Køleskab.dk: Find blandt 1339 Produkter | 17 Kategorier | 28 Brands | 46 Forhandlere

Bedste Køleskab med fryser: Se top 11

(Opdateret juni 2023)

Du er landet på Køleskab.dk, det helt rigtige sted at finde køleskabe med fryser. Vi har udvalgt de 11 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 11 køleskabe med fryser

  De 11 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på køleskabe med fryser | ✅ Køleskab med fryser-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 11 bedste køleskabe med fryser

  Her kan du se hele vores liste over de bedste køleskabe med fryser som du kan finde lige nu.

  1: Bosch Serie 6 indbygningskøleskab med fryseboks hvid 108L+15L KUL15AFF0

  Hvorfor vælge Bosch Serie 6 indbygningskøleskab med fryseboks hvid 108L+15L KUL15AFF0?

  Bosch Serie 6 indbygningskøleskab med fryseboks hvid 108L+15L KUL15AFF0Her får du et lille, men dejligt rummeligt Bosch køleskab til underbygning. Køleskabet har en kapacitet på 108 liter og frysekapacitet på 15 liter.Køleskabet er beregnet til at placere

  2: Samsung Bespoke køleskab/fryser RL38A7B63S9/EF (silver)

  Samsung Bespoke køleskab/fryser RL38A7B63S9/EF (silver)

  Hvorfor vælge Samsung Bespoke køleskab/fryser RL38A7B63S9/EF (silver)?

  Dette Samsung Bespoke køleskab/fryser RL38A7B63S9/EF kombinerer stil med praktiske funktioner som NoFrost, Fast freezing, Twin Cooling,HumidityFresh+ zone, OptimalFresh+ zone, og et rummeligt interiør med LED-belysning.

  3: Whirlpool køleskab/fryser ART66001 indbygget

  Whirlpool køleskab/fryser ART66001 indbygget

  Hvorfor vælge Whirlpool køleskab/fryser ART66001 indbygget?

  Dette Whirlpool køleskab/fryser ART66001 bevarer friskheden og smagen på dine mad- og drikkevarer i længere tid. Enheden har 6th Sense teknologi, massere af volumen, stillefunktion og intuitiv elektrisk betjening.

  4: Indesit køleskab/fryser LI8SN1EW (hvid)

  Indesit køleskab/fryser LI8SN1EW (hvid)

  Hvorfor vælge Indesit køleskab/fryser LI8SN1EW (hvid)?

  Dette Indesit køleskab/fryser LI8SN1EW giver de optimale betingelser for dine madvarer. Enheden har en generøs kapacitet på 328 l, NoFrost-teknologi og interiør med justerbare hylder.

  5: Samsung køleskab/fryser RL34T775CWWEF (hvid)

  Samsung køleskab/fryser RL34T775CWWEF (hvid)

  Hvorfor vælge Samsung køleskab/fryser RL34T775CWWEF (hvid)?

  Dette Samsung kølefryseskab RL34T775CB1EF giver dine dagligvarer optimale opbevaringsbetingelser takket være en kapacitet på 230/114 liter, 2 friskafdelinger, all-around køling og praktiske funktioner såsom NoFrost samt PowerCool/PowerFrost.

  6: Indesit køleskab/fryser CAA551 (hvid)

  Indesit køleskab/fryser CAA551 (hvid)

  Hvorfor vælge Indesit køleskab/fryser CAA551 (hvid)?

  I dette/denne Indesit køleskab/fryser CAA551 er der masser af plads til dit ugentlige indkøb. Den har Fast nedfrysningsteknologi, LED lys indeni og et brugervenligt design.

  7: Samsung køleskab/fryser RL34T775CS9EF (urban silver)

  Samsung køleskab/fryser RL34T775CS9EF (urban silver)

  Hvorfor vælge Samsung køleskab/fryser RL34T775CS9EF (urban silver)?

  Dette Samsung kølefryseskab RL34T775CB1EF giver dine dagligvarer optimale opbevaringsbetingelser takket være en stor kapacitet på 230/114 liter, 2 friskafdelinger, all-around køling og praktiske funktioner såsom NoFrost samt PowerCool/PowerFrost.

  8: Hisense køleskab/fryser RI33D4NSYWF indbygget

  Hisense køleskab/fryser RI33D4NSYWF indbygget

  Hvorfor vælge Hisense køleskab/fryser RI33D4NSYWF indbygget?

  Dette indbyggede Hisense kølefryseskab RI33D4NSYWF passer let ind i ethvert interiør og giver god opbevaringsplads med et 189-liters interiør, en ekstrastor frugt- og grøntsagsskuffe og en 71 liter stor fryser med FastFreezing-funktion.

  9: Samsung køleskab/fryser BRB26602FWW indbygget

  Samsung køleskab/fryser BRB26602FWW indbygget

  Hvorfor vælge Samsung køleskab/fryser BRB26602FWW indbygget?

  Udstyr dit køkken med det stilfulde Samsung kølefryseskab BRB26602FWW i minimalistisk design med smarte funktioner som NoFrost, all-around køling, Digital Inverter-teknologi, hurtigfrysning og LED-belysning.

