Du er landet på Køleskab.dk, det helt rigtige sted at finde Siemens køleskab. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Siemens køleskab tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Siemens KS36VVIEP – Fritstående køleskab

 • Dagens pris: 4449,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Siemens

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Elgiganten.

Her kan “Siemens KS36VVIEP – Fritstående køleskab” fås til 4449,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Siemens KS36VVIEP – Fritstående køleskab Køleskab med hyperFresh som holder frugt og grønt frisk længere takket være optimal temperatur og mulighed for regulering af luftfugtighed.
Kølekabinen har jævn og behagelig LED belysning.
hyperFresh: Frugt og gr…

Se hos Elgiganten ❯❯

2: Siemens KS36VBIEP – Fritstående køleskab

 • Dagens pris: 7492,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 10999.00, nu kun 7492,-.
  Du sparer 3507 kr. / 31 %
 • Fundet hos Homeshop.dk
 • Mærke: Siemens

Anden anbefaling har vi fundet hos Homeshop.dk, hvor du kan købe Siemens KS36VBIEP – Fritstående køleskab til kun 7492,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Siemens KS36VBIEP – Fritstående køleskab Køleskab med hyperFresh plus, innovativ skuffezone holder frugt og grønt frisk op til 2 gange længere takket være optimal temperatur og mulighed for regulering af luftfugtighed.
LED-belysning giver et jævnt og beh…

Se hos Homeshop.dk ❯❯

3: Siemens KI81RAFE1 – Integrerbart køleskab

 • Dagens pris: 6985,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 9899.00, nu kun 6985,-.
  Du sparer 2914 kr. / 29 %
 • Fundet hos Homeshop.dk
 • Mærke: Siemens

Næste anbefaling er “Siemens KI81RAFE1 – Integrerbart køleskab”.

Dagens bedste tilbud på “Siemens KI81RAFE1 – Integrerbart køleskab” har vi fundet hos Homeshop.dk hvor prisen lige nu er 6985,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Siemens KI81RAFE1 – Integrerbart køleskab Køleskab med det innovative hyperFresh, optimal opbevaring holder frugt og grønt frisk op til dobbelt så lang tid.
Med TouchControl kan temperaturen indstilles nemt og nøjagtigt.
Alt inden for rækkevidde easyAcc…

Se hos Homeshop.dk ❯❯

4: Siemens KS36VVWDP – Fritstående køleskab

 • Dagens pris: 5989,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 8299.00, nu kun 5989,-.
  Du sparer 2310 kr. / 27 %
 • Fundet hos Homeshop.dk
 • Mærke: Siemens

Produkt nummer 4 på vores “Siemens køleskab-liste” er Siemens KS36VVWDP – Fritstående køleskab som du lige nu kan købe for 5989,- hos Homeshop.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Siemens KS36VVWDP – Fritstående køleskab Køleskab med hyperFresh som holder frugt og grønt frisk længere takket være optimal temperatur og mulighed for regulering af luftfugtighed.
Kølekabinen har jævn og behagelig LED belysning.
hyperFresh: Frugt og gr…

Se hos Homeshop.dk ❯❯

5: Siemens KS36VBWEP – Fritstående køleskab

 • Dagens pris: 7354,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 9999.00, nu kun 7354,-.
  Du sparer 2645 kr. / 26 %
 • Fundet hos Homeshop.dk
 • Mærke: Siemens

Forhandlerens beskrivelse:
Siemens KS36VBWEP – Fritstående køleskab Køleskab med hyperFresh plus, innovativ skuffezone holder frugt og grønt frisk op til 2 gange længere takket være optimal temperatur og mulighed for regulering af luftfugtighed.
LED-belysning giver et jævnt og beh…

Se hos Homeshop.dk ❯❯

6: Siemens KI21RAFF0 – Integrerbart køleskab

 • Dagens pris: 7150,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 7999.00, nu kun 7150,-.
  Du sparer 849 kr. / 10 %
 • Fundet hos Homeshop.dk
 • Mærke: Siemens

Forhandlerens beskrivelse:
Siemens KI21RAFF0 – Integrerbart køleskab Køle-/fryseskab med lowFrost teknologi, som sørger for mindre isdannelse og hurtigere afrimning.
Med den innovative hyperFresh ◄0°C► skuffe holder fisk og kød sig frisk i op til dobbelt så lang tid.
hyperFr…

Se hos Homeshop.dk ❯❯

7: Siemens KI42LAFF0 – Integrerbart køleskab med fryseboks

 • Dagens pris: 7602,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 8399.00, nu kun 7602,-.
  Du sparer 797 kr. / 9 %
 • Fundet hos Homeshop.dk
 • Mærke: Siemens

Sidste produkt på vores liste er Siemens KI42LAFF0 – Integrerbart køleskab med fryseboks som vi har fundet til 7602,- hos Homeshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Siemens KI42LAFF0 – Integrerbart køleskab med fryseboks Køleskab til indbygning med hyperFresh skuffe til optimal opbevaring af frugt og grønt: holder dem friske i op til dobbelt så lang tid.
Med den praktiske og fleksible varioShelf-hylde har du god udn…

Se hos Homeshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 7 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Siemens køleskab i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Siemens køleskab:

Dyreste Siemens Køleskab på listen er Siemens KI42LAFF0 – Integrerbart køleskab med fryseboks fra Homeshop.dk med en pris på 7602.00. Billigste udvalgte Køleskab er Siemens KS36VVIEP – Fritstående køleskab som du kan købe for 4449.00 hos Elgiganten. Forskellen på de to priser er 3153 kr. – de 7 Siemens Køleskab vi har fundet koster i gennemsnit 6717.29 kr.
Ovenstående Siemens Køleskab data og priser er hentet fra 2 butikker (Elgiganten, Homeshop.dk). Alle Siemens Køleskab tilbud er opdateret i dag 25-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Køleskab guides:

Fandt du ikke det rigtige Køleskab blandt de 7 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Køleskab:

Købsguide til Siemens køleskab

Den tyske industrikoncern Siemens har siden deres grundlæggelse i 1847 stået for god kvalitet og funktionelle produkter. Deres køleskabe, som er populære verden over, er heller ingen undtagelse, og overvejer du at anskaffe dig et Siemens køleskab, er du dermed langt fra den eneste.

Men der er mange ting at tage stilling til, inden du køber dit nye køleelement.

Du kan derfor med fordel læse med i denne guide for at blive klogere på emnet og få svar på de vigtigste spørgsmål, så du kan foretage det helt rigtige køb.

Hvilken kapacitet skal mit nye Siemens køleskab have?

Det første, du bør tage stilling til, inden du leder efter dit nye skab, er din husholdnings behov.

Hvis skabet skal kunne opbevare madvarer til en stor familie, er det vigtigt at gå efter en model med en stor kapacitet. Til en husholdning på én eller to personer er en model med mindre kapacitet oplagt. Kapaciteten opgives altid i litermål, og en traditionel, gennemsnittelig model har en kapacitet på omkring 350 liter. Går du efter for få liter, kan du ende med at sætte dit skab på overarbejde ved at pakke det for tæt.

Vælger du derimod en model med for stor kapacitet, vil du ende med at bruge penge på spildt energi. Det er derfor essentielt at tage stilling til dette spørgsmål som noget af det første.

Hvilke smarte funktioner findes der?

Siemens køleskabe byder på praktisk tilbehør og smarte funktioner som CoolBox, VitaFresh og Crisperbox og har justerbare hylder og bokse, som gør det lettere for dig at dele dine madvarer op efter kategori for at undgå bakteriedannelse. HydroFresh grøntsagsskufferne holder grøntsager og frugter friske i længere tid end traditionelle grøntsagsskuffer formår. Således er grøntsagernes og frugternes smag og vitaminindhold helt i top, og du undgår at smide dem ud, da de sjældent når at blive for gamle.

Samtidigt med at temperaturen holdes på et lavere niveau i bunden af skabet, køles resten af skabet ned ved hjælp af en cirkulerende kold luft, der ventilerer alle hjørner og kanter.

Ved opfyldning af skabet, når du har været ude og handle, eller når du bare har haft døren åben i lang tid, sørger smarte censorer for at temperaturen hurtigt vender tilbage til sit ideelle niveau. Generelt er skabene fremstillet med madvarers holdbarhed for øje, og du kan være sikker på, at dine varer holder sig friske i et køleelement fra den tyske producent.

Hvilken model bør jeg gå efter?

Der er mange forskellige modeller at vælge imellem, når det kommer til valg af køleskab. Ønsker du fryser og kølesektion samlet i ét, kan du vælge et Siemens køleskab med fryseboks.

Er du mere til et amerikanerkøleskab, der er baseret på side by side-princippet, og som indeholder features som vanddispenser og isterningemaskine, så vil dette også være til at finde. Prisen kan variere alt efter model og kapacitet. Som et vejledende priseksempel fås skabene for helt ned fra omkring 5.000 kroner og opefter, alt efter hvor mange penge, du er villig til at investere.

Hvordan er energiforbruget på et Siemens køleskab?

Alle Siemens køleskabe tilhører energimærket A++ eller A+++, hvilket er det absolut bedste, der findes. Således kan du være sikker på, at der er taget højde for miljøet, og at et skab fra Siemens både vil give dig økonomiske besparelser og være et miljøvenligt valg.

Skal jeg vælge et integreret eller fritstående Siemens køleskab?

Den tyske industrigigant fremstiller både integrerbare og fritstående køleskabe.

På de integrerbare modeller skal der monteres køkkenlåger, og du kan derfor skabe et ensartet look i dit køkken med rene linjer, hvor skabet ikke skiller sig ud. En fritstående model kræver ingen montering af låge og kan stå for sig selv. Der findes mange elegante modeller, så en fritstående model kan sagtens bidrage til et lækkert design og måske endda løfte dit køkkens indretning til helt nye højder