Smeg køleskab

Find de billigste Smeg køleskabe

Hvis du leder efter Smeg køleskabe behøver du ikke lede længere. Køleskab.dk er nemlig startet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere finde produkterne på forskellige webshops, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik.

Seneste Billige Smeg køleskabe

Man kan ikke lave Køleskab.dk uden at vise de bedste tilbud på Smeg køleskabe i 2021. Så det gør vi selvfølglig.

Vi har derfor hyret en lille robot der hver nat selv kravler mange af de billigste onlineshops fra Danmark igennem for gode tilbud og priser. Du kan se hvad den lille fyr har fundet nedenfor, og vi håber der er et billigt tilbud du kan bruge.

Billede af Smeg 50’s Style køleskab FAB10LRD2 (rød) Smeg 50’s Style køleskab FAB10LRD2 (rød)
Smeg 50’s Style køleskabet FAB10LRD2 har et flot design, levende farve, 114 l kapacitet og et praktisk LED-lys. Alt dette gør det velegnet til forskellige køkkener.
Billede af Smeg 50 er køleskab m/fryseboks FAB28LDUJ3 (union jack) Smeg 50 er køleskab m/fryseboks FAB28LDUJ3 (union jack)
Få en kvalitetsenhed i dit køkken og hold mad og drikkevarer friske, alt sammen med den farve køleskab, du gerne vil have, takket være Smeg køleskab m/fryseboks FAB28LDUJ3. Enheden har en særlig 50’er-stil og har Life Plus zone, Ice Box og LED-lys.
Billede af Smeg 50 er køleskab m/fryseboks FAB28RDUJ3 (union jack) Smeg 50 er køleskab m/fryseboks FAB28RDUJ3 (union jack)
Få en kvalitetsenhed i dit køkken og hold mad og drikkevarer friske, alt sammen med den farve køleskab, du gerne vil have, takket være Smeg køleskab m/fryseboks FAB28RDUJ3. Enheden har en særlig 50’er-stil og har Life Plus zone, Ice Box og LED-lys.
Billede af Smeg 50 s køleskab med fryser FAB28LOR3 (orange) Smeg 50 s køleskab med fryser FAB28LOR3 (orange)
Få en kvalitetsenhed i dit køkken og hold mad og drikkevarer friske, alt sammen med den farve køleskab, du gerne vil have, takket være Smeg køleskab med fryser FAB28LOR3. Enheden har en særlig 50’er-stil og har Life Plus zone, Ice Box og LED-lys.
Billede af Smeg 50 s køleskab med fryser FAB28RDMC3 Smeg 50 s køleskab med fryser FAB28RDMC3
Få en kvalitetsenhed i dit køkken og hold mad og drikkevarer friske, alt sammen med den farve køleskab, du gerne vil have, takket være Smeg køleskab med fryser FAB28RDMC3. Enheden har en særlig 50’er-stil og har Life Plus zone, Ice Box og LED-lys.
Billede af Smeg 50 s køleskab med fryser FAB28RDRB3 (Ruby Red Smeg 50 s køleskab med fryser FAB28RDRB3 (Ruby Red
Få en kvalitetsenhed i dit køkken og hold mad og drikkevarer friske, alt sammen med den farve køleskab, du gerne vil have, takket være Smeg køleskab med fryser FAB28RDRB3. Enheden har en særlig 50’er-stil og har Life Plus zone, Ice Box og LED-lys.
Billede af Smeg 50 s køleskab med fryser FAB28RPG3 (pastelgrø Smeg 50 s køleskab med fryser FAB28RPG3 (pastelgrø
Få en kvalitetsenhed i dit køkken og hold mad og drikkevarer friske, alt sammen med den farve køleskab, du gerne vil have, takket være Smeg køleskab med fryser FAB28RPG3. Enheden har en særlig 50’er-stil og har Life Plus zone, Ice Box og LED-lys.
Billede af Smeg 50 s køleskab med fryser FAB28RSV3 (sølv) Smeg 50 s køleskab med fryser FAB28RSV3 (sølv)
Få en kvalitetsenhed i dit køkken og hold mad og drikkevarer friske, alt sammen med den farve køleskab, du gerne vil have, takket være Smeg køleskab med fryser FAB28RSV3. Enheden har en særlig 50’er-stil og har Life Plus zone, Ice Box og LED-lys.
Billede af Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28LBL5 (sort) Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28LBL5 (sort)
Få et kølefryseskab af høj kvalitet i den farve, dit hjerte ønsker. Hold din mad og dine drikke friske takket være Smeg køleskabet med fryser FAB28LBL5 i flot 50 s stil. Det er desuden udstyret med en speciel Life Plus-zone, isboks og LED-lys.
Billede af Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28LCR5 (creme) Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28LCR5 (creme)
