Købsguide til IKEA køleskab

IKEA har et rigtig godt udvalg af gode køle- og fryseskabe, og de har garanti på 5 år på alle deres køleskabe. Hvis man mangler et godt køleskab til billige penge, så er IKEA altså et rigtigt godt sted at starte. Men der er alligevel et par ting, man skal overveje, inden man gør sit køb.

Køleskab er én af de dyrere investeringer til hjemmet, så derfor er det en god idé at tænke sig godt om, inden man tager ud og henter et nyt køleskab. Heldigvis har vi her samlet nogle information til dig, så du kan finde det helt rette køleskab fra IKEA.Her er en liste af ting, du skal overveje, inden du tager et køleskab med hjem fra IKEA:

Hvilken størrelse skal jeg vælge?

Det første, du skal tjekke, er størrelsen. Hos IKEA kan du heldigvis returnere dit køleskab, hvis blot du husker kvitteringen, men det er ærgerligt at blive nødt til at fragte et køleskab i den forkerte størrelse frem og tilbage igen. Derfor er det en god idé at måle af, så du kan finde et køleskab, der hverken er for stort eller for lille.

I IKEA har de mange forskellige størrelser på køleskabe, så det skulle være muligt at finde én, der passer ind lige der, hvor du mangler det.

Her bør du også overveje kapaciteten i forhold til, hvor mange mennesker der skal bruge køleskabet til opbevaring af mad.

Hvilken energiklasse skal jeg vælge?

En anden god ting at overveje er energiklassen på køleskabet.

Energiklassen har en betydning for, hvor meget strøm og dermed hvor mange penge du skal bruge for at lade køleskabet stå tændt. IKEA køleskabe ligger i energiklasse A+ til A+++, hvoraf den sidste er den mest energivenlige.

Bør jeg købe et IKEA køleskab med indbygget fryser?

IKEAs køleskabe med frysere er en perfekt kombination til dig, der ikke allerede har en fritstående fryser i hjemmet. Du kan få indbyggede frysere med i de fleste størrelser køleskabe fra IKEA, også selv om du skal have et meget lille et af slagsen.

Hvilke funktioner kan jeg få til mit IKEA køleskab?

Nogle af IKEA køleskabene har forskellige funktioner, der kan komme dig til gavn. Det kan for eksempel være automatisk luftfugtighedskontrol, feriefunktion, hurtig nedkøling eller en automatisk afrimningsfunktion. De slags skabe, der har disse funktioner, vil typisk lægge sig i den dyrere prisklasse, og størrelserne på disse er også blandt de store af slagsen. Men hvis man gerne vil gøre livet lidt lettere for sig selv, så er der rigtig mange smarte funktioner at finde blandt IKEAs køleskabe.

Forhåbentligt har du med denne oversigt fået en bedre idé om, hvad du skal kigge efter, når du skal finde dit nye IKEA køleskab til køkkenet

Menu
Top