Spis sundere og nå dine vægtmål - sådan kommer du godt i gang

Døjer du med overvægt? Vil du gerne opnå din drømmeform? Eller bare have et mere afslappet forhold til din krop og kost? Så er det vigtigt, at du tænker over, hvilken mad du putter i dit køleskab. Det mad som du putter i dit køleskab vil formentlig ende i din mave på et senere tidspunkt. Derfor starter gode kostvaner og vægttab med indkøbsturen.

Hvis du har svært ved at gennemskue, hvad du skal spise for at tabe dig, kan det være en god idé at finde en coach. Med en coach kan du få gennemgået dine kostvaner. Hvis du døjer med overvægt, kan du meget vel have fået oparbejdet nogle uhensigtsmæssige kostvaner, som du slet ikke tænker over. Alt det kan en coach hjælpe med.

Derfor er det en god idé med ekstern hjælp, når du gerne vil tabe dig

Hvordan du spiser, er en integreret del af din livsstil. Derfor kan det også være meget svært at ændre det, hvis du gerne vil tabe dig. Dine spisevaner har du formentlig haft i årevis. Derfor kan det også være svært pludseligt at ændre dem. Faktisk kan du nemt stirre dig blind på, hvad du egentlig bør ændre.

Når du hyrer en coach, kommer der en person ind med friske øjne. Han eller hun kan bedre se det hele fra et mere overordnet perspektiv. Derfor er det også lettere for coachen at gennemskue, hvad du bør ændre, hvis du gerne vil opnå et varigt vægttab.

En coach har erfaringen til at hjælpe dig

Det er dog ikke nok med blot nye øjne på dine kostvaner. Det er også vigtigt, at øjnene er kvalificeret til at gennemgå dine kostvaner. Derfor bør du også vælge en coach, der har de rette kompetencer til at hjælpe dig med dine kostvaner og vægttab.

Måske har din coach selv gennemgået et vægttab og har som følge heraf udviklet en brugbar metode. Eller også er vedkommende måske uddannet inden for kost, ernæring og træning.

Det vigtigste er blot, at vedkommende har den rette viden og brugbare kompetencer, som han eller hun kan hjælpe dig korrekt.

Den rette coach handler om kemi

Når du skal finde en coach, der kan hjælpe dig med dit vægttab, handler det også om kemi. Det er vigtigt, at du føler, at du kan stole på vedkommende og de råd, som han eller hun giver dig. Når du skal lave en varig ændring af dine kostvaner, skal du arbejde med gamle handlingsmønstre. Det kan være en vanskelig proces, og derfor er det vigtigt, at du føler, at din coach forstår dig.

Derfor er det også altid en god idé at have en indledende samtale med din coach, før I opstarter et forløb. Samtalen kan enten være fysisk, over telefonen eller gennem Facetime. Det er ikke så væsentligt.

Det væsentlige er derimod, at du får en god følelse af, hvem din coach er. Det danner uden tvivl det bedste udgangspunkt for jeres videre samarbejde.

Find en coach, som du kan relatere til

Kemi og forståelse for netop din situation er et bærende element inden for coaching. Derfor er det også vigtigt, at du finder en coach, som du kan relatere til. Af samme grund vælger flere coaches også at specialisere sig inden for en bestemt målgruppe.

Nogle coaches beskæftiger sig for eksempel udelukkende med mænd. Nogle beskæftiger sig udelukkende med folk, der er tidligere spiseforstyrret, og andre beskæftiger sig primært med kvinder over 40 år.

Alle kroppe er forskellige, men alligevel kan det være en god idé at finde en coach, der har specialiseret sig inden for din målgruppe. På den måde ved du, at coachen har en masse erfaring, som han eller hun kan trække på, når vedkommende skal hjælpe dig.

Vælg Luuna Sommer, hvis du er en kvinde mellem 40-50 år

Hvis du er kvinde, og du er mellem 40-50 år, og du gerne vil opnå et varigt vægttab, bør du overveje Luuna Sommer. Luuna har selv været igennem samme proces, som du står i. Derfor kender hun også alt til de udfordringer, som du måtte opleve som kvinde, der gerne vil tabe sig.

Luuna anvender derfor sin egen erfaring, når hun rådgiver dig. Med afsæt i metoder og teknikker, som hun selv har afprøvet, kan hun hjælpe dig, så du når i mål med dit vægttab.

Sådan hjælper Luuna Sommer dig

Når Luuna hjælper dig, sker det ved en kombination af følgende metoder:

  • Energiterapi
  • Meditationsteknikker
  • Manifestationer
  • Visualiseringer

Luuna har selv gennemlæst utallige ernæringsstudier og har mere end 20 års erfaring med ernæringsterapi. Med Luuna får du et skræddersyet klientforløb, der passer til netop dig og din livssituation. Det handler ikke blot om at skabe et vægttab. Det handler om at skabe varige livsstilsændringer, så du endelig kan blive tilfreds med din krop.

Metoden handler ikke om at pine dig selv eller nægte dig selv en bred vifte af fødevarer. I stedet handler det om at kombinere forskningen med praktisk viden om vægttab. Derfor er metoden letanvendelig, og du behøves ikke føle, at du skal kæmpe for at tabe dig.

Du kan finde flere gode råd på LuunaSommer.dk, hvis du gerne vil vide mere, om hvordan du kommer i gang med et varigt vægttab. Her kan du også booke en konsultation med Luuna selv.

Vent ikke på motivationen - begynd i stedet i dag

Du er muligvis vant til at forbinde et vægttab med en slags bootcamp. Derfor tror du måske også, at du skal være topmotiveret for at gå i gang. Men sådan behøves det bestemt ikke være. Luuna Sommers metode er mild, og du kan starte allerede i dag. På den måde kan du gradvist indføre de nye vaner, som skal lede dig til et varig vægttab.

Motivation kommer og går, og derfor er det heller ikke meningsfuldt at vente på den. I stedet bør du starte nu og her, og så gøre hvad du kan. Du kan nemlig sagtens opnå et varigt vægttab uden at hverken pine dig selv eller lide afsavn.

Vent derfor ikke på motivationen, men start i stedet i dag. Det vil du takke dig selv for senere.

Menu
Top