Få et kølefryseskab af høj kvalitet i den farve, dit hjerte ønsker. Hold din mad og dine drikke friske takket være Smeg køleskabet med fryser FAB28LCR5 i flot 50 s stil. Det er desuden udstyret med en speciel Life Plus-zone, isboks og LED-lys.
Billede af Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28LDUJ5 (Union Jack) Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28LDUJ5 (Union Jack)
Få et kølefryseskab af høj kvalitet i den farve, dit hjerte ønsker. Hold din mad og dine drikke friske takket være Smeg køleskabet med fryser FAB28LDUJ5 i flot 50 s stil. Det er desuden udstyret med en speciel Life Plus-zone, isboks og LED-lys.
Billede af Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28LOR5 (orange) Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28LOR5 (orange)
Få et kølefryseskab af høj kvalitet i den farve, dit hjerte ønsker. Hold din mad og dine drikke friske takket være Smeg køleskabet med fryser FAB28LOR5 i flot 50 s stil. Det er desuden udstyret med en speciel Life Plus-zone, isboks og LED-lys.
Billede af Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28LPB5 (lyseblå) Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28LPB5 (lyseblå)
Få et kølefryseskab af høj kvalitet i den farve, dit hjerte ønsker. Hold din mad og dine drikke friske takket være Smeg køleskabet med fryser FAB28LPB5 i flot 50 s stil. Det er desuden udstyret med en speciel Life Plus-zone, isboks og LED-lys.
Billede af Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28LPK5 (lyserød) Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28LPK5 (lyserød)
Få et kølefryseskab af høj kvalitet i den farve, dit hjerte ønsker. Hold din mad og dine drikke friske takket være Smeg køleskabet med fryser FAB28LPK5 i flot 50 s stil. Det er desuden udstyret med en speciel Life Plus-zone, isboks og LED-lys.
Billede af Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28LRD5 (rød) Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28LRD5 (rød)
Få et kølefryseskab af høj kvalitet i den farve, dit hjerte ønsker. Hold din mad og dine drikke friske takket være Smeg køleskabet med fryser FAB28LRD5 i flot 50 s stil. Det er desuden udstyret med en speciel Life Plus-zone, isboks og LED-lys.
Billede af Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28LSV5 (sølv) Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28LSV5 (sølv)
Få et kølefryseskab af høj kvalitet i den farve, dit hjerte ønsker. Hold din mad og dine drikke friske takket være Smeg køleskabet med fryser FAB28LSV5 i flot 50 s stil. Det er desuden udstyret med en speciel Life Plus-zone, isboks og LED-lys.
Billede af Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28LWH5 (hvid) Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28LWH5 (hvid)
Få et kølefryseskab af høj kvalitet i den farve, dit hjerte ønsker. Hold din mad og dine drikke friske takket være Smeg køleskabet med fryser FAB28LWH5 i flot 50 s stil. Det er desuden udstyret med en speciel Life Plus-zone, isboks og LED-lys.
Billede af Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28LYW5 (gul) Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28LYW5 (gul)
Få et kølefryseskab af høj kvalitet i den farve, dit hjerte ønsker. Hold din mad og dine drikke friske takket være Smeg køleskabet med fryser FAB28LYW5 i flot 50 s stil. Det er desuden udstyret med en speciel Life Plus-zone, isboks og LED-lys.
Billede af Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28RBE5 (blå) Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28RBE5 (blå)
Få et kølefryseskab af høj kvalitet i den farve, dit hjerte ønsker. Hold din mad og dine drikke friske takket være Smeg køleskabet med fryser FAB28RBE5 i flot 50 s stil. Det er desuden udstyret med en speciel Life Plus-zone, isboks og LED-lys.
Billede af Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28RBL5 (sort) Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28RBL5 (sort)
Få et kølefryseskab af høj kvalitet i den farve, dit hjerte ønsker. Hold din mad og dine drikke friske takket være Smeg køleskabet med fryser FAB28RBL5 i flot 50 s stil. Det er desuden udstyret med en speciel Life Plus-zone, isboks og LED-lys.
