Mærke:
Produkttype:
Pris fra: KR. 
Pris til: KR. 
Sorter efter:

Viser 4 Miele Køleskab produkter:

Alternative Brands:Balay, Bosch, Constructa, DeDietrich, Foron, Gaggenau, Küppersbusch, Miele, Neff, Siemens Original Designation:00080861, 00110445,...
KR.369.00
Fritstående køleskab i stål fra Miele med generøs kapacitet, Dynamic Cooling samt temperaturkontrol. Hold maden frisk og smagfuld på en smart og moderne måde.
KR.5999.00
Takket være Miele køleskabet K28242DEDTCS, der har PerfectFresh, kan du opbevare dine dagligvarer ved ideelle temperaturer og forlænge deres holdbarhed. Enheden har også Dynamic Cooling systemet, der...
KR.11899.00
Takket være Miele køleskabet K28242DWS, der har PerfectFresh, kan du opbevare dine dagligvarer ved ideelle temperaturer og forlænge deres holdbarhed. Enheden har også Dynamic Cooling systemet, der...
KR.10099.00

Ovenstående var de Miele Køleskab produkter vi har fundet. Søgningen er sidst opdateret 24-01-2022

Købsguide til Miele køleskab

Er køleskabet blevet gammelt og begyndt at halte bagefter? Eller er du flyttet til en ny bolig, der ikke har et køleskab? Uanset hvad, står du nu og mangler et nyt køleelement i dit køkken. Det der med at købe køleskabe kan dog være en tand skræmmende.

Det er ikke noget, som du tit skal gøre, og måske har du slet ikke prøvet det før. Hvis du er en køleskabsjomfru – eller blot har brug for en genopfriskning – finder du her nogle tips til, hvad du normalt skal gå efter, når du køber køleskabe.

Hvilken type Miele køleskab skal du købe?

Det første, du gør, når du kigger efter et nyt køleskab, er at finde ud af, hvad du har brug for. Hvad skal dit nye køleskab kunne? Der er mange forskellige Miele køleskabe, så du skal have indsnævret feltet.

  • Fritstående køleskab: Fritstående køleskabe er designet til at kunne stå fremme og være en indbydende del af køkkenet.

    Disse er fordelagtige at købe, hvis dit køkken ikke i forvejen har et sted, hvor de kan stå inde i et skab.

  • Integrerbare køleskabe: Integrerbare køleskabe er designet til at kunne gemmes væk bag skabslåger, hvilket giver et mere strømlinet udtryk i køkkenet.

Hvilke funktioner kan jeg få til et Miele køleskab?

Nogle køleskabe kan både fungere som køleskabe og frysere. Et køle-fryseskab er et enkelt køleskab, der er delt op i en køle-del og en fryse-del, som oftest udgør den nederste sektion af køleskabet. Hos Miele er det også muligt at købe køleskabe, hvor du selv kan indstille den ønskede fugtighed i grøntsagskasserne, hvilket vil forlænge grøntsagernes holdbartid.

Hvilken energiklasse skal jeg købe?

Hvis du vil være sikker på ikke at kyle flere penge ud ad vinduet end nødvendigt, bør du for øvrigt gå efter køleskabe i en god energiklasse, for eksempel A+++. Med sådanne køleskabe kan du spare mange penge på din elregning. Du skal derfor gå efter noget, der matcher både dit budget og dine behov.

Det betyder, at du til tider kan være nødt til at kigge efter udsalg, tilbud og muligvis genbrug. Generelt set spænder priserne dog bredt på grund af de mange forskellige typer af køleskabe, så du bør kunne finde frem til noget, der vil passe ind i dit hjem og samtidig have en overskuelige pris.

Der findes mange mærker indenfor køleskabe, men Miele plejer at være et sikkert bud på gode produkter. De er miljøbevidste og kan købes i alverdens størrelser og designs, der giver en stor fleksibilitet i forhold til indretningen af dit køkken. Du kan finde små køleskabe, store køleskabe og køleskabe der også har fryserum.

Alt i alt kan du være sikker på at finde noget, som du har plads til i køkkenet, og som vil passe godt til dine behov

Vi håber du kunne finde det rigtige produkt blandt de Miele Køleskab muligheder vi fandt. Ellers kan du prøve at kigge på følgende for mere inspiration: