Udgivet i Bolig-Artikler

Købsguide til side by side køleskab

Af Køleskab.dk

Side by side køleskabe, som også bliver kaldt amerikanerkøleskabe, er køleskabe med dobbeltdøre, der åbner op for en kølesektion og en frysesektion, der står side om side. I takt med at danskerne har taget mange aspekter af den amerikanske livsstil til sig, er produkter som disse side by side køleskabe også blevet populære, da de vidner om eksklusivitet. Er du selv på udkig efter et af disse skabe, så kan du med fordel læse med i denne guide. Her gør vi dig klogere på emnet og gør dig i stand til at vælge den bedste model til dine behov, så du kan få glæde af dit nye køleskab mange år fremover.

Hvilken fryse- og kølekapacitet skal mit nye køleskab have?

En af de vigtigste ting at tage stilling til, inden du går på jagt efter dit nye side by side køleskab, er produktets kapacitet. Dette opgøres altid i litermål. Et side by side køleskab er som regel stort og rummeligt og er perfekt til de større husholdninger — især fordi madvarerne altid er lige ved hånden, når man står og laver mad i køkkenet og ikke først skal hentes fra en større fryser i kælderen eller skuret.

Det er dog vigtigt, at skabets kapacitet hverken er for stor eller lille til dig og din husholdnings behov.

Køber du et skab med for stor en kapacitet, vil du nemlig betale for spildt strøm, der nedkøler et halvtomt køle- eller fryseelement.

Vælger du et skab med en for lille kapacitet, vil du ende med et overfyldt køleelement, hvilket sætter skabet på overarbejde.

Hvilket energimærke skal jeg gå efter?

Jo bedre et energimærke dit nye skab har, jo flere penge vil du spare på din elregning. Derudover vil det være et mere miljøvenligt valg at vælge et skab, som bærer energimærket A, A+ eller måske endda A++. Grunden til, at det især kan have en betydning, hvilken energiklasse du vælger er, at side by side køleskabe er store og bruger meget energi.

Der vil altså være store besparelser at hente, hvis du går efter en energivenlig model.

Den ekstra udgift, som det kan være at investere i et mere miljøvenligt energimærke, vil således tjene sig selv ind igen på relativt kort tid.

Hvilke smarte funktioner findes dertil et side by side køleskab?

Er du vild med smarte funktioner, så vil der være meget at komme efter, når du skal købe dit nye amerikanerskab.

Først og fremmest fås disse både med og uden is- og vandtilslutning.

Vælger du en model med dette, kan du altid tappe både iskoldt drikkevand og isterninger direkte fra skabslågen.

Herudover kan du holde øje med funktioner som NoFrost og LynFrost. NoFrost sørger for, at skabets frysesektion automatisk afrimer sig selv, så du slipper for at skulle bruge tid på selv at afrime fryseren.

LynFrost er en funktion, der gør det muligt for dig at indstille fryseren til at fryse mere intensivt i en kort periode. Dette er brugbart, hvis du lige har fyldt fryseren op med nye varer.

Til sidst fås nogle modeller med lækre detaljer som hjemmebar, hvor du har en låge, der giver direkte adgang til kolde drikkevarer. Så behøver du ikke åbne hele lågen, hver gang du vil have noget koldt at drikke. Der er mange forskellige modeller på markedet, og mange online forhandlere har gode tilbud på side by side køleskabe i høj kvalitet og med attraktive funktioner. Kigger du dig godt omkring, vil du med sikkerhed kunne finde et skab, der passer perfekt ind i dit køkken

Find det du mangler på køleskab.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 1.550 produkter fra mere end 66 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 2.784 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-10 09:08:30.

13
Produkttyper
1.550
Produkter
30
Brands
66
Forhandlere
2.784
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.