Du er landet på Køleskab.dk, det helt rigtige sted at finde Gorenje køleskab. Vi har udvalgt de 7 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 7 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Gorenje køleskab tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Gorenje RI4122E1 – Integrerbart køleskab

 • Dagens pris: 3662,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 6395.00, nu kun 3662,-.
  Du sparer 2733 kr. / 42 %
 • Fundet hos Homeshop.dk
 • Mærke: Gorenje

Vores første anbefaling er “Gorenje RI4122E1 – Integrerbart køleskab” som lige nu er på tilbud hos Homeshop.dk.

Her er prisen sat ned med 42 % og kan altså fås for kun 3662,- – en besparelse på 2733 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Gorenje RI4122E1 – Integrerbart køleskab Køleskabsdøren har stor opbevaringsplads til de største glas- eller plastflasker.
En særlig holder, sikrer at elementerne står godt fast og forhindrer bevægelse eller beskadigelse af produkterne når døren e…

Se hos Homeshop.dk ❯❯

2: Gorenje R6191FW – Køleskab

 • Dagens pris: 4455,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 7295.00, nu kun 4455,-.
  Du sparer 2840 kr. / 38 %
 • Fundet hos Homeshop.dk
 • Mærke: Gorenje

Anden anbefaling har vi fundet hos Homeshop.dk, hvor du kan købe Gorenje R6191FW – Køleskab til kun 4455,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Gorenje R6191FW køleskab Køleskabet R6191FW fra Gorenje er let at vedligeholde og rengøre.
Dette køleskab har fuldautomatisk afrimning, så man slipper for at bekymre sig om at gøre det manuelt.
Gorenje R6191FW køleskab med CrispZone Dette fritstående…

Se hos Homeshop.dk ❯❯

3: Gorenje RI4182E1 – Integrerbart køleskab

 • Dagens pris: 4802,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 7845.00, nu kun 4802,-.
  Du sparer 3043 kr. / 38 %
 • Fundet hos Homeshop.dk
 • Mærke: Gorenje

Næste anbefaling er “Gorenje RI4182E1 – Integrerbart køleskab”.

Dagens bedste tilbud på “Gorenje RI4182E1 – Integrerbart køleskab” har vi fundet hos Homeshop.dk hvor prisen lige nu er 4802,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Gorenje RI4182E1 – Integrerbart køleskab Selv om de ikke bruges til madlavning, er Gorenjes køleskabe omdrejningspunktet i køkkenet.
De har én primær opgave – at sikre, at din mad altid er tilgængelig.
Men Gorenjes køleskabe kan meget mere end det.
De in…

Se hos Homeshop.dk ❯❯

4: Gorenje R6192LB – Køleskab

 • Dagens pris: 5673,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 8845.00, nu kun 5673,-.
  Du sparer 3172 kr. / 35 %
 • Fundet hos Homeshop.dk
 • Mærke: Gorenje

Produkt nummer 4 på vores “Gorenje køleskab-liste” er Gorenje R6192LB – Køleskab som du lige nu kan købe for 5673,- hos Homeshop.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Gorenje R6192LB – Køleskab Teknisk information Dybde 64.00 cm Farve Sort Maksimal Lydniveau 38.00 DB(A) Vendbare døre Ja Mærke Gorenje Elektronisk temperaturstyring Ja Klimaklasse SN-N-ST-T Klasse for støjudledning C Energiklass…

Se hos Homeshop.dk ❯❯

5: Gorenje ORB153C – Fritstående køleskab med fryseboks

 • Dagens pris: 7639,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 11345.00, nu kun 7639,-.
  Du sparer 3706 kr. / 32 %
 • Fundet hos Homeshop.dk
 • Mærke: Gorenje

Forhandlerens beskrivelse:
Gorenje ORB153C – Fritstående køleskab med fryseboks Avanceret ventilationssystem med DynamiCooling fordeler jævnt den ioniseret luft og udligner temperaturen gennem hele køleskabet.
Luften med ekstra negative ioner efterligner det naturlige mikroklima,…

Se hos Homeshop.dk ❯❯

6: Gorenje R6192DW – Fritstående Køleskab

Forhandlerens beskrivelse:
Gorenje R6192DW – Fritstående Køleskab IonAir-teknologi – ideelt mikroklima på hver hylde Den antibakterielle IonAir Active-teknologi, der er indbygget i køleskabets AirPower-ventilator eller MultiFlow 360°-panel, udrydder 95 % af alle bakterier og hold…

Se hos Kai Berntsen ApS ❯❯

7: Gorenje RB4121ANW – Fritstående køleskab med fryseboks

 • Dagens pris: 5945,- kr.
 • Fundet hos Homeshop.dk
 • Mærke: Gorenje

Sidste produkt på vores liste er Gorenje RB4121ANW – Fritstående køleskab med fryseboks som vi har fundet til 5945,- hos Homeshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Gorenje RB4121ANW – Fritstående køleskab med fryseboks…

Se hos Homeshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 7 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Gorenje køleskab i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Gorenje køleskab:

Dyreste Gorenje Køleskab på listen er Gorenje ORB153C – Fritstående køleskab med fryseboks fra Homeshop.dk med en pris på 7639.00. Billigste udvalgte Køleskab er Gorenje RI4122E1 – Integrerbart køleskab som du kan købe for 3662.00 hos Homeshop.dk. Forskellen på de to priser er 3977 kr. – de 7 Gorenje Køleskab vi har fundet koster i gennemsnit 5353 kr.
Ovenstående Gorenje Køleskab data og priser er hentet fra 3 butikker (Homeshop.dk, Kai Berntsen ApS, HvidevareShoppen.dk). Alle Gorenje Køleskab tilbud er opdateret i dag 09-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Køleskab guides:

Fandt du ikke det rigtige Køleskab blandt de 7 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Køleskab:

Købsguide til Gorenje køleskab

Køleskabet er et af omdrejningspunkterne i køkkenet. Selv om det ikke direkte indgår i madlavningen er det alligevel en af de vigtigste medspillere, når det kommer til at frembringe sunde og nærende måltider.

Når du er på markedet efter et nyt køleskab, er der mange ting at tage højde for, for hvor stort skal det være, hvor skal det stå, og hvilke ting skal det kunne? Når du har valgt et Gorenje køleskab er det fordi, der er tale om kvalitet og mange funktioner.

Kan man købe et Gorenje retro køleskab?

Ja, producenten har lavet en række sjove, smukke og udpræget retroinspirerede køleskabe, der passer flot ind i den moderne indretning. Den mest kendte model er nok Gorenjes folkevogns-inspirerede køleskab i rødt og hvidt med det kendte VW logo på lågen.

De skønne retro køleskabe findes som både kombineret køle/fryseskab og som køleskab med indbygget fryseboks og i flere forskellige størrelser og farver, så du kan finde et, der passer perfekt ind i jeres køkken og kan være med til at holde familiens fordærvelige varer friske i længere tid.

Køleskab med fryser eller køleskab med fryseboks?

Hos Gorenje finder du både modeller, der kombinerer køle og fryseskab i et, ofte med køleskabet for oven og fryser for neden. Har du ikke brug for så meget fryseplads, kan du også vælge en model, der har indbygget fryseboks, der sidder øverst.

Det giver dig muligheden for at vælge en model, der passer til de behov, du har i forhold til fordelingen mellem køl og frys. Når du vælger, skal du altid huske at være opmærksom på, at nogle modeller ikke har optimal frysefunktion, når der er tale om fryseboks.

Det gælder dog kun, hvis der er tale om køleskab, hvor fryseren ligger inde i skabet og ikke har en adskilt låge.

Kan man købe køleskabe fra Gorenje i flere farver?

Gorenje køleskabe findes i stort set alle regnbuens farver, og især de retro inspirerede modeller har ladet designerne få frit spil.

Er du til de douche farver, kan du finde de fineste modeller i mint, rosa eller creme.

De mere klare farver som rød, turkis og grøn finder du også, og endda et Gorenje køleskab i sort er også tilgængeligt. Du kan med andre ord finde lige præcis det køleskab, der skal til for at fuldende jeres drømmekøkken og samtidig også have et praktisk formål i at holde jeres mad frisk, næringsfuld og med højt vitaminindhold i længere tid.

Der er altså tale om et produkt, der ikke bare er veldesignet på ydersiden, men også på indersiden, fordi der er en række spændende og yderst praktiske funktioner, der holder maden frisk og bevarer næringsindhold og viaminer i længere tid