Købsguide til skuffe køleskab

Overvejer du at købe et skuffe køleskab til køkkenet? Læs med her og find svar på de vigtigste spørgsmål.

Flere og flere hjemmekokke vil gerne have et køkken, som ligner de professionelles. At stå i et smukt og tip top funktionelt køkken og lave mad til familie og venner er noget af en drøm for mange af os. Derfor kommer der hele tiden nye hårde hvidevarer på markedet, som opgraderer det at lave mad derhjemme til en restaurant-oplevelse.

Det store, klodsede køleskab er en irritation i mange køkkener. Det tårner sig op, fylder som en blåhval og bare lågens sving-bredde gør al færden i et smalt køkken temmelig bøvlet.

Løsningen er: Køb et skuffe køleskab.

Hvad er fordelene ved et skuffe køleskab?

Hvorfor vælge et køleskab som skuffe i stedet for en skuffe til dit køleskab? Du kan vælge at købe et skuffe køleskab og få følgende fordele:

  • Det ser vildt fedt ud
  • Kan vælges mht højde og bredde, så det passer perfekt til dit køkken
  • Et godt valg til mindre husholdninger, hvor der er stor udskiftning af varer
  • Lækkert og moderne, passer fremragende ind i nutidens køkkendesign

Hvad kendetegner et skuffe køleskab?

Som du sikkert kender det fra café og restaurationskøkkener, så er et denne form for køl er en række skuffer, som køler madvarer ned. I stedet for et skab med hylder og skuffer, der alle betjenes via en fælles køleskabslåge eller dør, så er der her tale om en slags kommode med separate køleskuffer i. Sådan et køleskab med skuffer hører endnu til de mere kræsne forbrugeres ønsker, men inden længe vil rigtig mange nye køkkener have et skuffe køleskab.

Når du først har oplevet, hvor lækkert det er at have mælk, grøntsager, dressinger, pålæg og andre kølevarer i bordhøjde og lige ved din arbejdsstation, så er du færdig med at skulle dreje dig rundt og gå hen til det store, tunge køleskab midt i madlavningen. Et skuffe køleskab kaldes også et table-top skuffekøl, fordi det jo er køl af varer i bordhøjde og ofte lige under køkkenbordet.

Det er supersmart!

Hvilket mærke skuffe køleskab skal jeg vælge?

Der er en særlig luksus i at have et integreret skuffekøleskab.

Du finder de bedste typer bl.a.

hos følgende fabrikanter:

  • Whirlpool
  • Liebherr
  • Ikea
  • Ariston
  • Sholtes

Du kan finde dit nye skuffekøleskab i hårde hvide varebutikker, eller du kan kigge på nettet – og husk på, at du pludselig får et meget lysere og mere åbent køkken, når der ikke længere står et almindeligt køleskabsmonter og tårner sig op. Det hele bliver lettere, lækrere og mere professionelt med et skuffe køleskab

Menu
Top