Samsung køleskab

Danmarks oversigt over Samsung køleskabe

Hvis du leder efter Samsung køleskabe behøver du ikke lede længere. Køleskab.dk er nemlig åbnet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere finde hver pris på forskellige online forhandlere, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik.

Seneste Samsung køleskabe

Vi vil gerne vise de mest opdaterede tilbud på Samsung køleskabe i 2021, og derfor har vores robot i nat helt selv kravlet mange danske forhandlere igennem for gode priser.

Dem kan du se lige her på Køleskab.dk.

Vi håber der er et godt tilbud du kan bruge, og beklager hvis robotten har lavet fejl (den er ikke helt trænet endnu).

Billede af Samsung Bespoke køleskab RR39T746334/EE (satin navy) Samsung Bespoke køleskab RR39T746334/EE (satin navy)
Samsung Bespoke køleskabet RR39T746334/EE er for alle, der leder efter fleksible løsninger til deres køkkener. Det er stilfuldt, kan kombineres med andre produkter fra serien og har et lavt lydniveau.
Billede af Samsung Bespoke køleskab RR39T746338/EE (glam lavender) Samsung Bespoke køleskab RR39T746338/EE (glam lavender)
Samsung Bespoke køleskabet RR39T746338/EE er for alle, der leder efter fleksible løsninger til deres køkkener. Det er stilfuldt, kan kombineres med andre produkter fra serien og har et lavt lydniveau.
Billede af Samsung Bespoke køleskab RR39T746339/EE (satin beige) Samsung Bespoke køleskab RR39T746339/EE (satin beige)
Samsung Bespoke køleskabet RR39T746339/EE er for alle, der leder efter fleksible løsninger til deres køkkener. Det er stilfuldt, kan kombineres med andre produkter fra serien og har et lavt lydniveau.
Billede af Samsung Bespoke køleskab RR39T746348/EE (satin sky blue) Samsung Bespoke køleskab RR39T746348/EE (satin sky blue)
Samsung Bespoke køleskabet RR39T746348/EE er for alle, der leder efter fleksible løsninger til deres køkkener. Det er stilfuldt, kan kombineres med andre produkter fra serien og har et lavt lydniveau.
Billede af Samsung køleskab /EE Samsung køleskab /EE
Rummelig inderside, wi-fi-forbindelse, ideelle opbevaringsforhold og kølig vanddispenser gør Samsung køleskabet RR39M73657F/EE til et godt valg for enhver husholdning.
Billede af Samsung køleskab /EE stål TÆNK TESTVINDER Samsung køleskab /EE stål TÆNK TESTVINDER
Dette Samsung køleskab RR40M71657F/EE tilbyder ikke kun et rummeligt interiør og ideelle opbevaringsforhold for dine madvarer; du kan også styre det trådløst via en app, lige meget hvor i verden du befinder dig. Tænk bedst i test november 2017
Billede af Samsung køleskab /EE TÆNK TESTVINDER Samsung køleskab /EE TÆNK TESTVINDER
Dette Samsung køleskab RR40M7165WW/EE tilbyder ikke kun et rummeligt interiør og ideelle opbevaringsforhold for dine madvarer; du kan også styre det trådløst via en app, lige meget hvor i verden du befinder dig. Tænk bedst i test november 2017
Billede af Samsung køleskab (hvid) Samsung køleskab (hvid)
Opbevar mad til hele familien smart takket være Samsung køleskab RR39M7010WW med 385 l kapacitet, Multi-flow køling og Wi-Fi-forbindelse.
Billede af Samsung køleskab RR39M7010B1 (sort) Samsung køleskab RR39M7010B1 (sort)
Dette Samsung køleskab RR39M7010B1 er udstyret med all-around køling, hvilket skaber ideelle opbevaringsbetingelser for dine dagligvarer. Det har en høj volumen på 385 liter, så du har masser af plads, og du kan styre det fra din smartphone.
Billede af Samsung køleskab RR39M7015WW (hvid) Samsung køleskab RR39M7015WW (hvid)
Dette Samsung køleskab RR39M7015WW er forsynet med all-around køling, hvilket skaber ideel opbevaring til dine dagligvarer. Det har en høj kapacitet på 385 liter, så du har plads til alle dine yndlingsretter, og du kan styre det via din smartphone.
Billede af Samsung køleskab RR40M7565B1 Samsung køleskab RR40M7565B1
Hold maden frisk i længere tid med Samsung køleskabet RR40M7565B1 og dens unikke kølesystem samt digitale inverterkompressor. Du kan få mere styr på temperaturen via smartphone-appen.
Billede af Samsung køleskab (rustfrit stål) Samsung køleskab (rustfrit stål)
Opbevar mad til hele familien smart takket være Samsung køleskab RR39M70107F med 385 l kapacitet, Multi-flow køling og Wi-Fi-forbindelse.
Billede af Samsung side-by-side køleskab Samsung side-by-side køleskab
Samsung side-by-side køleskabet RS50N3403SA tilbyder stor kapacitet, fremragende luftcirkulation, vand- og isterningedispenser, NoFrost-teknologi og et flot metaldesign. Så du kan holde maden frisk.
Billede af Samsung side-by-side køleskab RS68N8331B1 (sort) Samsung side-by-side køleskab RS68N8331B1 (sort)
Stilfuldt design møder enorm kapacitet og komfortabel lagring i Samsung side-by-side køleskabet RS68N8331B1. Køleskabet er et fantastisk valg for både hverdagskokken og gourmeten, for det sikrer plads og lang holdbarhed til alle dine ingredienser.
Billede af Samsung side-by-side køleskab (sort) Samsung side-by-side køleskab (sort)
Stilfuldt design møder enorm kapacitet og komfortabel lagring i Samsung side-by-side køleskabet RS68N8231B1. Køleskabet er et fantastisk valg for både hverdagskokken og gourmeten, for det sikrer plads og lang holdbarhed til alle dine ingredienser.
Billede af Samsung side-by-side køleskab (stål) Samsung side-by-side køleskab (stål)
Stilfuldt design møder enorm kapacitet og komfortabel lagring i Samsung side-by-side køleskabet RS68N8231SL. Køleskabet er et fantastisk valg for både hverdagskokken og gourmeten, for det sikrer plads og lang holdbarhed til alle dine ingredienser.

