Du er landet på Køleskab.dk, det helt rigtige sted at finde Gorenje køleskab. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Gorenje køleskab tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Gorenje R492PW – Fritstående køleskab

 • Dagens pris: 3128,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 5295,-, nu kun 3128,-.
  Du sparer 2167 kr. / 40 %
 • Fundet hos Homeshop.dk
 • Mærke: Gorenje

Vores første anbefaling er “Gorenje R492PW – Fritstående køleskab” som lige nu er på tilbud hos Homeshop.dk.

Her er prisen sat ned med 40 % og kan altså fås for kun 3128,- – en besparelse på 2167 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Gorenje R492PW – Fritstående køleskab…

Se hos Homeshop.dk ❯❯

2: Gorenje RI4182E1 – Integrerbart køleskab

 • Dagens pris: 4802,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 7845,-, nu kun 4802,-.
  Du sparer 3043 kr. / 38 %
 • Fundet hos Homeshop.dk
 • Mærke: Gorenje

Anden anbefaling har vi fundet hos Homeshop.dk, hvor du kan købe Gorenje RI4182E1 – Integrerbart køleskab til kun 4802,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Gorenje RI4182E1 – Integrerbart køleskab Selv om de ikke bruges til madlavning, er Gorenjes køleskabe omdrejningspunktet i køkkenet.
De har én primær opgave – at sikre, at din mad altid er tilgængelig.
Men Gorenjes køleskabe kan meget mere end det.
De in…

Se hos Homeshop.dk ❯❯

3: Gorenje RIU609EA1 – Integrerbart køleskab

 • Dagens pris: 5845,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 7095,-, nu kun 5845,-.
  Du sparer 1250 kr. / 17 %
 • Fundet hos Homeshop.dk
 • Mærke: Gorenje

Næste anbefaling er “Gorenje RIU609EA1 – Integrerbart køleskab”.

Dagens bedste tilbud på “Gorenje RIU609EA1 – Integrerbart køleskab” har vi fundet hos Homeshop.dk hvor prisen lige nu er 5845,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Gorenje RIU609EA1 – Integrerbart køleskab…

Se hos Homeshop.dk ❯❯

4: Gorenje RI4122E1 – Integrerbart køleskab

 • Dagens pris: 6395,- kr.
 • Fundet hos Homeshop.dk
 • Mærke: Gorenje

Produkt nummer 4 på vores “Gorenje køleskab-liste” er Gorenje RI4122E1 – Integrerbart køleskab som du lige nu kan købe for 6395,- hos Homeshop.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Gorenje RI4122E1 – Integrerbart køleskab Køleskabsdøren har stor opbevaringsplads til de største glas- eller plastflasker.
En særlig holder, sikrer at elementerne står godt fast og forhindrer bevægelse eller beskadigelse af produkterne når døren e…

Se hos Homeshop.dk ❯❯

5: Gorenje R6192DW Køleskab

Sidste produkt på vores liste er Gorenje R6192DW Køleskab som vi har fundet til 5295,- hos Kai Berntsen ApS.

Forhandlerens beskrivelse:
Gorenje – R6192DW – Køleskab Specifikationer: Energiklasse E IonAir-teknologi CrispZone FreshZone SlotIn – Nemmere døråbning DynamiCooling – Bedre ventilationssystem Mål (B×H×D): 60 × 18…

Se hos Kai Berntsen ApS ❯❯

Dyreste Gorenje Køleskab på listen er Gorenje RI4122E1 – Integrerbart køleskab fra Homeshop.dk med en pris på 6395.00. Billigste udvalgte Køleskab er Gorenje R492PW – Fritstående køleskab som du kan købe for 3128.00 hos Homeshop.dk. Forskellen på de to priser er 3267 kr.
Ovenstående Gorenje Køleskab data og priser er hentet fra 2 butikker (Homeshop.dk, Kai Berntsen ApS). Alle Gorenje Køleskab tilbud er opdateret i dag 04-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Køleskab guides:

Fandt du ikke det rigtige Køleskab blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Køleskab:

Købsguide til Gorenje køleskab

Køleskabet er et af omdrejningspunkterne i køkkenet. Selv om det ikke direkte indgår i madlavningen er det alligevel en af de vigtigste medspillere, når det kommer til at frembringe sunde og nærende måltider.

Når du er på markedet efter et nyt køleskab, er der mange ting at tage højde for, for hvor stort skal det være, hvor skal det stå, og hvilke ting skal det kunne? Når du har valgt et Gorenje køleskab er det fordi, der er tale om kvalitet og mange funktioner.

Kan man købe et Gorenje retro køleskab?

Ja, producenten har lavet en række sjove, smukke og udpræget retroinspirerede køleskabe, der passer flot ind i den moderne indretning. Den mest kendte model er nok Gorenjes folkevogns-inspirerede køleskab i rødt og hvidt med det kendte VW logo på lågen.

De skønne retro køleskabe findes som både kombineret køle/fryseskab og som køleskab med indbygget fryseboks og i flere forskellige størrelser og farver, så du kan finde et, der passer perfekt ind i jeres køkken og kan være med til at holde familiens fordærvelige varer friske i længere tid.

Køleskab med fryser eller køleskab med fryseboks?

Hos Gorenje finder du både modeller, der kombinerer køle og fryseskab i et, ofte med køleskabet for oven og fryser for neden. Har du ikke brug for så meget fryseplads, kan du også vælge en model, der har indbygget fryseboks, der sidder øverst.

Det giver dig muligheden for at vælge en model, der passer til de behov, du har i forhold til fordelingen mellem køl og frys. Når du vælger, skal du altid huske at være opmærksom på, at nogle modeller ikke har optimal frysefunktion, når der er tale om fryseboks.

Det gælder dog kun, hvis der er tale om køleskab, hvor fryseren ligger inde i skabet og ikke har en adskilt låge.

Kan man købe køleskabe fra Gorenje i flere farver?

Gorenje køleskabe findes i stort set alle regnbuens farver, og især de retro inspirerede modeller har ladet designerne få frit spil.

Er du til de douche farver, kan du finde de fineste modeller i mint, rosa eller creme.

De mere klare farver som rød, turkis og grøn finder du også, og endda et Gorenje køleskab i sort er også tilgængeligt. Du kan med andre ord finde lige præcis det køleskab, der skal til for at fuldende jeres drømmekøkken og samtidig også have et praktisk formål i at holde jeres mad frisk, næringsfuld og med højt vitaminindhold i længere tid.

Der er altså tale om et produkt, der ikke bare er veldesignet på ydersiden, men også på indersiden, fordi der er en række spændende og yderst praktiske funktioner, der holder maden frisk og bevarer næringsindhold og viaminer i længere tid