Mærke:
Produkttype:
Pris fra: KR. 
Pris til: KR. 
Sorter efter:

Viser 2 Coca Cola Køleskab produkter:

Produktinfo TypeDisplay køler Udv. mål (HxBxD), mm510x430x475 Emb. mål (HxBxD), mm525x465x510 Brutto/netto volume50/48 ltr. Antal pr. 40′ HQ con.573 stk Brutto/netto vægt17.50/16.50 kg. Kapacitit...
2999.00 KR.1699.00
Scandomestic Coca-Cola High cube - køleskab Scandomestic Coca-Cola high cube køleskab Denne smarte coca cola køler er perfekt til alle former for drikkevarer. Modellen har seks hylder og en kapacitet...
4099.00 KR.2916.00

Ovenstående var de Coca Cola Køleskab produkter vi har fundet. Søgningen er sidst opdateret 24-01-2022

Købsguide til Coca Cola køleskab

Et køleskab fuld af cola? Ja tak! Desværre er der i dette tilfælde ikke tale om et stort køleskab, der allerede er fyldt med cola, når du køber det. I stedet er der tale om et køleskab, der er specifikt designet til at opbevare cola – og andre former for sodavand og øl for den sags skyld. Det er den perfekte løsning, når du skal holde store fester – konfirmation, gilde, jubilæum, firmafest, bryllup.

Uanset hvad vil du have et sted, hvor forfriskninger kan opbevares køligt uden at skulle stå og fylde i klumper på spisebordet. Coca cola køleskabe kan købes i mange forskellige størrelser og typer, så der er mulighed for, at du kan finde både noget, der er sjovt og som har et stilrent design, der kan passe godt ind i festlighederne. Men hvilken skal du vælge? Det hjælper vi dig med herunder.

Hvilken kapacitet skal jeg vælge til mit Coca cola køleskab?

Køleskabene kan købes i mange forskellige størrelser, så købet kommer an på dine behov.

Hvis du leder efter noget sjovt til en arbejdsplads, kan det være en god idé at finde et af de store, der har omtrent samme størrelse som almindelige køleskabe. Det giver mere plads til at opbevare og sælge kolde drikke ved firmafesterne. Her kan du kigge på en af de større modeller, som kan opbevare 115 liter.

Leder du efter noget til hjemmet kan du dog let stille dig tilfreds med et minikøleskab, der kun har en eller to hylder. Kig her efter en mindre model, der kan opbevare op mod 50 liter, hvilket stadig giver plads til en hel del drikkevarer.

Hvilket design kan jeg købe mit Coca cola køleskab i?

Hvis du vil have det lidt ekstra sjovt, kan du overveje at købe en Drink O Matic. Dette Coca-Cola køleskab er designet i en retro-stil og ligner den slags automater, hvor du trykker på en knap, og en cola bliver spyttet ud til dig. Det kan være en sjov måde at holde dine gæster forfrisket. Det er dog værd at huske på, at den kun kan opbevare 12 dåser ad gangen.

Kan jeg købe et støjsvagt Coca cola køleskab?

Køleskabe kan godt have en tendens til at stå og brumme noget i baggrunden. Det er selvfølgelig ikke særlig sjovt, hvis det netop skal stå i nærheden af dine gæster, men Coca cola køleskabe er heldigvis ikke kendt for at være særligt larmende. Selv de store af slagsen burde ikke skabe problemer for den festlige snak og musik. Det eneste, som du derfor behøver at tænke på er, hvilket slags køleskab, du vil have

Vi håber du kunne finde det rigtige produkt blandt de Coca Cola Køleskab muligheder vi fandt. Ellers kan du prøve at kigge på følgende for mere inspiration: