Siemens køleskab

Danmarks Siemens køleskab-overblik

Er du også træt af at skulle besøge forhandlere én efter én og sammenligne tilbud? Så er det godt du er havnet på Køleskab.dk. Her giver vi dig nemlig et samlet overblik, sådan at du kan købe dit Siemens køleskab, nemt og simpelt.

Dagens Siemens køleskab Tilbud

Vi vil gerne vise de mest opdaterede tilbud på Siemens køleskabe i 2021, og derfor har vores robot hele natten automatisk kravlet mange sikre forhandlere fra Danmark igennem for gode priser. Dem kan du se lige her på Køleskab.dk.

Vi håber der er et godt tilbud du kan bruge, og beklager hvis robotten har lavet fejl (den er ikke helt trænet endnu).

Billede af Siemens IQ300-serien køleskab Siemens IQ300-serien køleskab
Fritstående køleskab fra Siemens med to grøntsagsskuffer og FreshSense-teknologi. Giv smart og praktisk opbevaring til dine fødevarer.
Billede af Siemens iQ500 køleskab Siemens iQ500 køleskab
Elegant design, intelligent FreshSense-teknologi, fleksibelt og rummeligt interiør og praktisk vanddispenser gør Siemens iQ500 køleskabet KS36WBI3P til den perfekte enhed til at holde dine madvarer friske.
Billede af Siemens KS36FPW30 køleskab 2+2 års garanti Siemens KS36FPW30 køleskab 2+2 års garanti
Forbrug og ydelse Energiklasse: A++, 124 kWh/år Nettovolumen total: 300 l Design og komfort Elektronisk temperaturstyring med touch control freshSense: jævn temperatur gennem intelligent sensorteknologi Døråbningsvinkel 90°, fuld adgang til skuffer ved 9
Billede af Siemens køleskab KI81RAFE1 intergreret Siemens køleskab KI81RAFE1 intergreret
Køleskab med det innovative hyperFresh, optimal opbevaring holder frugt og grønt frisk op til dobbelt så lang tid. Med TouchControl kan temepraturen indstilles nemt og nøjagtigt.
Billede af Siemens køleskab KI81RVFF0 intergreret Siemens køleskab KI81RVFF0 intergreret
Køleskab til indbygning med fresBox med bølget bund, optimale til opbevaring og holde frugt og grønt frisk i længere tid.
Billede af Siemens køleskab KS36VAIDP (Inox-easyclean) Siemens køleskab KS36VAIDP (Inox-easyclean)
Køleskab med hyperFresh plus, innovativ skuffezone holder frugt og grønt frisk op til 2 gange længere takket være optimal temperatur og mulighed for regulering af luftfugtighed. LED-belysning giver et jævnt og behageligt lys i hele skabet.
Billede af Siemens køleskab KS36VVIEP (Inox-easyclean) Siemens køleskab KS36VVIEP (Inox-easyclean)
Køleskab med hyperFresh som holder frugt og grønt frisk længere takket være optimal temperatur og mulighed for regulering af luftfugtighed. Kølekabinen har jævn og behagelig LED belysning.
Billede af Siemens køleskab KS36VVWDP (hvid) Siemens køleskab KS36VVWDP (hvid)
Køleskab med hyperFresh som holder frugt og grønt frisk længere takket være optimal temperatur og mulighed for regulering af luftfugtighed. Kølekabinen har jævn og behagelig LED belysning. belysning.
Billede af Siemens køleskab med fryser KI82LAFF0 intergreret Siemens køleskab med fryser KI82LAFF0 intergreret
Indbygningskøleskab med fryser. Køleskabet har hyperFresh Plus skuffe for at holde frugt og grøntsager friske op til 2 gange længere og den fleksible varioHylde.

Hvis du læser dette har du nu set alle de Siemens køleskabe vores prisrobot har fundet.

Klik på dem du synes virker interessante for at gå til den enkelte webshop.

Vi sender vores robot afsted efter gode tilbud igen i nat, så gem Køleskab.dk som bogmærke og besøg os snart for endnu flere gode tilbud.

