Købsguide til Blomberg køleskab

Blomberg er generelt kendt for deres miljøvenlige hvidevarer og, at de er meget energieffektive. De vægter at beskytte naturens ressourcer højt. Herudover er deres varer i et universelt og tidsløst design – og kvaliteten er selvfølgelig også meget høj.

Blombergs køleskab er ikke en undtagelse.

Deres køleskabe har alle sammen mindst energimærke A+. Hvis man leder efter et godt køleskab, skal man helt klart tjekke disse ud.

Læs med her, så du er helt klar til at købe dit næste Blomberg køleskab.

Kan jeg købe et blomberg køleskab med fryser?

Mærket har rigtig mange forskellige køleskabe – man kan sagtens få et med en fryser også. Disse kaldes kombi eller et køleskab med fryser.

Der er mange kombi modeller og rigtig mange af dem har også energiklasse A++. De fås i mange forskellige størrelser. Ofte vil køleskabsdelen være omkring dobbelt så stor som fryserdelen. Herudover er der næsten altid isterningskuffe og automatisk afrimning.

Dette slags køleskab er perfekt til familien med lidt plads, men som stadig har brug for meget køleskabs – og fryserplads.

Kan jeg få et Blomberg køleskab reservedele?

Det er utroligt let at få fat i reservedele på grund af mærkets popularitet, så det skal bestemt ikke være det, som stopper en i at købe Blomberg køleskabe. Langt de fleste produkter har også en lang garantitid, så det er heller ikke noget problem.

Hvilket Blomberg køleskab har fået bedst anmeldelser?

Hvis man leder efter et amerikanerkøleskab, er Blomberg et godt bud.

Der er ikke som sådan ét køleskab, som har fået bedst anmeldelser. De har alle fået gode anmeldelser, men de er også blevet testet på forskellige grundlag. Som udgangspunkt kan man sige, at Blomberg er kendt for at være miljøvenlige og energibesparende, hvilket altid gør, at de får gode anmeldelser.

Herudover gør størrelsen også tit indtryk på anmelderne.

Her er der især kombi kategorien, som virkelig gør indtryk. Det er ofte kæmpe køleskabe, som stadig sparer en plads, da det er et køle-fryseskab.

Hvilket Blomberg køleskab skal jeg vælge?

Hvis du har masser af plads i køkkenet og også har brug for masser af plads til mad, er der ingen grund, at du ikke skal købe et af de store normale køleskabe.

Igen har langt de fleste køleskabe i denne kategori en god energiklasse. Hvis man virkelig leder efter et med meget plads, kan man komme helt op på 375 liter! Herudover er lydniveauet lavt, energibesparelsen stor, og der er elektronisk styring i nogle af dem.

Der er fine glashylder, som automatisk bliver afrimet.

Så hvis man leder efter et stort, moderne køleskab, bør man tjekke Blombergs udvalg. Hvis man ikke har særlig meget plads til ens hårde hvidevare i køkkenet, kan man som beskrevet tidligere med fordel købe et kombi – altså køleskab og fryser i én.

Blomberg har altså lidt til alle personer, så man behøver bestemt ikke gå tomhændet derfra

Menu
Top