Køleskab.dk: Find blandt 1339 Produkter | 17 Kategorier | 28 Brands | 46 Forhandlere

Bedste Vestfrost Vinkøleskab: Se top 9

(Opdateret juni 2023)

Du er landet på Køleskab.dk, det helt rigtige sted at finde Vestfrost vinkøleskabe. Vi har udvalgt de 9 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 9 Vestfrost vinkøleskabe

  De 9 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på Vestfrost vinkøleskabe | ✅ Vinkøleskab-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 9 bedste Vestfrost vinkøleskabe

  Her kan du se hele vores liste over de bedste Vestfrost vinkøleskabe som du kan finde lige nu.

  1: Vestfrost FZ 414 W - Vinkøleskab

  Hvorfor vælge Vestfrost FZ 414 W - Vinkøleskab?

  Vestfrost FZ 414 W - Vinkøleskab

  2: Vestfrost FZ 365 W - Fritstående vinkøleskab

  Hvorfor vælge Vestfrost FZ 365 W - Fritstående vinkøleskab?

  Vestfrost FZ 365 W - Fritstående vinkøleskab FZ 365 W Kølig og elegant vinkøleskab - produceret i Danmark. Dette skab, har plads til 197 flasker, kan monteres fritstående eller indbygges. Skabet er med sine multizoner, dvs mulighed for flere tempera

  3: Vestfrost FZ 295 W - Fritstående vinkøleskab

  Hvorfor vælge Vestfrost FZ 295 W - Fritstående vinkøleskab?

  Vestfrost FZ 295 W - Fritstående vinkøleskab

  4: Vestfrost CC 45 - Fritstående vinkøleskab

  Hvorfor vælge Vestfrost CC 45 - Fritstående vinkøleskab?

  Vestfrost CC 45 - Fritstående vinkøleskab

  5: Vestfrost W 32 - Fritstående vinkøleskab

  Vestfrost W 32 - Fritstående vinkøleskab

  Hvorfor vælge Vestfrost W 32 - Fritstående vinkøleskab?

  Vestfrost W 32 - Fritstående vinkøleskab

  6: Vestfrost W 38 - Fritstående vinkøleskab

  Vestfrost W 38 - Fritstående vinkøleskab

  Hvorfor vælge Vestfrost W 38 - Fritstående vinkøleskab?

  Vestfrost W 38 - Fritstående vinkøleskab Kompakt vinskab med dobbelt temperaturindstilling og meget lavt strømforbrug. W 38 er lavet til professionel opbevaring af vin og indeholder justerbare træhylder plus en integreret bundhylde. Lavet til langvarig

  7: Vestfrost FZ 369 W - Fritstående vinkøleskab

  Vestfrost FZ 369 W - Fritstående vinkøleskab

  Hvorfor vælge Vestfrost FZ 369 W - Fritstående vinkøleskab?

  Vestfrost FZ 369 W - Fritstående vinkøleskab

  8: Vestfrost WFG 45 vinkøleskab - sort

  Vestfrost WFG 45 vinkøleskab - sort

  Priser og varianter

  • Dualzone vinkøleskab til 44 flasker
  • Sort design tilpasser sig hjemmet
  • 2 adskilte temperaturzoner
  • Vibrationsdæmpet kompressor og UV-beskyttelse
  • Højrehængslet og vendbar dørhængsling

  Hvorfor vælge Vestfrost WFG 45 vinkøleskab - sort?

  Vestfrost WFG 45 vinkøleskab - sort er en dualzone vinkøleskab, der har plads til 44 vinflasker. Med en justerbar installationshøjde på mellem 820-875 mm, kan dette køleskab anvendes både som fritstående model eller underbyg under bordplade. Den sorte front og sorte sider giver et elegant look, der passer ind i de fleste hjem.

  Dette vinkøleskab har 2 adskilte temperaturzoner, som sørger for, at omkranse dine vinflasker med en ensartet temperatur. Med 4 træhylder og 1 bundhylde i ubehandlet bøg, kan du nemt organisere dine vinflasker efter smag og behov. Temperaturindstillingen kan justeres individuelt for de to zoner, hvor den øvre kan indstilles til mellem 5-10°C og den nedre til mellem 10-18°C.

