Sådan finder du et billigt køleskab på Black Friday

Den sidste fredag i november er en velvalgt dag for køb af nyt køleskab - det er nemlig her, vi fejrer Black Friday i Danmark. 

Der er mange gode grunde til at købe hårde hvidevarer på Black Friday, og særligt den store økonomiske besparelse er værd at tage med. 

I det følgende giver vi 5 gode råd til, hvordan du finder et billigt køleskab på Black Friday.

1. Planlæg dit køb

Når du skal bruge Black Friday konceptet til din fordel, så handler det om at starte beslutningsprocessen tidligt. 

Du ved allerede, at du mangler et nyt køleskab. Du ved også, at der er meget at spare ved at købe på Black Friday. Men ved du hvilket køleskab du ønsker? Du bør altid bruge tiden frem til Black Friday på at undersøge de forskellige produkter, så du har en færdig bruttoliste, når dagen endelig opstår - et køleskab er ikke bare et køleskab.

Du kan med fordel beslutte dig for to eller tre forskellige modeller, der alle fungerer for dig, så du har en plan b og c i fald din førsteprioritet skulle være udsolgt.

2. Undersøg markedet - lav en liste

Når du har styr på hvilken model du ønsker at investere i, så er det tid til at undersøge markedet og de forskellige butikker. 

De fleste forretninger vil på forhånd reklamere med, hvilke tilbud de har på Black Friday, og det er denne information du skal bruge, når du skal træffe en kvalificeret beslutning om, hvor du skal lægge din tid på Black Friday. 

En god idé er at starte med en liste over alle de butikker, der forhandler de modeller, du har udset dig. Derefter kan du notere de forskellige priser og tilbudsrabatter og på den måde nå frem til, hvor du kan købe det billigste køleskab, der matcher dine ønsker

3. Online handle eller fysisk butik - hvor findes det bedste tilbud?

Nogle butikker vil have nogle særlige og ekstra gode tilbud, der kun gælder online. Dette tiltag handler om, at forretningerne er nødt til at holde nogle af kunderne hjemme og ude af den fysiske butik, da de ellers ikke har plads eller kapacitet nok til at følge med den høje efterspørgsel, der er denne dag. 

Du kan derfor med fordel holde øje med butikkernes onlinetilbud - det kan være, at du kan få dit nye køleskab med ekstra rabat, hvis du handler på nettet. Og så slipper du endda for besværet med selv at skulle fragte det hjem. 

4. Black November eller Black Friday - kend dine tilbud

Mange butikker har ikke kun gode tilbud på Black Friday, men nogle gange flere uger op til. Når du ved, at der er noget meget specifikt, du skal købe på Black Friday, så kan det være en god idé at tjekke op på, om der findes et tilbud i ugerne eller dagene op til, der matcher tilbuddet på selve Black Friday. Hvis det er tilfældet, så har du den samme økonomiske fordel ved at købe før tid, og så risikerer du ikke at dit køleskab er udsolgt eller i restordre, når det endelig bliver fredag. 

Der er meget forskel på, hvordan de forskellige butikker strukturerer deres Black Friday tilbud, og der kan være meget at vinde ved at være opsøgende og på forkant i dagene op til. Hold øje med gode tilbud på denne hjemmeside.

5. Stå tidligt op 

Black Friday er årets travleste shopping dag, og det nytter ikke noget at sove længe denne fredag. Hvis du vil have glæde af de gode tilbud, så må du stå forrest i køen, når butikkerne åbner. 

Har du fundet dit køleskab online, så kan det anbefales at blive oppe natten før - på den måde er du først, når tilbudene kommer på hjemmesiden. Hvis du skal i en fysisk butik, så vil du højst sandsynligt møde en lang kø - også selvom du er der tidligt. 

Du bør altid have en plan, når du går efter nogle konkrete Black Friday tilbud, og det kan godt betale sig at komme tidligt ud af fjerene den dag. Vi ønsker dig god jagt og god shopping, 

Menu
Top