  10: 1852 køleskab cr 50 med fryser, køl 34l/frys 9,5l - 48l køl

  1852 køleskab cr 50 med fryser, køl 34l/frys 9,5l - 48l køl

  Hvorfor vælge 1852 køleskab cr 50 med fryser, køl 34l/frys 9,5l - 48l køl?

  11: Køleskab på 65 liter med fryser, til båden

  Køleskab på 65 liter med fryser, til båden

  Hvorfor vælge Køleskab på 65 liter med fryser, til båden?

  Kompressor køleskab fra 1852 og tilbehør i form af ramme eller frontpanel.

  Køleskabe med fryser fra udvalgte mærker

  På vores liste her har vi samlet de bedste køleskabe med fryser på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde det helt rigtige køleskab med fryser til dine behov:

  Købsguide til køleskab med fryser

  Når du skal købe et nyt køleskab med fryser, er der tale om en stor investering, og det er derfor vigtigt, at du vælger rigtigt fra start. Kvaliteten af den mad, vi spiser, er vigtig, og derfor spiller opbevaringen også en stor rolle. Et køleskab med fryser — også kaldet et kølefryseskab — består oftest af et køleskab med en indbygget frysebox, der som regel er placeret øverst eller nederst i skabet. Et kølefryseskab er en oplagt investering for dig, som gerne vil undgå at skulle købe en separat fryser, da de traditionelle modeller ofte er store og stjæler meget plads.

  Køber du et kølefryseskab, så hænger de to elementer sammen i ét, og således fylder de mindre i køkkenet. Står du overfor at skulle købe et nyt kølefryseskab? Så læs denne guide først, hvor du vil få svar på nogle af de vigtigste spørgsmål på området, så du kan være sikker på at foretage det helt rigtige køb.

  Hvilken model skal jeg gå efter?

  Der findes mange forskellige løsninger på markedet, og derfor er det vigtigt at du først finder ud af, hvad dine behov er.

  Har du brug for meget køleplads og begrænset fryseplads eller omvendt? Og skal kølefryseskabet kunne rumme mad til en stor familie eller en enkelt person? Er det sidste tilfældet, vil du højst sandsynligt kunne nøjes med et lille køleskab med fryser eller måske endda en mini-udgave.

  En populær model er amerikanermodellen, der er et smalt køleskab, der står side by side med en smal fryser. Modellen har dobbeltdøre og har som regel også en indbygget funktion, der gør, at du altid kan tappe isterninger eller iskoldt drikkevand direkte fra døren. Amerikanermodellen er ofte større end almindelige kølefryseskabe.

  Skal jeg vælge et fritstående eller integrerbart køleskab med fryser?

  Et fritstående kølefryseskab har sin egen front og kan dermed stå alene i køkkenet, uafhængigt af resten af indretningen. Vælger du at gå efter en løsning med en integreret model, så skal siderne og fronten integreres i dit køkken.

  Med et integreret kølefryseskab får du et mere strømlinet og enkelt slutresultat, da elementet vil gå i et med resten af køkkenet.

  Løsningen med en fritstående model kræver mindre arbejde, og det er også muligt at finde flotte modeller med eksklusive designs. Der er altså tale om en smagssag, da begge løsninger giver et flot og stilet resultat.

  Skal jeg gå efter én eller to termostater?

  Vælger du at investere i et kølefryseskab med to termostater, vil du kunne regulere temperaturen i køleskabet uafhængigt af fryseren og omvendt. Det kan være en stor fordel, da du således kan tage højde for madvarerne i hvert element og sørge for, at de bliver opbevaret under optimale forhold.

  Samtidigt undgår du, at temperaturen svinger for meget, hvilket nogle gange kan være tilfældet med kølefryseskabe med en enkelt termostat.

  Og dette kan gå ud over de madvarer, der ligger på køl og frys. I dag kan kølefryseskabe fås med elektroniske termostater, hvilket gør det nemt for dig at indstille temperaturen digitalt.

  Hvilken energiklase skal jeg gå efter?

  I dag opfylder størstedelen af kølefryseskabene på markedet de krav, der skal til, før de hører under energimærket A. Det er dog ikke længere det mest energivenlige mærke, der findes.

  Går du eksempelvis efter A+ og A++ energimærkerne, vil elementets forbrug være endnu lavere.

  Og det vil kunne mærkes på din pengepung, da køleskabe og frysere er nogle af de elektriske elementer, som står tændte i døgndrift.

  Hvor kan jeg finde køleskab med fryser på tilbud?

  Der er mange gode tilbud at finde på nettet, så hvis du kigger godt efter, vil du med sikkerhed kunne finde et billigt køleskab med fryser uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten. Kølefryseskabe fås i mange forskellige prisklasser. Umiddelbart afhænger prisen af, hvor mange liter, køleskabets og fryserens kapacitet ligger på. Derudover spiller mærket også en rolle.

  De fleste fritstående modeller ligger i prislejet fra omkring 4.000 til 5.000 kroner og opefter. De integrerbare kølefryseskabe samt amerikanermodellerne er som regel dyrere end de traditionelle, fritstående modeller

  Indholdsfortegnelse
  Til Top