Du er landet på Køleskab.dk, det helt rigtige sted at finde køleskab med fryser. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle køleskab med fryser tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Bosch køleskab/fryser KIN86HDF0 indbygget

  • Dagens pris: 8249,- kr.
  • Fundet hos Elgiganten
  • Mærke: Bosch

Første anbefaling på listen er fra mærket Bosch.

Det bedste tilbud på “Bosch køleskab/fryser KIN86HDF0 indbygget” vi har fundet er hos Elgiganten hvor prisen lige nu er 8249,-

Forhandlerens beskrivelse:
Bosch integreret køleskab KIN86HDF0 med NoFrost teknologi der gør afrimning unødvendig, så du sparer både tid og energi.
Med Home Connect kan du nemt betjene og overvåge dit køle-/fryseskab fra din smart phone eller tablet….

Se hos Elgiganten ❯❯

2: Bosch køleskab/fryser KIL82SDE0 indbygget

  • Dagens pris: 7199,- kr.
  • Fundet hos Elgiganten
  • Mærke: Bosch

Anden anbefaling har vi fundet hos Elgiganten, hvor du kan købe Bosch køleskab/fryser KIL82SDE0 indbygget til kun 7199,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Det praktiske Bosch Serie 6 kølefryseskab KIL82SDE0, der har 285 liters køleskabs- og 34-liters fryserkapacitet samt FreshSense-teknologi og klart LED-lys…

Se hos Elgiganten ❯❯

3: Hisense køleskab/fryser RI33D4NSYWF indbygget

Næste anbefaling er “Hisense køleskab/fryser RI33D4NSYWF indbygget”.

Dagens bedste tilbud på “Hisense køleskab/fryser RI33D4NSYWF indbygget” har vi fundet hos Elgiganten hvor prisen lige nu er 4395,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Dette indbyggede Hisense kølefryseskab RI33D4NSYWF passer let ind i ethvert interiør og giver god opbevaringsplads med et 189-liters interiør, en ekstrastor frugt- og grøntsagsskuffe og en 71 liter stor fryser med FastFreezing-funktion….

Se hos Elgiganten ❯❯

4: Indesit køleskab/fryser LI8SN1EW (hvid)

Produkt nummer 4 på vores “køleskab med fryser-liste” er Indesit køleskab/fryser LI8SN1EW (hvid) som du lige nu kan købe for 4399,- hos Elgiganten

Forhandlerens beskrivelse:
Dette Indesit køleskab/fryser LI8SN1EW giver de optimale betingelser for dine madvarer.
Enheden har en generøs kapacitet på 328 l, NoFrost-teknologi og interiør med justerbare hylder….

Se hos Elgiganten ❯❯

5: Hisense køleskab/fryser RI32F4NSYWE indbygget

Forhandlerens beskrivelse:
Dette indbyggede Hisense kølefryseskab RI32F4NSYWE passer ind i ethvert interiør og giver god plads til alle dine fødevarer med det 180 liter store køleskab med en ekstrastor grøntsagsskuffe og en 68 liter stor fryser med NoFrost-teknologi….

Se hos Elgiganten ❯❯

6: Indesit køleskab/fryser LI8SN1EX (silver)

Forhandlerens beskrivelse:
Dette Indesit køleskab/fryser LI8SN1EX giver de optimale betingelser for dine madvarer.
Enheden har en generøs kapacitet på 328 l, NoFrost-teknologi og interiør med justerbare hylder….

Se hos Elgiganten ❯❯

7: Whirlpool køleskab/fryser ART66001 indbygget

Forhandlerens beskrivelse:
Dette Whirlpool køleskab/fryser ART66001 bevarer friskheden og smagen på dine mad- og drikkevarer i længere tid.
Enheden har 6th Sense teknologi, massere af volumen, stillefunktion og intuitiv elektrisk betjening….

Se hos Elgiganten ❯❯

8: Bosch køleskab/fryser KIV875SF0 indbygget

  • Dagens pris: 6999,- kr.
  • Fundet hos Elgiganten
  • Mærke: Bosch

Sidste produkt på vores liste er Bosch køleskab/fryser KIV875SF0 indbygget som vi har fundet til 6999,- hos Elgiganten.

Forhandlerens beskrivelse:
Bosch kølefryseskab KIV875SF0 Integreret med LowFrost giver optimal opbevaring af fødevarer og reducerer isdannelse….

Se hos Elgiganten ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste køleskab med fryser i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse køleskab med fryser:

Dyreste Køleskab med fryser på listen er Bosch køleskab/fryser KIN86HDF0 indbygget fra Elgiganten med en pris på 8249.00. Billigste udvalgte Køleskab med fryser er Whirlpool køleskab/fryser ART66001 indbygget som du kan købe for 2999.00 hos Elgiganten. Forskellen på de to priser er 5250 kr. – de 8 Køleskab med fryser vi har fundet koster i gennemsnit 5904.25 kr.
Ovenstående Køleskab med fryser data og priser er hentet fra 1 butikker (Elgiganten). Alle Køleskab med fryser tilbud er opdateret i dag 08-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Køleskab med fryser guides:

Fandt du ikke det rigtige Køleskab med fryser blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Køleskab med fryser:

Købsguide til køleskab med fryser

Når du skal købe et nyt køleskab med fryser, er der tale om en stor investering, og det er derfor vigtigt, at du vælger rigtigt fra start. Kvaliteten af den mad, vi spiser, er vigtig, og derfor spiller opbevaringen også en stor rolle. Et køleskab med fryser — også kaldet et kølefryseskab — består oftest af et køleskab med en indbygget frysebox, der som regel er placeret øverst eller nederst i skabet. Et kølefryseskab er en oplagt investering for dig, som gerne vil undgå at skulle købe en separat fryser, da de traditionelle modeller ofte er store og stjæler meget plads.

Køber du et kølefryseskab, så hænger de to elementer sammen i ét, og således fylder de mindre i køkkenet. Står du overfor at skulle købe et nyt kølefryseskab? Så læs denne guide først, hvor du vil få svar på nogle af de vigtigste spørgsmål på området, så du kan være sikker på at foretage det helt rigtige køb.

Hvilken model skal jeg gå efter?

Der findes mange forskellige løsninger på markedet, og derfor er det vigtigt at du først finder ud af, hvad dine behov er.

Har du brug for meget køleplads og begrænset fryseplads eller omvendt? Og skal kølefryseskabet kunne rumme mad til en stor familie eller en enkelt person? Er det sidste tilfældet, vil du højst sandsynligt kunne nøjes med et lille køleskab med fryser eller måske endda en mini-udgave.

En populær model er amerikanermodellen, der er et smalt køleskab, der står side by side med en smal fryser. Modellen har dobbeltdøre og har som regel også en indbygget funktion, der gør, at du altid kan tappe isterninger eller iskoldt drikkevand direkte fra døren. Amerikanermodellen er ofte større end almindelige kølefryseskabe.

Skal jeg vælge et fritstående eller integrerbart køleskab med fryser?

Et fritstående kølefryseskab har sin egen front og kan dermed stå alene i køkkenet, uafhængigt af resten af indretningen. Vælger du at gå efter en løsning med en integreret model, så skal siderne og fronten integreres i dit køkken.

Med et integreret kølefryseskab får du et mere strømlinet og enkelt slutresultat, da elementet vil gå i et med resten af køkkenet.

Løsningen med en fritstående model kræver mindre arbejde, og det er også muligt at finde flotte modeller med eksklusive designs. Der er altså tale om en smagssag, da begge løsninger giver et flot og stilet resultat.

Skal jeg gå efter én eller to termostater?

Vælger du at investere i et kølefryseskab med to termostater, vil du kunne regulere temperaturen i køleskabet uafhængigt af fryseren og omvendt. Det kan være en stor fordel, da du således kan tage højde for madvarerne i hvert element og sørge for, at de bliver opbevaret under optimale forhold.

Samtidigt undgår du, at temperaturen svinger for meget, hvilket nogle gange kan være tilfældet med kølefryseskabe med en enkelt termostat.

Og dette kan gå ud over de madvarer, der ligger på køl og frys. I dag kan kølefryseskabe fås med elektroniske termostater, hvilket gør det nemt for dig at indstille temperaturen digitalt.

Hvilken energiklase skal jeg gå efter?

I dag opfylder størstedelen af kølefryseskabene på markedet de krav, der skal til, før de hører under energimærket A. Det er dog ikke længere det mest energivenlige mærke, der findes.

Går du eksempelvis efter A+ og A++ energimærkerne, vil elementets forbrug være endnu lavere.

Og det vil kunne mærkes på din pengepung, da køleskabe og frysere er nogle af de elektriske elementer, som står tændte i døgndrift.

Hvor kan jeg finde køleskab med fryser på tilbud?

Der er mange gode tilbud at finde på nettet, så hvis du kigger godt efter, vil du med sikkerhed kunne finde et billigt køleskab med fryser uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten. Kølefryseskabe fås i mange forskellige prisklasser. Umiddelbart afhænger prisen af, hvor mange liter, køleskabets og fryserens kapacitet ligger på. Derudover spiller mærket også en rolle.

De fleste fritstående modeller ligger i prislejet fra omkring 4.000 til 5.000 kroner og opefter. De integrerbare kølefryseskabe samt amerikanermodellerne er som regel dyrere end de traditionelle, fritstående modeller