Billede af Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28RCR5 (creme) Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28RCR5 (creme)
Få et kølefryseskab af høj kvalitet i den farve, dit hjerte ønsker. Hold din mad og dine drikke friske takket være Smeg køleskabet med fryser FAB28RCR5 i flot 50 s stil. Det er desuden udstyret med en speciel Life Plus-zone, isboks og LED-lys.
Billede af Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28RDBB5 (sort tavle) Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28RDBB5 (sort tavle)
Få et kølefryseskab af høj kvalitet i den farve, dit hjerte ønsker. Hold din mad og dine drikke friske takket være Smeg køleskabet med fryser FAB28RDBB5 i flot 50 s stil. Det er desuden udstyret med en speciel Life Plus-zone, isboks og LED-lys.
Billede af Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28RDBLV5 (black velvet) Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28RDBLV5 (black velvet)
Få et kølefryseskab af høj kvalitet i den farve, dit hjerte ønsker. Hold din mad og dine drikke friske takket være Smeg køleskabet med fryser FAB28RDBLV5 i flot 50 s stil. Det er desuden udstyret med en speciel Life Plus-zone, isboks og LED-lys.
Billede af Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28RDEG5 (emerald green) Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28RDEG5 (emerald green)
Få et kølefryseskab af høj kvalitet i den farve, dit hjerte ønsker. Hold din mad og dine drikke friske takket være Smeg køleskabet med fryser FAB28RDEG5 i flot 50 s stil. Det er desuden udstyret med en speciel Life Plus-zone, isboks og LED-lys.
Billede af Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28RDIT5 (Italiensk flag) Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28RDIT5 (Italiensk flag)
Få et kølefryseskab af høj kvalitet i den farve, dit hjerte ønsker. Hold din mad og dine drikke friske takket være Smeg køleskabet med fryser FAB28RDIT5 i flot 50 s stil. Det er desuden udstyret med en speciel Life Plus-zone, isboks og LED-lys.
Billede af Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28RDMC5 (Mondrian) Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28RDMC5 (Mondrian)
Få et kølefryseskab af høj kvalitet i den farve, dit hjerte ønsker. Hold din mad og dine drikke friske takket være Smeg køleskabet med fryser FAB28RDMC5 i flot 50 s stil. Det er desuden udstyret med en speciel Life Plus-zone, isboks og LED-lys.
Billede af Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28RDRB5 (ruby red) Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28RDRB5 (ruby red)
Få et kølefryseskab af høj kvalitet i den farve, dit hjerte ønsker. Hold din mad og dine drikke friske takket være Smeg køleskabet med fryser FAB28RDRB5 i flot 50 s stil. Det er desuden udstyret med en speciel Life Plus-zone, isboks og LED-lys.
Billede af Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28RDTP5 (gråbrun) Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28RDTP5 (gråbrun)
Få et kølefryseskab af høj kvalitet i den farve, dit hjerte ønsker. Hold din mad og dine drikke friske takket være Smeg køleskabet med fryser FAB28RDTP5 i flot 50 s stil. Det er desuden udstyret med en speciel Life Plus-zone, isboks og LED-lys.
Billede af Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28RDUJ5 (Union Jack) Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28RDUJ5 (Union Jack)
Få et kølefryseskab af høj kvalitet i den farve, dit hjerte ønsker. Hold din mad og dine drikke friske takket være Smeg køleskabet med fryser FAB28RDUJ5 i flot 50 s stil. Det er desuden udstyret med en speciel Life Plus-zone, isboks og LED-lys.
Billede af Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28RLI5 (lime) Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28RLI5 (lime)
Få et kølefryseskab af høj kvalitet i den farve, dit hjerte ønsker. Hold din mad og dine drikke friske takket være Smeg køleskabet med fryser FAB28RLI5 i flot 50 s stil. Det er desuden udstyret med en speciel Life Plus-zone, isboks og LED-lys.
Billede af Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28ROR5 (orange) Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28ROR5 (orange)
