: kom sodavandsdåserne i et Coca-Cola-minikøleskab! Det dåseformede køleskab rummer op til 12 sodavandsdåser, og bliver en flot indretningsdetalje til sodavandselskeren.
Minikøleskabet er nemt at have med sig o…

Se hos CoolStuff.dk ❯❯

2: Minibar Mb 32 Scandomestic

Anden anbefaling har vi fundet hos Barlife.dk, hvor du kan købe Minibar Mb 32 Scandomestic til kun 1999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Scandomestic MB 32 B – Køleskab Teknisk information Energiklasse F Højde 48.50 cm Bredde 38.50 cm Dybde 45.00 cm Farve Sort Dør kvantitet 1 Lydniveau dB(A) 22 DB(A) Vendbare døre Ja Energiforbrug pr.
år 90.00 kWh Mærke Scandom…

Se hos Barlife.dk ❯❯

3: Minibar Mb 34 B Scandomestic

Næste anbefaling er “Minibar Mb 34 B Scandomestic”.

Dagens bedste tilbud på “Minibar Mb 34 B Scandomestic” har vi fundet hos Barlife.dk hvor prisen lige nu er 2399,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Scandomestic MB 34 B – Køleskab Teknisk information Energiklasse F Højde 56.00 cm Bredde 40.00 cm Dybde 42.50 cm Farve Sort Dør kvantitet 1 Lydniveau dB(A) 22 DB(A) Vendbare døre Ja Nettovægt I Kg 12,5 kg Energiforbrug pr.
år …

Se hos Barlife.dk ❯❯

4: Whirlpool minikøleskab ADN140B

Produkt nummer 4 på vores “mini køleskab-liste” er Whirlpool minikøleskab ADN140B som du lige nu kan købe for 6599,- hos Elgiganten

Forhandlerens beskrivelse:
Dette Whirlpool minikøleskab ADN140B er designet til at blive brugt i forretningsmiljøer som barer, værtshuse og restauranter.
Det har en gennemsigtig glasdør, som viser indholdet og en aluminiumsdørramme, som komplimenterer dets robuste look….

Se hos Elgiganten ❯❯

5: Mobicool Coca Cola minikøleskab MBF20

  • Dagens pris: 1599,- kr.
  • Fundet hos Elgiganten
  • Mærke: Coca Cola

Sidste produkt på vores liste er Mobicool Coca Cola minikøleskab MBF20 som vi har fundet til 1599,- hos Elgiganten.

Forhandlerens beskrivelse:
Med dette stilede Mobicool Coca Cola minikøleskab MBF20 har du god med plads til dine drinks og snacks.
Enheden er ideel til ture, og minikøleskabet har en 12 V forbindelse….

Se hos Elgiganten ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste mini køleskab i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse mini køleskab:

Dyreste Mini Køleskab på listen er Simply Chocolate – Minibar med logo 4000 stk fra Kun Det Bedste med en pris på 19750.00. Billigste udvalgte Mini Køleskab er Matsui minikøleskab som du kan købe for 999.00 hos Elgiganten. Forskellen på de to priser er 18751 kr. – de 5 Mini Køleskab vi har fundet koster i gennemsnit 9217.4 kr.
Ovenstående Mini Køleskab data og priser er hentet fra 7 butikker (CoolStuff.dk, Proshop.dk, Barlife.dk, Homeshop.dk, Elgiganten, Kun Det Bedste, Maxigastro.com). Alle Mini Køleskab tilbud er opdateret i dag 08-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Mini Køleskab guides:

Fandt du ikke det rigtige Mini Køleskab blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Mini Køleskab:

Købsguide til mini køleskab

Et mini køleskab kan i mange tilfælde være det oplagte valg.

Et mini køleskab er, som navnet antyder, et køleskab, der er mindre end de traditionelle modeller. For at høre under kategorien skal de ikke være mere end 85 cm høje. Omvendt findes der næsten ingen grænse for, hvor små de kan blive — nogle modeller er kun omkring 50 centimeter høje.

Er du selv på jagt efter en model, så kan du med fordel læse med i denne guide, inden du foretager dit køb. Vi giver dig nemlig al den nødvendige baggrundsviden indenfor emnet og svarer på de mest almindelige spørgsmål.

Således kan du være sikker på, at du er godt klædt på til i sidste ende at træffe det helt rigtige valg.

Hvilken model skal jeg gå efter?

Der er mange forskellige modeller på markedet, og derfor er det vigtigt, at du overvejer dine egne behov, inden du beslutter dig. Skal skabet bruges som dit primære køleelement eller på dit værelse, kan det være en god idé at vælge en kombinationsmulighed, der både indeholder fryser og kølesektion. Designmæssigt er der meget at vælge imellem, da de små modeller ofte fås i flere spændende, spraglede og sjove udgaver end de traditionelle, større skabe. Små skabe med glaslåger er især populære, og de er netop praktiske, da man kan se skabets indhold uden at skulle åbne lågen og lukke kulden ud.

De små skabe kan også bruges som supplerende køleelementer til den eksisterende, store model i køkkenet, da der nogle gange er brug for ekstra opbevaringsplads, eksempelvis til overskydende mad- og drikkevarer efter store fester.

Vil du primært bruge skabet til opbevaring af drikkevarer, er der udviklet mini køleskabe til dåser, sodavand og lignende. Sejler du meget, kan det også være en god idé at anskaffe et lille skab til båden, til hvis du får lyst til noget iskoldt at drikke under dine sejlture samt til de perioder, hvor du er væk flere dage ad gangen. På en båd er det en god idé at anskaffe sig et skab med lås på lagen, så madvarerne ikke falder ud, hvis der er høj bølgegang.

Er det vigtigt for dig med justerbare hylder og grøntsagsskuffer, så er dette også til at finde. Justerbare hylder er praktiske, hvis du opbevarer forskellige mad- og drikkevarer i skabet og nogle gange har brug for mere hyldefri plads til større ting.

Hvor kan jeg købe billige mini køleskabe?

Du kan få et mini køleskab for helt ned til 2.000 kroner og opefter.

Det er svært at sætte en øvre grænse for prisen, da du i nogle tilfælde kan vælge eksklusive og eftertragtede producenter, og dermed også kommer til at betale for mærket.

Der findes dog rigtig mange gode tilbud på billige mini køleskabe online, så det vil ikke være svært at finde et billigt skab, der opfylder alle dine ønsker, hvis du kigger dig godt omkring