Bedste Severin Køleskab: Se top 1 (opdateret maj 2022)

Køleskab.dk » Alle guides » Køleskab » Severin Køleskab

Du er landet på Køleskab.dk, det helt rigtige sted at finde Severin køleskab. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Severin køleskab tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Severin 9878 Køleskab med glaslåge

1: Severin 9878 Køleskab med glaslåge

Bedste pris: 4566.00 hos KitchenOne.dk

Smart og stilfuldt køleskab i hvid fra Severin, der måler 145 cm i højden, 60 cm i bredden og 65 cm i dybden. Det har en kapacitet på ca. 275 liter. Perfekt til foreningen eller en café, der sælger kolde drikkevarer. Køleskabet har et støjniveau på 41 dB… læs mere hos KitchenOne.dk >>

Dyreste Severin Køleskab på listen er Severin 9878 Køleskab med glaslåge fra KitchenOne.dk med en pris på 4566.00. Billigste udvalgte Køleskab er Severin 9878 Køleskab med glaslåge som du kan købe for 4566.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Severin Køleskab vi har fundet koster i gennemsnit 4566 kr.
Ovenstående Severin Køleskab data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Severin Køleskab tilbud er opdateret i dag 18-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Køleskab guides:

Fandt du ikke det rigtige Køleskab blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Køleskab:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Køleskab.dk

Mere med Severin:

Er du vild med Severin, men Køleskab var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Severin: