Bedste Gorenje Køleskab: Se top 7 (opdateret maj 2022)

Køleskab.dk » Alle guides » Køleskab » Gorenje Køleskab

Du er landet på Køleskab.dk, det helt rigtige sted at finde Gorenje køleskab. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Gorenje køleskab tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Gorenje R6191FW - Køleskab

1: Gorenje R6191FW – Køleskab

Tilbud: Kun 7295.00 3564.00 hos Homeshop.dk. Spar 3731 kr. / 51 %

Gorenje R6191FW køleskab Køleskabet R6191FW fra Gorenje er let at vedligeholde og rengøre. Dette køleskab har fuldautomatisk afrimning, så man slipper for at bekymre sig om at gøre det manuelt. Gorenje R6191FW køleskab med CrispZone Dette fritstående… læs mere hos Homeshop.dk >>

Billede af Gorenje RI4122E1 - Integrerbart køleskab

2: Gorenje RI4122E1 – Integrerbart køleskab

Tilbud: Kun 6395.00 3295.00 hos Homeshop.dk. Spar 3100 kr. / 48 %

Gorenje RI4122E1 – Integrerbart køleskab Køleskabsdøren har stor opbevaringsplads til de største glas- eller plastflasker. En særlig holder, sikrer at elementerne står godt fast og forhindrer bevægelse eller beskadigelse af produkterne når døren e… læs mere hos Homeshop.dk >>

Billede af Gorenje ORB153C - Fritstående køleskab med fryseboks

3: Gorenje ORB153C – Fritstående køleskab med fryseboks

Tilbud: Kun 11345.00 6295.00 hos Homeshop.dk. Spar 5050 kr. / 44 %

Gorenje ORB153C – Fritstående køleskab med fryseboks Avanceret ventilationssystem med DynamiCooling fordeler jævnt den ioniseret luft og udligner temperaturen gennem hele køleskabet. Luften med ekstra negative ioner efterligner det naturlige mikroklima,… læs mere hos Homeshop.dk >>

Billede af Gorenje RI4182E1 - Integrerbart køleskab

4: Gorenje RI4182E1 – Integrerbart køleskab

Tilbud: Kun 7845.00 4595.00 hos Homeshop.dk. Spar 3250 kr. / 41 %

Gorenje RI4182E1 – Integrerbart køleskab Selv om de ikke bruges til madlavning, er Gorenjes køleskabe omdrejningspunktet i køkkenet. De har én primær opgave – at sikre, at din mad altid er tilgængelig. Men Gorenjes køleskabe kan meget mere end det. De in… læs mere hos Homeshop.dk >>

Billede af Gorenje R6192LB - Køleskab

5: Gorenje R6192LB – Køleskab

Tilbud: Kun 8845.00 5495.00 hos Homeshop.dk. Spar 3350 kr. / 37 %

Gorenje R6192LB – Køleskab Teknisk information Dybde 64.00 cm Farve Sort Maksimal Lydniveau 38.00 DB(A) Vendbare døre Ja Mærke Gorenje Elektronisk temperaturstyring Ja Klimaklasse SN-N-ST-T Klasse for støjudledning C Energiklass… læs mere hos Homeshop.dk >>

Billede af Gorenje R6192DW - Fritstående Køleskab

6: Gorenje R6192DW – Fritstående Køleskab

Tilbud: Kun 4695.00 4289.00 hos Homeshop.dk. Spar 406 kr. / 8 %

Gorenje R6192DW – Fritstående Køleskab IonAir-teknologi – ideelt mikroklima på hver hylde Den antibakterielle IonAir Active-teknologi, der er indbygget i køleskabets AirPower-ventilator eller MultiFlow 360°-panel, udrydder 95 % af alle bakterier og hold… læs mere hos Homeshop.dk >>

Dyreste Gorenje Køleskab på listen er Gorenje ORB153C – Fritstående køleskab med fryseboks fra Homeshop.dk med en pris på 6295.00. Billigste udvalgte Køleskab er Gorenje RI4122E1 – Integrerbart køleskab som du kan købe for 3295.00 hos Homeshop.dk. Forskellen på de to priser er 3000 kr. – de 7 Gorenje Køleskab vi har fundet koster i gennemsnit 4782.57 kr.
Ovenstående Gorenje Køleskab data og priser er hentet fra 3 butikker (Homeshop.dk, HvidevareShoppen.dk, Kai Berntsen ApS). Alle Gorenje Køleskab tilbud er opdateret i dag 17-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Køleskab guides:

Fandt du ikke det rigtige Køleskab blandt de 7 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Køleskab:

Købsguide til Gorenje køleskab

Køleskabet er et af omdrejningspunkterne i køkkenet. Selv om det ikke direkte indgår i madlavningen er det alligevel en af de vigtigste medspillere, når det kommer til at frembringe sunde og nærende måltider.

Når du er på markedet efter et nyt køleskab, er der mange ting at tage højde for, for hvor stort skal det være, hvor skal det stå, og hvilke ting skal det kunne? Når du har valgt et Gorenje køleskab er det fordi, der er tale om kvalitet og mange funktioner.

Kan man købe et Gorenje retro køleskab?

Ja, producenten har lavet en række sjove, smukke og udpræget retroinspirerede køleskabe, der passer flot ind i den moderne indretning. Den mest kendte model er nok Gorenjes folkevogns-inspirerede køleskab i rødt og hvidt med det kendte VW logo på lågen.

De skønne retro køleskabe findes som både kombineret køle/fryseskab og som køleskab med indbygget fryseboks og i flere forskellige størrelser og farver, så du kan finde et, der passer perfekt ind i jeres køkken og kan være med til at holde familiens fordærvelige varer friske i længere tid.

Køleskab med fryser eller køleskab med fryseboks?

Hos Gorenje finder du både modeller, der kombinerer køle og fryseskab i et, ofte med køleskabet for oven og fryser for neden. Har du ikke brug for så meget fryseplads, kan du også vælge en model, der har indbygget fryseboks, der sidder øverst.

Det giver dig muligheden for at vælge en model, der passer til de behov, du har i forhold til fordelingen mellem køl og frys. Når du vælger, skal du altid huske at være opmærksom på, at nogle modeller ikke har optimal frysefunktion, når der er tale om fryseboks.

Det gælder dog kun, hvis der er tale om køleskab, hvor fryseren ligger inde i skabet og ikke har en adskilt låge.

Kan man købe køleskabe fra Gorenje i flere farver?

Gorenje køleskabe findes i stort set alle regnbuens farver, og især de retro inspirerede modeller har ladet designerne få frit spil.

Er du til de douche farver, kan du finde de fineste modeller i mint, rosa eller creme.

De mere klare farver som rød, turkis og grøn finder du også, og endda et Gorenje køleskab i sort er også tilgængeligt. Du kan med andre ord finde lige præcis det køleskab, der skal til for at fuldende jeres drømmekøkken og samtidig også have et praktisk formål i at holde jeres mad frisk, næringsfuld og med højt vitaminindhold i længere tid.

Der er altså tale om et produkt, der ikke bare er veldesignet på ydersiden, men også på indersiden, fordi der er en række spændende og yderst praktiske funktioner, der holder maden frisk og bevarer næringsindhold og viaminer i længere tid

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Køleskab.dk

Mere med Gorenje:

Er du vild med Gorenje, men Køleskab var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Gorenje: