Købsguide til Atlas køleskab

Er madvarerne ved at gå i fordærv, og mangler du et køleskab akut? Har du planer om en renovering af køkkenet og hvidevarerne? Eller vil du bare gerne opgradere dit køleskab? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Her har vi skabt en guide, der indeholder alle de overvejelser, du bør gøre dig, inden du køber et nyt Atlas køleskab. Lad os komme i gang med guiden.

Hvilken type af Atlas køleskab bør jeg vælge?

Den første overvejelse, du bør gøre dig, handler om typen. Der findes nemlig mange forskellige typer af køleskabe, og har du nogensinde tænkt over de mange muligheder, det giver? Her er nogle af de mest populære typer fra Atlas:

  • Integrerbart køleskab
  • Fritstående køleskab
  • Atlas køleskab med fryser.

Dit første valg handler derved ofte om dit køkkens design. Langt de fleste, der har mulighed for at integrere køleskabet, vælger netop at gøre dette.

Du finder køleskabe fra Atlas med fryseskuffe i begge de to hovedtyper.

Bør jeg vælge en energivenlig model?

Når du kigger efter den helt rigtige model til dit køkken, er det også vigtigt, at du kigger på energimærket. Nu tænker du måske: 'Er det ikke lige meget? Så meget kan man sikkert ikke spare…' Forskellen mellem A+ og A+++ i forbrug er faktisk en hel del. En undersøgelse fra Energistyrelsen har anslået, at et A+++ køleskab vil ende med at bruge 1.300 kr.

mindre i løbet af køleskabets levetid.

Hvis du derimod vælger et køleskab, der indeholder en fryser, vil A+++ end med at spare dig hele 3.200 kroner. Dette var den anden overvejelse, så hvis du nu allerede har styr på type og energimærke, er du nået en rigtig lang vej allerede.

Hvor stor kapacitet har jeg brug for?

Når du skal vælge størrelsen på køleskabet, giver det meget god mening at gå ud fra dit nuværende køleskab. Er det for stort? For småt? Eller helt perfekt? Derved kan du let basere dit valg på dette.

Herudover kan du også træffe et par andre valg ud fra dit nuværende produkt. Er der noget du savner? Det kan for eksempel være ekstra hylder, mere plads til specifikke produkter og så videre.

En af de mest praktiske ting ved Atlas er nemlig, at de sælger en masse ekstraudstyr og reservedele til billige penge, så hvis du gerne vil give dit køleskab lidt ekstra luksus, så er der rig mulighed for netop det.

Hvor finder jeg et godt tilbud på et Atlas køleskab?

Nu burde du altså have styr på både type, energimærke og kapacitet – er du klar til at købe? Hvis du er klar til at købe dit nye produkt, vil vi gerne give dig et sidste godt råd med på vejen, så du kan spare lidt ekstra penge. Du vil meget ofte finde Atlas køleskabe på tilbud online. Priserne (uden tilbud) er ligeledes en smule lavere, så hvis du leder efter en god pris, så bør du kigge på nogle af de mange webshops, der sælger hvidevarer.

Online finder du ligeledes brugbare Atlas køleskabe manualer og brugsanvisninger, så du hurtigt kan få køleskabet indstillet præcist, som du ønsker

Menu
Top