Bedste Køleskabsmagnet: Se top 20 (opdateret maj 2022)

Køleskab.dk » Alle guides » Køleskabsmagnet

Du er landet på Køleskab.dk, det helt rigtige sted at finde køleskabsmagnet. Vi har udvalgt de 20 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 20 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle køleskabsmagnet tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Køleskabsmagneter Om Kaffe - Anatomy Of Coffee - Sæt Med 9 Stk

16: Køleskabsmagneter Om Kaffe – Anatomy Of Coffee – Sæt Med 9 Stk

Bedste pris: 79.95 hos GUCCA.dk

Pynt dit køleskab eller magnetiske opslagstavle med disse magneter, der giver et hyggeligt, interessant og retro-look.  De forskellige magneter viser tilsammen "Kaffens anatomi" og har… læs mere hos GUCCA.dk >>

Dyreste Køleskabsmagnet på listen er Lav selv korkprop køleskabsmagneter fra Magnetz med en pris på 169.00. Billigste udvalgte Køleskabsmagnet er Boba-Fett Køleskabsmagnet – LEGO Star Wars som du kan købe for 49.00 hos Legen.dk. Forskellen på de to priser er 120 kr. – de 20 Køleskabsmagnet vi har fundet koster i gennemsnit 80.1 kr.
Ovenstående Køleskabsmagnet data og priser er hentet fra 4 butikker (Legen.dk, Magnetz, Fodboldgaver.dk, GUCCA.dk). Alle Køleskabsmagnet tilbud er opdateret i dag 18-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Køleskabsmagnet guides:

Fandt du ikke det rigtige Køleskabsmagnet blandt de 20 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Køleskabsmagnet:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Køleskab.dk