Få et kølefryseskab af høj kvalitet i den farve, dit hjerte ønsker. Hold din mad og dine drikke friske takket være Smeg køleskabet med fryser FAB28ROR5 i flot 50 s stil. Det er desuden udstyret med en speciel Life Plus-zone, isboks og LED-lys.
Billede af Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28RPB5 (pastelblå) Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28RPB5 (pastelblå)
Få et kølefryseskab af høj kvalitet i den farve, dit hjerte ønsker. Hold din mad og dine drikke friske takket være Smeg køleskabet med fryser FAB28RPB5 i flot 50 s stil. Det er desuden udstyret med en speciel Life Plus-zone, isboks og LED-lys.
Billede af Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28RPG5 (pastelgrøn) Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28RPG5 (pastelgrøn)
Få et kølefryseskab af høj kvalitet i den farve, dit hjerte ønsker. Hold din mad og dine drikke friske takket være Smeg køleskabet med fryser FAB28RPG5 i flot 50 s stil. Det er desuden udstyret med en speciel Life Plus-zone, isboks og LED-lys.
Billede af Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28RPK5 (lyserød) Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28RPK5 (lyserød)
Få et kølefryseskab af høj kvalitet i den farve, dit hjerte ønsker. Hold din mad og dine drikke friske takket være Smeg køleskabet med fryser FAB28RPK5 i flot 50 s stil. Det er desuden udstyret med en speciel Life Plus-zone, isboks og LED-lys.
Billede af Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28RRD5 (rød) Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28RRD5 (rød)
Få et kølefryseskab af høj kvalitet i den farve, dit hjerte ønsker. Hold din mad og dine drikke friske takket være Smeg køleskabet med fryser FAB28RRD5 i flot 50 s stil. Det er desuden udstyret med en speciel Life Plus-zone, isboks og LED-lys.
Billede af Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28RSV5 (sølv) Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28RSV5 (sølv)
Få et kølefryseskab af høj kvalitet i den farve, dit hjerte ønsker. Hold din mad og dine drikke friske takket være Smeg køleskabet med fryser FAB28RSV5 i flot 50 s stil. Det er desuden udstyret med en speciel Life Plus-zone, isboks og LED-lys.
Billede af Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28RWH5 (hvid) Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28RWH5 (hvid)
Få et kølefryseskab af høj kvalitet i den farve, dit hjerte ønsker. Hold din mad og dine drikke friske takket være Smeg køleskabet med fryser FAB28RWH5 i flot 50 s stil. Det er desuden udstyret med en speciel Life Plus-zone, isboks og LED-lys.
Billede af Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28RYW5 (gul) Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28RYW5 (gul)
Få et kølefryseskab af høj kvalitet i den farve, dit hjerte ønsker. Hold din mad og dine drikke friske takket være Smeg køleskabet med fryser FAB28RYW5 i flot 50 s stil. Det er desuden udstyret med en speciel Life Plus-zone, isboks og LED-lys.
Billede af Smeg CVI138LWS2 - Integreret vinkøleskab Smeg CVI138LWS2 - Integreret vinkøleskab
smeg CVI138LWS2 - Integreret vinkøleskab smeg CVI138LWS2 - Integreret vinkøleskab Antal Flasker: 38 Temperatur Interval For Vinkøler: 5 - 20° Indbygnings Bredde: 60 Indbygnings Dybde: 58 Indbygnings Højde: 82.2
Billede af Smeg CVI138RWS2 - Integreret vinkøleskab Smeg CVI138RWS2 - Integreret vinkøleskab
smeg CVI138RWS2 - Integreret vinkøleskab smeg CVI138RWS2 - Integreret vinkøleskab Antal Flasker: 38 Temperatur Interval For Vinkøler: 5 - 20° Indbygnings Bredde: 60 Indbygnings Dybde: 58 Indbygnings Højde: 82.2
Billede af Smeg CVI318LWX2 - Integreret vinkøleskab Smeg CVI318LWX2 - Integreret vinkøleskab
Smeg CVI318LWX2 - Integreret vinkøleskab Smeg CVI318LWX2 - Integreret vinkøleskab Antal Flasker: 18 Temperatur Interval For Vinkøler: 5 - 20° Indbygnings Bredde: 56 Indbygnings Dybde: 55 Indbygnings Højde: 45
Billede af Smeg CVI318RWX2 - Integreret vinkøleskab Smeg CVI318RWX2 - Integreret vinkøleskab
Smeg CVI318RWX2 - Integreret vinkøleskab Smeg CVI318RWX2 - Integreret vinkøleskab Antal Flasker: 18 Temperatur Interval For Vinkøler: 5 - 20° Indbygnings Bredde: 56 Indbygnings Dybde: 55 Indbygnings Højde: 45
Billede af Smeg CVI338RWX2 - Integreret vinkøleskab Smeg CVI338RWX2 - Integreret vinkøleskab
Smeg CVI338RWX2 - Integreret vinkøleskab Smeg CVI338RWX2 - Integreret vinkøleskab Antal Flasker: 38 Temperatur Interval For Vinkøler: 5 - 20° Indbygnings Bredde: 60 Indbygnings Dybde: 58 Indbygnings Højde: 82.2
Billede af Smeg køleskab Smeg køleskab
Udstyr hjemmet med dette kompakte køleskab med frysedel fra Smeg. Med lavt energiforbrug og fleksible opbevaringsløsninger vil dette apparat imødekomme alle dine behov.
Billede af Smeg køleskab FS18EV3HX Smeg køleskab FS18EV3HX
Smeg kølefryseskabet FS18EV3HX er en simpel, men kraftfuld enhed, der er perfekt til dit køkken. Den har hårdøre glashylder, LED-lys og en ekstern, digital skærm til præcis temperaturkontrol.
Billede af Smeg køleskab S7323LFEP1 Smeg køleskab S7323LFEP1
Udstyr dit køkken med det pålidelige og rummelige Smeg køleskab S7323LFEP1. Det tilbyder en generøs kapacitet og fleksible opbevaringsmuligheder, så du har den plads, du behøver.
Billede af Smeg køleskab UD7122CSP Smeg køleskab UD7122CSP
Dette integrerede køleskab fra Smeg giver dig masser af opbevaringsplads til dine dagligvarer. Køleskabets kompakte størrelse og vendbare dør gør det nemt at placere det hvor som helst.
Billede af Smeg SCV115AS - Fritstående vinkøleskab Smeg SCV115AS - Fritstående vinkøleskab
Smeg SCV115AS, Vin køleboks, Fritstående, 197 flaske(r), Indvendig belysning, N-ST, Sort, Rustfrit stål Smeg SCV115AS Vinkøleskab Fritstående Sort, Rustfrit stål 197 flaske(r) Vinkøleskab ASmeg SCV115AS Placering af apparat: Fritstående Husets farve: Sort
Billede af Smeg vinkøleskab CVI118LWS2 Smeg vinkøleskab CVI118LWS2
Med dette Smeg vinkøleskab CVI118LWS2 kan du give din vin de bedste opbevaringsbetingelser. Vinkøleskabet kan opbevare op til 18 flasker ad gangen, og du kan bruge SmegConnect-appen til at styre det via din smartphone eller tablet.
Billede af Smeg vinkøleskab CVI118RWN2 Smeg vinkøleskab CVI118RWN2
Med dette Smeg vinkøleskab CVI118RWN2 kan du give din vin de bedste opbevaringsbetingelser. Vinkøleskabet kan opbevare op til 18 flasker ad gangen, og du kan bruge SmegConnect-appen til at styre det via din smartphone eller tablet.
Billede af Smeg vinkøleskab CVI118RWS2 Smeg vinkøleskab CVI118RWS2
Med dette Smeg vinkøleskab CVI118RWS2 kan du give din vin de bedste opbevaringsbetingelser. Vinkøleskabet kan opbevare op til 18 flasker ad gangen, og du kan bruge SmegConnect-appen til at styre det via din smartphone eller tablet.
Billede af Smeg vinkøleskab CVI138LWS2 Smeg vinkøleskab CVI138LWS2
Med dette Smeg vinkøleskab CVI138RLWS2 kan du give din vin de bedste opbevaringsbetingelser. Vinkøleskabet kan opbevare op til 38 flasker ad gangen, og du kan bruge SmegConnect-appen til at styre det via din smartphone eller tablet.
Billede af Smeg vinkøleskab CVI138RWS2 Smeg vinkøleskab CVI138RWS2
Med dette Smeg vinkøleskab CVI138RWS2 kan du give din vin de bedste opbevaringsbetingelser. Vinkøleskabet kan opbevare op til 38 flasker ad gangen, og du kan bruge SmegConnect-appen til at styre det via din smartphone eller tablet.
Billede af Smeg vinkøleskab CVI318LWX2 Smeg vinkøleskab CVI318LWX2
Med denne Smeg vinkøleskab CVI318LWX2 kan du give din vin de bedste opbevaringsbetingelser. Vinkøleskabet kan opbevare op til 18 flasker ad gangen, og du kan bruge SmegConnect-appen til at styre det via din smartphone eller tablet.
Billede af Smeg vinkøleskab CVI318RWX2 Smeg vinkøleskab CVI318RWX2
Med dette Smeg vinkøleskab CVI318RWX2 kan du give din vin de bedste opbevaringsbetingelser. Vinkøleskabet kan opbevare op til 18 flasker ad gangen, og du kan bruge SmegConnect-appen til at styre det via din smartphone eller tablet.
Billede af Smeg vinkøleskab CVI338LWX2 Smeg vinkøleskab CVI338LWX2
Med denne Smeg vinkøleskab CVI338LWX2 kan du give din vin de bedste opbevaringsbetingelser. Vinkøleskabet kan opbevare op til 18 flasker ad gangen, og du kan bruge SmegConnect-appen til at styre det via din smartphone eller tablet.

Ikke flere billige Smeg køleskabe

Vores prisrobot har søgt hele natten, og ovenstående var alle de produkter den fandt for nu.

Vi håber du har fundet et billigt SMEG køleskab der har pirret din interesse - hvis det er tilfældet så klik ind på internetbutikken og læs mere om leveringstid og leveringspris. Hvis ikke, så gem Køleskab.dk og kom snart tilbage - vi sender prisrobotten afsted efter gode tilbud igen i nat.

Købsguide til SMEG køleskab

Har du besluttet dig for at gå på udkig efter et SMEG køleskab, så er du langt fra den eneste. Den italienske hvidevareproducent er nemlig utrolig populær verden over.

Og det er der ikke noget at sige til.

Siden deres grundlæggelse i 1948 har de nemlig produceret gaskomfurer, blendere og — ikke mindst — deres verdenskendte køleskabe, som alle emmer af en retrostil, der leder tankerne hen på 1950’erne og 1960’erne, og som har en helt unik stil, man ikke finder andre steder.

Ud over stilen er der også taget højde for anvendelighed og funktion.

Anerkendte arkitekter har været med til at udvikle designet og teknologien, og producenten gør meget for, at deres produkter er fleksible, sikre og holder længe. Til sidst tager den italienske producent højde for miljøet og indarbejder grønne værdier i fremstillingen og udviklingen af alle deres produkter.

Inden du går på jagt efter dit nye SMEG køleskab, så læs med i denne guide for at blive klogere på emnet, så du kan foretage det helt rigtige køb, der opfylder dine behov i hverdagen.

Hvilken model skal jeg gå efter?

SMEG, hvis navn er en forkortelse for Smalterie Metallurgiche Emiliane Guastalla, fremstiller blandt andet køleskabe, som er karakteriseret ved deres smukke pastelfarver og indbydende designs i bløde former og solide, lækre materialer.

De er populære verden over, og derfor kan man aldrig gå galt i byen med sådan en model. Når du skal beslutte dig for, hvilken specifik model, du vil gå efter, så må du have dine behov i tankerne.

Skal du opbevare mad til en stor familie, eller bor du alene?

  • Skal det kunne indeholde mad til en stor familie, vil et amerikanerkøleskab være et oplagt valg.

    Her får du en kombination af fryser og køleelement side om side med dobbeltdør, og masser af plads i begge sider.

    Som prikken over i’et kan der ofte tappes isterninger og koldt drikkevand direkte fra døren.

  • Har du ikke behov for plads til mange madvarer, så kan du eventuelt gå efter et mini køleskab, du kan installere under køkkenbordpladen, hvilket også er en fordel, hvis du mangler plads i køkkenet.
  • Har du brug for et element til drikkevarer til eksempelvis kontoret eller garagen, så fremstiller producenten også modeller, der er specialudviklede til opbevaring af blandt andet dåser og flasker.

Hvilke farver kan jeg vælge imellem?

SMEG køleskabe fås i mange forskellige nuancer.

Holder du af retrostilen i de støvede farver, kan du med fordel gå efter en pastelgrøn, pastelblå, lyserød eller rød model.

Holder du mere af det afdæmpede og traditionelle vil en sort, hvid, grå eller cremefarvet nuance være oplagt.

En orange eller gylden model er derimod oplagt, hvis produktet gerne må skille sig ud. SMEG producerer også modeller med forskellige mønstre.

Hvor kan jeg købe SMEG køleskabe på tilbud?

Priserne varierer alt efter, hvilken størrelse og model, du går efter. Vælger du en model med en kapacitet på omkring 31 liter, kan du regne med at de koster fra omkring 6.000 kroner og opefter.

Jo flere liter og jo større modeller, du vælger, jo højere er prisen. Der er mange gode tilbud på SMEG køleskabe online, og kigger du dig godt omkring, vil du med sikkerhed kunne finde en model til en billig pris uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten. For uanset hvilken stil, der dominerer dit køkken, så vil et køleskab fra det italienske mærke ikke kunne andet end at løfte indretningen til nye højder — det gælder både for de strømlinede, enkle køkkener med rene linjer og masser af plads, såvel som for de mindre køkkener, der har mere personlighed, og hvor retro-stilen i højere grad kommer til udtryk