Fortæl meget gerne dine venner om Køleskab.dk - det vil hjælpe os meget.

Vi håber du kunne bruge dagens tilbud til noget.

Husk vi opdaterer produkter og priser hver nat, så hvis du ikke køber i dag så gem Køleskab.dk som bogmærke og besøg os snart igen til flere gode tilbud på Samsung køleskabe.

Købsguide til Samsung køleskab

Med et Samsung køleskab får du højt udviklet teknologi blandet med god kvalitet og smukt design. Men det kan være svært at navigere gennem de mange modeller, der findes på markedet, og finde ud af, hvad du bør gå efter. I denne guide gør vi det lettere for dig at få et overblik over, hvad du bør holde øje med og overveje, når jagten på dit nye Samsung køleskab går i gang. Læs derfor med, inden du begynder at lede, så du kan være helt sikker på at ende med at købe køleskabet i dit liv.

Hvilken kapacitet skal jeg gå efter?

Først og fremmest er det vigtigt, at du beslutter dig for, hvilken kapacitet dit nye Samsung køleskab skal have.

Et køleskabs kapacitet opgøres i liter, og skal skabet bruges i en stor husholdning kan det svare sig at gå efter et skab med en stor kapacitet, da et overfyldt skab hurtigt kommer på overarbejde. På samme måde bør du gå efter et skab med en mindre kapacitet, hvis du bor alene eller hvis I er få mennesker i husholdningen. Med et Samsung køleskab, der sjældent fyldes helt op, betaler du for spildt energi.

Hvilken model passer til mig?

Samsung køleskabe findes i mange forskellige varianter, som kan forskellige ting. Står du samtidigt og mangler en fryser, kan du med fordel investere i et kombineret køle-fryseskab. Et populært Samsung køleskab er side-by-side skabet, også kaldet et amerikansk køleskab.

Dette findes i flere forskellige udgaver og inkluderer som regel smarte funktioner som vandfiltre og direkte adgang til isterninger og koldt drikkevand via vandbeholderen og is-dispenseren.

Et amerikaner har dobbeltdøre, hvor den ene dør åbner op til en kølesektion, mens den anden åbner op til en fryser. 

Hvilke smarte funktioner findes der?

Leder du efter et Samsung side-by-side skab med No Frost funktion, undgår du helt at skulle afrime fryseren selv.

Med denne funktion dannes rim nemlig slet ikke. All Around Cooling er en smart funktion, du finder i nogle modeller, som ved hjælp af flere luftdyser rundt om i skabet sørger for, at temperaturen er som den skal være overalt.

Det gør, at dine madvarer opnår deres optimale holdbarhed.

Twin Cooling og Twin Cooling Plus, som også findes i udvalgte modeller, sørger desuden for en tilpas luftfugtighed i skabet.

Det hjælper dine grøntsager og frugter til at holde sig i længere tid. Som et plus forhindrer disse funktioner lugt- og smagsstoffer i at rejse frem og tilbage mellem fryse- og kølesektionen, hvis du har et køle-fryseskab. Ønsker du en separat del i skabet, hvor du under lavere temperaturer kan opbevare madvarer som fisk og kød, kan du holde øje med modeller, der inkluderer funktionen Chef Zone.

Hvilket energimærke skal jeg vælge?

Alle skabe er efter EU’s lovgivning mærket efter deres energiklasser, hvilket gør det lettere for dig at vælge et energieffektivt skab.

Udover A, som er det mest miljøvenlige, findes der nu også modeller på markedet som er mærket med A+, A++ og A+++. I nogle tilfælde vil en model i en miljøvenlig energiklasse koste lidt mere, men det vil altid kunne betale sig i længden, da du vil spare de penge ind på elregningen — og så gør du samtidigt noget godt for miljøet