Du er landet på Køleskab.dk, det helt rigtige sted at finde Samsung køleskab. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Samsung køleskab tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Samsung køleskab/fryser BRB26602FWW indbygget

 • Dagens pris: 7499,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Samsung

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Elgiganten.

Her kan “Samsung køleskab/fryser BRB26602FWW indbygget” fås til 7499,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Udstyr dit køkken med det stilfulde Samsung kølefryseskab BRB26602FWW i minimalistisk design med smarte funktioner som NoFrost, all-around køling, Digital Inverter-teknologi, hurtigfrysning og LED-belysning….

Se hos Elgiganten ❯❯

2: Samsung køleskab/fryser RL34T775CS9EF (urban silver)

 • Dagens pris: 5999,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Samsung

Anden anbefaling har vi fundet hos Elgiganten, hvor du kan købe Samsung køleskab/fryser RL34T775CS9EF (urban silver) til kun 5999,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Dette Samsung kølefryseskab RL34T775CB1EF giver dine dagligvarer optimale opbevaringsbetingelser takket være en stor kapacitet på 230/114 liter, 2 friskafdelinger, all-around køling og praktiske funktioner såsom NoFrost samt PowerCool/PowerFrost….

Se hos Elgiganten ❯❯

3: Samsung køleskab RR40M71657F2EF

 • Dagens pris: 6499,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Samsung

Næste anbefaling er “Samsung køleskab RR40M71657F2EF”.

Dagens bedste tilbud på “Samsung køleskab RR40M71657F2EF” har vi fundet hos Elgiganten hvor prisen lige nu er 6499,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Samsung køleskabet RR40M71657F2EF har ikke kun et rummeligt interiør og ideelle opbevaringsforhold til dine madvarer, men du kan også betjene det overalt via appen….

Se hos Elgiganten ❯❯

4: Samsung køleskab RR39M7010WW/EF

 • Dagens pris: 4499,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Samsung

Produkt nummer 4 på vores “Samsung køleskab-liste” er Samsung køleskab RR39M7010WW/EF som du lige nu kan købe for 4499,- hos Elgiganten

Forhandlerens beskrivelse:
Samsung køleskabet RR39M7010WW/EF hjælper dig til at opbevare hele familiens mad på en smart måde.
Det har 387 l kapacitet og MultiFlow-system….

Se hos Elgiganten ❯❯

5: Samsung køleskab RR40M7565B12EF

 • Dagens pris: 6499,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Samsung

Forhandlerens beskrivelse:
Samsung køleskabet RR40M7565B12EF holder din mad frisk længere.
Det har et unikt All-around-nedkølingssystem og en digital inverterkompressor.
Brug smartphoneappen til at få mere kontrol over temperaturen….

Se hos Elgiganten ❯❯

6: Samsung køleskab RR39M70107F/EF

 • Dagens pris: 4549,- kr.
 • Fundet hos Elgiganten
 • Mærke: Samsung

Sidste produkt på vores liste er Samsung køleskab RR39M70107F/EF som vi har fundet til 4549,- hos Elgiganten.

Forhandlerens beskrivelse:
Samsung køleskabet RR39M70107F/EF hjælper dig til at opbevare hele familiens mad på en smart måde.
Det har 387 l kapacitet, MultiFlow-system….

Se hos Elgiganten ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Samsung køleskab i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Samsung køleskab:

Dyreste Samsung Køleskab på listen er Samsung RR39T746338/EE – Fritstående køleskab fra Homeshop.dk med en pris på 8319.00. Billigste udvalgte Køleskab er Samsung RR39M7010WW/EE – Fritstående køleskab som du kan købe for 4285.00 hos Homeshop.dk. Forskellen på de to priser er 4034 kr. – de 6 Samsung Køleskab vi har fundet koster i gennemsnit 22619.5 kr.
Ovenstående Samsung Køleskab data og priser er hentet fra 2 butikker (Elgiganten, Homeshop.dk). Alle Samsung Køleskab tilbud er opdateret i dag 25-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Køleskab guides:

Fandt du ikke det rigtige Køleskab blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Køleskab:

Købsguide til Samsung køleskab

Med et Samsung køleskab får du højt udviklet teknologi blandet med god kvalitet og smukt design. Men det kan være svært at navigere gennem de mange modeller, der findes på markedet, og finde ud af, hvad du bør gå efter. I denne guide gør vi det lettere for dig at få et overblik over, hvad du bør holde øje med og overveje, når jagten på dit nye Samsung køleskab går i gang. Læs derfor med, inden du begynder at lede, så du kan være helt sikker på at ende med at købe køleskabet i dit liv.

Hvilken kapacitet skal jeg gå efter?

Først og fremmest er det vigtigt, at du beslutter dig for, hvilken kapacitet dit nye Samsung køleskab skal have.

Et køleskabs kapacitet opgøres i liter, og skal skabet bruges i en stor husholdning kan det svare sig at gå efter et skab med en stor kapacitet, da et overfyldt skab hurtigt kommer på overarbejde. På samme måde bør du gå efter et skab med en mindre kapacitet, hvis du bor alene eller hvis I er få mennesker i husholdningen. Med et Samsung køleskab, der sjældent fyldes helt op, betaler du for spildt energi.

Hvilken model passer til mig?

Samsung køleskabe findes i mange forskellige varianter, som kan forskellige ting. Står du samtidigt og mangler en fryser, kan du med fordel investere i et kombineret køle-fryseskab. Et populært Samsung køleskab er side-by-side skabet, også kaldet et amerikansk køleskab.

Dette findes i flere forskellige udgaver og inkluderer som regel smarte funktioner som vandfiltre og direkte adgang til isterninger og koldt drikkevand via vandbeholderen og is-dispenseren.

Et amerikaner har dobbeltdøre, hvor den ene dør åbner op til en kølesektion, mens den anden åbner op til en fryser. 

Hvilke smarte funktioner findes der?

Leder du efter et Samsung side-by-side skab med No Frost funktion, undgår du helt at skulle afrime fryseren selv.

Med denne funktion dannes rim nemlig slet ikke. All Around Cooling er en smart funktion, du finder i nogle modeller, som ved hjælp af flere luftdyser rundt om i skabet sørger for, at temperaturen er som den skal være overalt.

Det gør, at dine madvarer opnår deres optimale holdbarhed.

Twin Cooling og Twin Cooling Plus, som også findes i udvalgte modeller, sørger desuden for en tilpas luftfugtighed i skabet.

Det hjælper dine grøntsager og frugter til at holde sig i længere tid. Som et plus forhindrer disse funktioner lugt- og smagsstoffer i at rejse frem og tilbage mellem fryse- og kølesektionen, hvis du har et køle-fryseskab. Ønsker du en separat del i skabet, hvor du under lavere temperaturer kan opbevare madvarer som fisk og kød, kan du holde øje med modeller, der inkluderer funktionen Chef Zone.

Hvilket energimærke skal jeg vælge?

Alle skabe er efter EU’s lovgivning mærket efter deres energiklasser, hvilket gør det lettere for dig at vælge et energieffektivt skab.

Udover A, som er det mest miljøvenlige, findes der nu også modeller på markedet som er mærket med A+, A++ og A+++. I nogle tilfælde vil en model i en miljøvenlig energiklasse koste lidt mere, men det vil altid kunne betale sig i længden, da du vil spare de penge ind på elregningen — og så gør du samtidigt noget godt for miljøet