Bedste Køleskab med glaslåge: Se top 2 (opdateret maj 2022)

Køleskab.dk » Alle guides » Køleskab med glaslåge

Du er landet på Køleskab.dk, det helt rigtige sted at finde køleskab med glaslåge. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle køleskab med glaslåge tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Severin 9878 Køleskab med glaslåge

1: Severin 9878 Køleskab med glaslåge

Bedste pris: 4566.00 hos KitchenOne.dk

Smart og stilfuldt køleskab i hvid fra Severin, der måler 145 cm i højden, 60 cm i bredden og 65 cm i dybden. Det har en kapacitet på ca. 275 liter. Perfekt til foreningen eller en café, der sælger kolde drikkevarer. Køleskabet har et støjniveau på 41 dB… læs mere hos KitchenOne.dk >>

Billede af Backbar - Barkøleskab - Stor glaslåge - 98 liter

2: Backbar – Barkøleskab – Stor glaslåge – 98 liter

Bedste pris: 5373.00 hos Maxigastro.com

SPECIFIKATIONERBredde (mm) 500Dybde (mm) 500Højde (mm) 840Farve SortSpænding (Volt) 230Elektrisk effekt (kW) 0,18Kølemiddel R 600 ATemperaturområde (° C) +2 / +10Bruttokapacitet (Ltr) 98Antal døre 1Antal hylder 2Køler: VentileretLåsbar: JaAfriming: Autom… læs mere hos Maxigastro.com >>

Dyreste Køleskab med glaslåge på listen er Backbar – Barkøleskab – Stor glaslåge – 98 liter fra Maxigastro.com med en pris på 5373.00. Billigste udvalgte Køleskab med glaslåge er Severin 9878 Køleskab med glaslåge som du kan købe for 4566.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 807 kr. – de 2 Køleskab med glaslåge vi har fundet koster i gennemsnit 4969.5 kr.
Ovenstående Køleskab med glaslåge data og priser er hentet fra 2 butikker (KitchenOne.dk, Maxigastro.com). Alle Køleskab med glaslåge tilbud er opdateret i dag 17-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Køleskab med glaslåge guides:

Fandt du ikke det rigtige Køleskab med glaslåge blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Køleskab med glaslåge:

Købsguide til køleskab med glaslåge

Køleskabe med glaslåger bliver også kaldt for displaykøleskabe, da de gør det muligt at se, hvad skabene indeholder uden at skulle åbne lågen. Sådanne skabe er velegnede til butikker samt barer, caféer og restauranter, da det gør det lettere for kunderne at se deres muligheder. Hvis du selv er på jagt efter en model, bør du læse med i denne guide for at få svar på de vigtigste spørgsmål.

Således kan du være sikker på, at du træffer det helt rigtige valg til dine behov og ender med et skab, du får glæde af mange år fremover.

Hvilken kapacitet skal skabet have?

Et køleskabs kapacitet angives ofte i litermål, men i forbindelse med disse varianter angives de ofte også i forhold til, hvor mange flasker skabet kan rumme.

Dette skyldes, at mange modeller udelukkende er udviklet til opbevaring af vand, sodavand, øl eller andre flasker.

Ender du med et skab med en for stor kapacitet, vil du ende med at betale for spildt energi. Ender du derimod med et skab med en for lav kapacitet, kommer du højst sandsynligt til at overfylde det, hvilket sætter skabet på overarbejde og gør det sværere at køle dine varer ordentligt ned.

Det er derfor utroligt vigtigt, at du som en af de første ting gør det klart, hvilken kapacitet, der passer til dine behov.

Hvilke mål skal jeg gå efter?

Et køleskab med glaslåge kan både fås i store versioner og i miniudgaver. Så snart et skab er mindre end 85 centimeter højt går det ind under kategorien minikøleskab. De fås dog også i meget mindre udgaver — eksempelvis helt ned til 50 centimeter i højden.

De store udgaver kan både fylde meget i højden og i bredden, hvilket især gælder for de modeller, der har dobbeltdøre.

Skal dit nye skab bruges på dit eget kontor, i garagen eller som fælles drikkevareopbevaring i personalekøkkenet, kan du med fordel gå efter en lille model.

Det samme gælder, hvis du eksempelvis skal have plads til et lille køleskab med glaslåge under disken på caféen. Skal skabet derimod bruges til display af varer i butikken, kan du med fordel vælge en høj model, så den ikke hele tiden skal opfyldes på ny. Det er under alle omstændigheder vigtigt, at du er sikker på, at der er plads til, at skabets blæser kan stå med lidt luft omkring sig. Således bruger skabet mindre energi og holder i flere år.

Hvilket energimærke skal jeg gå efter?

Når du leder efter et køleskab med glaslåge er det især vigtigt, at du går efter en energivenlig model. Det skyldes, at glaslågen ikke holder lige så godt på kulden som en almindelig låge. Med et miljøvenligt mærke gør du både miljøet og din pengepung en tjeneste. I denne forbindelse kan det nævnes, at nogle modeller fås med selvlukkende døre.

Dette er en strømbesparende og næsten uundværlig funktion, hvis skabet skal stå i en butik

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Køleskab.dk