  Vestfrost WFG 45 vinkøleskab har en vibrationsdæmpet kompressor, der reducerer støjniveauet og sikrer en stabil opbevaring af dine vinflasker. Desuden er dette vinkøleskab udstyret med UV-beskyttelse, der beskytter dine vinflasker mod skadelige stråler.

  Dette vinkøleskab har en kapacitet på 44 flasker og kan opdeles i to kølezoner. Det har en højrehængslet og vendbar dørhængsling, der giver fleksibilitet i placeringen af køleskabet. Energimærket for dette produkt er G, hvilket betyder, at det er moderat energieffektivt.

  Samlet set er Vestfrost WFG 45 vinkøleskab - sort et stilfuldt og funktionelt valg til opbevaring af dine vinflasker. Med dens to adskilte temperaturzoner, træhylder og UV-beskyttelse, kan du opbevare dine vinflasker på den bedst mulige måde.

  Dualzone vinkøleskab med plads til 44 vinflasker med justerbar installationshøjde 820-875 mm. Kan anvendes både som fritstående model eller underbyg under bordplade. - Sort front og sorte sider - 2 adskilte temperatur zoner som sørger for at omkranse dine

  9: Vestfrost vinkøleskab - FZ 369 W

  Vestfrost vinkøleskab - FZ 369 W

  Priser og varianter

  • Opbevarer op til 197 flasker vin
  • 2 temperaturzoner og FrostVagt-funktion
  • Temperaturregulering fra 5 til 22 ˚C
  • Tonet glasdør med UV-filter
  • 186 cm x 60 cm x 59,5 cm

  Hvorfor vælge Vestfrost vinkøleskab - FZ 369 W?

  Vestfrost vinkøleskab - FZ 369 W er en alsidig og pålidelig vinkøleskab, der er designet til at opbevare op til 197 flasker vin i en optimal temperatur. Skabet er udstyret med 2 temperaturzoner, der ikke er opdelt, hvilket skaber en 3. zone i midten, hvor temperaturerne blandes. Varmelegemet i skabet sørger for at holde den perfekte temperatur, uanset omgivelsestemperaturen, og den unikke "FrostVagt" funktion holder skabet frit for frost, hvis der opstår en fejl i kølesystemet.

  Vestfrost vinkøleskab - FZ 369 W har en temperaturregulering, der går fra 5 til 22 ˚C, og der medfølger 1 stk. hyldetermometer. Skabet er udstyret med en tonet glasdør med et UV-filter, der beskytter vinen mod lys, og det aktive kulfilter renser luften. Derudover består skabet af 1 præsentationshylde i ubehandlet eg, 5 stk. hylder i ubehandlet egetræ samt en formstøbt bundhylde.

  For at opbevare vinen optimalt, er det vigtigt at holde vinen på en konstant temperatur uden for mange markante udsving. Den optimale opbevaringstemperatur er et sted mellem 12 og 14 grader, og gerne i mørke. Lav temperatur giver en langsom udvikling, og høj temperatur giver en hurtig udvikling. Desuden er det vigtigt, at vin opbevares liggende, da korkproppen helst skal være i kontakt med vin for at holde sig lufttæt.

  Vestfrost vinkøleskab - FZ 369 W er 186 cm i højden, 60 cm i dybden og 59,5 cm i bredden. Skabet har en højrehængt dør og er farvet sort og stål. Det har en energiklasse A og et energiforbrug på 175 kWh/år og energimærke G. Der medfølger 3 års garanti på produktet.

  Husk, at alle vinkøleskabe skal være i vater og kan med fordel tilsluttes en aktiv jordforbindelse. Hvis du er på udkig efter en pålidelig og alsidig vinkøleskab med plads til en stor samling af vine, så er Vestfrost vinkøleskab - FZ 369 W et godt valg.

  Vestfrost vinkøleskab - model FZ 369 W Vinkøleskab fra Vestfrost. Et multizone-skab med 2 temperaturzoner, disse zoner er ikke opdelt, hvilket betyder at temperaturerne blandes i midten og skaber en 3 zone. Varmelegemet i skabet sørger for den perfekte te

  Andre mærker af vinkøleskabe

  På vores liste her har vi samlet de Vestfrost bedste vinkøleskabe på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde det helt rigtige vinkøleskab til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top