Udgivet i Bolig-Artikler

Købsguide til lille køleskab

Af Køleskab.dk

Der kan være mange årsager til, hvorfor det kan være en god idé at investere i et lille mini køleskab.

Måske bor du alene og har ikke brug for meget opbevaringsplads til dine madvarer, eller også har du yderligere brug for et lille køleskab i skuret til de ekstra madvarer, der ikke behøver at være lige ved hånden i køkkenet.

Det kan også være, at du har brug for et lille køleskab på arbejdsværelset eller kontoret til de få mad- og drikkevarer, der gerne må holde sig friske i løbet af dagen. Mulighederne er mange. Uanset hvad, kan du med fordel læse med i denne guide, så du kan blive klogere på emnet og dermed foretage det helt rigtige køb.

Skal jeg købe et lille køleskab med eller uden fryser?

Selvom de små skabe i forvejen har lavere kapacitet end de større modeller, vil der i nogle udvalgte modeller også være indbygget en lille fryser i form af en frostboks øverst eller i bunden af skabet. Har du brug for at have få elementer i fryseren, er dette en oplagt idé. Det kan eksempelvis være oplagt at vælge en model med indbygget fryseboks, hvis skabet skal bruges i dit hobbyrum eller i din garage.

Her får du mulighed for at opbevare snacks i form af ispinde i fryseren til de varme dage, eller du kan altid peppe et glas sodavand op med isterninger.

Hvilke modeller findes der?

Der er et stort udvalg at vælge imellem, når det kommer til små køleskabe. Faktisk er der flere valgmuligheder end ved større modeller, når det kommer til designet, da mange af de små skabe kan fås i anderledes, sjove og charmerende designs. Du kan derfor gå på jagt efter et kreativt indspark, uanset om skabet skal stå i køkkenet, i garagen eller på kontoret. Fælles for alle små modeller er, at de højst er 85 cm høje, da et køleskab højere end dette ikke længere vil kunne defineres som et lille køleskab. Dette betyder dog ikke, at alle modeller er 85 cm høje — faktisk er mange mindre, og nogle er endda kun 51 cm høje.

I nogle små modeller er der indbygget justerbare hylder, som du kan tage ud og sætte længere oppe eller nede alt efter behov.

Samtidigt finder du ofte også grøntsagshylder i de små modeller, som sikrer, at dine frugter og grøntsager holder sig friske i længere tid. Således er der masser af muligheder for at finde modeller med smarte detaljer og funktioner, som gør, at kvaliteten er i top selvom skabet er småt.

Hvor kan jeg købe et billigt lille køleskab?

Går du efter en billig løsning, vil du kunne finde modeller fra omkring 2.000 kroner og opefter. Der findes mange gode tilbud på små modeller online, så undersøger du dine muligheder grundigt, vil du sagtens kunne finde et lille køleskab til en billig pris. Priserne på små køleskabe varierer alt efter, hvilken model du køber, hvilken producent der står bag samt energimærket.

Herudover er der også andre faktorer som kapacitet og ekstra funktioner som eksempelvis frostboks, der kan spille ind. En model med fryser vil ofte koste mere end en model uden, og jo bedre energimærket er, jo dyrere vil produktet være.

Med et godt energimærke vil pengene dog ofte blive tjent ind igen i kraft af et lavere elforbrug

Find det du mangler på køleskab.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 1.905 produkter fra mere end 68 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 3.413 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-06-22 08:52:30.

17
Produkttyper
1.905
Produkter
32
Brands
68
Forhandlere
3.413
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.