Købsguide til Siemens køleskab

Den tyske industrikoncern Siemens har siden deres grundlæggelse i 1847 stået for god kvalitet og funktionelle produkter. Deres køleskabe, som er populære verden over, er heller ingen undtagelse, og overvejer du at anskaffe dig et Siemens køleskab, er du dermed langt fra den eneste.

Men der er mange ting at tage stilling til, inden du køber dit nye køleelement.

Du kan derfor med fordel læse med i denne guide for at blive klogere på emnet og få svar på de vigtigste spørgsmål, så du kan foretage det helt rigtige køb.

Hvilken kapacitet skal mit nye Siemens køleskab have?

Det første, du bør tage stilling til, inden du leder efter dit nye skab, er din husholdnings behov.

Hvis skabet skal kunne opbevare madvarer til en stor familie, er det vigtigt at gå efter en model med en stor kapacitet. Til en husholdning på én eller to personer er en model med mindre kapacitet oplagt. Kapaciteten opgives altid i litermål, og en traditionel, gennemsnittelig model har en kapacitet på omkring 350 liter. Går du efter for få liter, kan du ende med at sætte dit skab på overarbejde ved at pakke det for tæt.

Vælger du derimod en model med for stor kapacitet, vil du ende med at bruge penge på spildt energi. Det er derfor essentielt at tage stilling til dette spørgsmål som noget af det første.

Hvilke smarte funktioner findes der?

Siemens køleskabe byder på praktisk tilbehør og smarte funktioner som CoolBox, VitaFresh og Crisperbox og har justerbare hylder og bokse, som gør det lettere for dig at dele dine madvarer op efter kategori for at undgå bakteriedannelse. HydroFresh grøntsagsskufferne holder grøntsager og frugter friske i længere tid end traditionelle grøntsagsskuffer formår. Således er grøntsagernes og frugternes smag og vitaminindhold helt i top, og du undgår at smide dem ud, da de sjældent når at blive for gamle.

Samtidigt med at temperaturen holdes på et lavere niveau i bunden af skabet, køles resten af skabet ned ved hjælp af en cirkulerende kold luft, der ventilerer alle hjørner og kanter.

Ved opfyldning af skabet, når du har været ude og handle, eller når du bare har haft døren åben i lang tid, sørger smarte censorer for at temperaturen hurtigt vender tilbage til sit ideelle niveau. Generelt er skabene fremstillet med madvarers holdbarhed for øje, og du kan være sikker på, at dine varer holder sig friske i et køleelement fra den tyske producent.

Hvilken model bør jeg gå efter?

Der er mange forskellige modeller at vælge imellem, når det kommer til valg af køleskab. Ønsker du fryser og kølesektion samlet i ét, kan du vælge et Siemens køleskab med fryseboks.

Er du mere til et amerikanerkøleskab, der er baseret på side by side-princippet, og som indeholder features som vanddispenser og isterningemaskine, så vil dette også være til at finde. Prisen kan variere alt efter model og kapacitet. Som et vejledende priseksempel fås skabene for helt ned fra omkring 5.000 kroner og opefter, alt efter hvor mange penge, du er villig til at investere.

Hvordan er energiforbruget på et Siemens køleskab?

Alle Siemens køleskabe tilhører energimærket A++ eller A+++, hvilket er det absolut bedste, der findes. Således kan du være sikker på, at der er taget højde for miljøet, og at et skab fra Siemens både vil give dig økonomiske besparelser og være et miljøvenligt valg.

Skal jeg vælge et integreret eller fritstående Siemens køleskab?

Den tyske industrigigant fremstiller både integrerbare og fritstående køleskabe.

På de integrerbare modeller skal der monteres køkkenlåger, og du kan derfor skabe et ensartet look i dit køkken med rene linjer, hvor skabet ikke skiller sig ud. En fritstående model kræver ingen montering af låge og kan stå for sig selv. Der findes mange elegante modeller, så en fritstående model kan sagtens bidrage til et lækkert design og måske endda løfte dit køkkens indretning til helt nye højder