Køleskab.dk » Alle guides » Køleskab » Gorenje Køleskab

Bedste Gorenje Køleskab: Se top 5

(opdateret marts 2023)

Du er landet på Køleskab.dk, det helt rigtige sted at finde Gorenje køleskabe. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på Gorenje køleskabe | ✅ Køleskab-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Top 3 Gorenje køleskabe

Her kan du se de 3 bedste Gorenje køleskabe ud af de 5 køleskabe fra Gorenje vi har på vores liste her på Køleskab.dk
De 3 køleskabe er udvalgt baseret på bl.a. følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på Gorenje køleskabe | ✅ Køleskab-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Detaljeret gennemgang af de 5 bedste Gorenje køleskabe

Her kan du se hele vores liste over de bedste Gorenje køleskabe som du kan finde lige nu.

De 5 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: Gorenje R6192DW Køleskab

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Kai Berntsen ApS.

Her kan “Gorenje R6192DW Køleskab” fås til 5295,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Køleskab fra Gorenje – R6192DW   Energiklasse E IonAir-teknologi CrispZone FreshZone SlotIn – Nemmere døråbning DynamiCooling – Bedre ventilationssystem Mål (B×H×D): 60 × 185 ×…

Se hos Kai Berntsen ApS ❯❯

2: Gorenje RI4122E1 – Integrerbart køleskab

 • Dagens pris: 3898,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 6395,-, nu kun 3898,-.
  Du sparer 2497 kr. / 39 %
 • Fundet hos Homeshop.dk
 • Mærke: Gorenje

Anden anbefaling har vi fundet hos Homeshop.dk, hvor du kan købe Gorenje RI4122E1 – Integrerbart køleskab til kun 3898,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Gorenje RI4122E1 – Integrerbart køleskab Køleskabsdøren har stor opbevaringsplads til de største glas- eller plastflasker.
En særlig holder, sikrer at elementerne står godt fast og forhindrer bevægelse eller beskadigelse af produkterne når døren e…

Se hos Homeshop.dk ❯❯

3: Gorenje RI4182E1 – Integrerbart køleskab

 • Dagens pris: 4802,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 7845,-, nu kun 4802,-.
  Du sparer 3043 kr. / 38 %
 • Fundet hos Homeshop.dk
 • Mærke: Gorenje

Næste anbefaling er “Gorenje RI4182E1 – Integrerbart køleskab”.

Dagens bedste tilbud på “Gorenje RI4182E1 – Integrerbart køleskab” har vi fundet hos Homeshop.dk hvor prisen lige nu er 4802,- kr.

 • Højkvalitets integreret køleskab
 • 202 liters kapacitet
 • SuperCool-funktion for hurtig nedkøling
 • Energiklasse A+ og lydsvag
 • Let at rengøre og vedligeholde

Gorenje RI4182E1 er et højkvalitets køleskab, der er designet til at give dig den bedst mulige madopbevaringsoplevelse. Dette integrerbare køleskab har et elegant udseende, der passer perfekt ind i ethvert køkken, og det er udstyret med en række smarte funktioner, der hjælper med at holde din mad frisk og smagfuld i længere tid.

Dette køleskab har en kapacitet på 202 liter, hvilket giver dig masser af plads til at opbevare alle dine dagligvarer. Det har også et justerbart termostat, der giver dig mulighed for at regulere temperaturen efter behov og en automatisk afrimningsfunktion, der gør vedligeholdelsen af køleskabet let og enkel.

Gorenje RI4182E1 er udstyret med en SuperCool-funktion, der hjælper med at nedkøle din mad hurtigt og effektivt, hvilket er perfekt, når du skal opbevare friske fødevarer eller drikkevarer. Det har også et LED-lys, der giver dig en god oversigt over indholdet i køleskabet, og det er utroligt energieffektivt med en A+-energiklasse.

Dette køleskab er også lydsvagt, hvilket betyder, at det ikke vil forstyrre dig i dit daglige liv. Det er let at rengøre og vedligeholde, og det vil holde din mad frisk og smagfuld i lang tid.

Alt i alt er Gorenje RI4182E1 et fantastisk køleskab, der er ideelt til dem, der ønsker en høj kvalitet og en effektiv madopbevaringsløsning. Det er en pålidelig og holdbar enhed, der vil tjene dig godt i mange år fremover.

Se hos Homeshop.dk ❯❯

4: Gorenje R492PW – Fritstående køleskab

 • Dagens pris: 3995,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 5295,-, nu kun 3995,-.
  Du sparer 1300 kr. / 24 %
 • Fundet hos Homeshop.dk
 • Mærke: Gorenje

Produkt nummer 4 på vores “Gorenje køleskab-liste” er Gorenje R492PW – Fritstående køleskab som du lige nu kan købe for 3995,- hos Homeshop.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Gorenje R492PW – Fritstående køleskab…

Se hos Homeshop.dk ❯❯

5: Gorenje RIU609EA1 – Integrerbart køleskab

 • Dagens pris: 5845,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 7095,-, nu kun 5845,-.
  Du sparer 1250 kr. / 17 %
 • Fundet hos Homeshop.dk
 • Mærke: Gorenje

Sidste produkt på vores liste er Gorenje RIU609EA1 – Integrerbart køleskab som vi har fundet til 5845,- hos Homeshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Gorenje RIU609EA1 – Integrerbart køleskab…

Se hos Homeshop.dk ❯❯

Andre mærker af køleskabe

På vores liste her har vi samlet de 5 bedste køleskabe på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde det helt rigtige køleskab til dine behov:

Købsguide til Gorenje køleskab

Køleskabet er et af omdrejningspunkterne i køkkenet. Selv om det ikke direkte indgår i madlavningen er det alligevel en af de vigtigste medspillere, når det kommer til at frembringe sunde og nærende måltider.

Når du er på markedet efter et nyt køleskab, er der mange ting at tage højde for, for hvor stort skal det være, hvor skal det stå, og hvilke ting skal det kunne? Når du har valgt et Gorenje køleskab er det fordi, der er tale om kvalitet og mange funktioner.

Kan man købe et Gorenje retro køleskab?

Ja, producenten har lavet en række sjove, smukke og udpræget retroinspirerede køleskabe, der passer flot ind i den moderne indretning. Den mest kendte model er nok Gorenjes folkevogns-inspirerede køleskab i rødt og hvidt med det kendte VW logo på lågen.

De skønne retro køleskabe findes som både kombineret køle/fryseskab og som køleskab med indbygget fryseboks og i flere forskellige størrelser og farver, så du kan finde et, der passer perfekt ind i jeres køkken og kan være med til at holde familiens fordærvelige varer friske i længere tid.

Køleskab med fryser eller køleskab med fryseboks?

Hos Gorenje finder du både modeller, der kombinerer køle og fryseskab i et, ofte med køleskabet for oven og fryser for neden. Har du ikke brug for så meget fryseplads, kan du også vælge en model, der har indbygget fryseboks, der sidder øverst.

Det giver dig muligheden for at vælge en model, der passer til de behov, du har i forhold til fordelingen mellem køl og frys. Når du vælger, skal du altid huske at være opmærksom på, at nogle modeller ikke har optimal frysefunktion, når der er tale om fryseboks.

Det gælder dog kun, hvis der er tale om køleskab, hvor fryseren ligger inde i skabet og ikke har en adskilt låge.

Kan man købe køleskabe fra Gorenje i flere farver?

Gorenje køleskabe findes i stort set alle regnbuens farver, og især de retro inspirerede modeller har ladet designerne få frit spil.

Er du til de douche farver, kan du finde de fineste modeller i mint, rosa eller creme.

De mere klare farver som rød, turkis og grøn finder du også, og endda et Gorenje køleskab i sort er også tilgængeligt. Du kan med andre ord finde lige præcis det køleskab, der skal til for at fuldende jeres drømmekøkken og samtidig også have et praktisk formål i at holde jeres mad frisk, næringsfuld og med højt vitaminindhold i længere tid.

Der er altså tale om et produkt, der ikke bare er veldesignet på ydersiden, men også på indersiden, fordi der er en række spændende og yderst praktiske funktioner, der holder maden frisk og bevarer næringsindhold og viaminer i længere tid