Mini køleskab

Det billigste Mini køleskab

Velkommen til - vores mission her på Køleskab.dk er at gøre dit køb så nemt som muligt. Derfor har vi samlet Mini køleskabe fra adskillige online forhandlere fra Danmark, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik - så slipper du for selv at skulle undersøge hver enkelt webshop.

Dagens Mini køleskabe

Vores robot har i nat automatisk kravlet en lang række af de bedste shops igennem for opdaterede priser og tilbud på Mini køleskabe, og har fundet nedenstående produkter til os her på Køleskab.dk. Vi håber du kan bruge det vi har fundet (selv om fejl kan forekomme, da det jo sker automatisk).

Billede af Dometic køleskab DS200 (49,5 cm) Dometic køleskab DS200 (49,5 cm)
Innovativ teknologi kombineret med et moderne design.
Billede af Dometic køleskab DS400 (58 cm) Dometic køleskab DS400 (58 cm)
Innovativ teknologi kombineret med et moderne design.
Billede af Dometic MF-5M - Mini køleskab Dometic MF-5M - Mini køleskab
Dometic MF-5M - Mini køleskab Dometic MF-5M - Mini køleskab Specifikationer: Kapacitet: 5 liter Kompakt design for nem transport  Spænding: 12V/230V Til brug for catering, kontor eller derhjemme Kan køle 22°C  under den omgivende temperatur H x B x
Billede af Håndtag i aluminimslook til køleskab - Miele original Håndtag i aluminimslook til køleskab - Miele original
Originalt Miele håndtag i aluminiumslook. Dørgrebet passer til flere Miele køleskabe. For at tjekke om håndtaget passer til dit køleskab, så kan du tjekke om dit køleskabsmodelnummer står under "passer til følgende" Står din model der ikke, eller har andr
Billede af Minibar køleskab 35 liters Minibar køleskab 35 liters
Perfekt til kontoret eller hotelværelser! MB 35 er en minikøler/minibar, som er designet til erhvervslivet. Den har en volumen på 35 liter og et temperaturområde på 8°C. Den er lavet i et diskret og stilrent design, så den nemt passer ind på et lille hot
Billede af Minibar køleskab 40 liters Minibar køleskab 40 liters
Minibar køleskab 40 liter Et smarte minibar køleskab 40 liter. Har du brug for et mindre køleskab til garagen, arbejdspladsen, festlokalet eller køkkenet så er denne model oplagt. Det er total lydløst da produktet ingen kompressor har. Kølingmetoden er Pe
Billede af Minibar køleskab m. glaslåge 35 liters Minibar køleskab m. glaslåge 35 liters
Minibar display køleskab 35 liter Et smarte minibar display køleskab 35 liter. Har du brug for et mindre køleskab til garagen, arbejdspladsen, festlokalet eller køkkenet så er denne model oplagt. Det er total lydløst da produktet ingen kompressor har. Køl
Billede af Minibar - Køleskab - Sort - 40 liter Minibar - Køleskab - Sort - 40 liter
SPECIFIKATIONERBredde (mm) 405Dybde (mm) 443Højde (mm) 545Spænding (Volt) 230Elektrisk effekt (kW) 0.060Kølemiddel R 600 ATemperaturområde (° C) 0 / + 3Antal dåser 20Netkapacitet (Ltr) 40Låsbar: NejStøjniveau (dB) 33Afriming: AutomatiskBruttovægt (kg) 13
Billede af Smeg 50 s Style minibar FAB5LBL3 (sort) Smeg 50 s Style minibar FAB5LBL3 (sort)
Oplev et pust fra 1950’erne med denne Smeg 50 s Style minibar FAB5LBL3, der har et flot design, smuk pastelfarve og 34 l kapacitet til dine drikkevarer. Og det har også LED-lys.
Billede af Smeg 50 s Style minibar FAB5LOR3 (orange) Smeg 50 s Style minibar FAB5LOR3 (orange)
Oplev et pust fra 1950’erne med denne Smeg 50 s Style minibar FAB5LOR3, der har et flot design, smuk pastelfarve og 34 l kapacitet til dine drikkevarer. Og det har også LED-lys.
Billede af Smeg 50 s Style minibar FAB5LPB3 (blå) Smeg 50 s Style minibar FAB5LPB3 (blå)
Oplev et pust fra 1950’erne med denne Smeg 50 s Style minibar FAB5LPB3, der har et flot design, smuk pastelfarve og 34 l kapacitet til dine drikkevarer. Og det har også LED-lys.
Billede af Smeg 50 s Style minibar FAB5LPG3 (hvid) Smeg 50 s Style minibar FAB5LPG3 (hvid)
Oplev et pust fra 1950’erne med denne Smeg 50 s Style minibar FAB5LPG3, der har et flot design, smuk pastelfarve og 34 l kapacitet til dine drikkevarer. Og det har også LED-lys.
Billede af Smeg 50 s Style minibar FAB5LPK3 (pink) Smeg 50 s Style minibar FAB5LPK3 (pink)
Oplev et pust fra 1950’erne med denne Smeg 50 s Style minibar FAB5LPK3, der har et flot design, smuk pastelfarve og 34 l kapacitet til dine drikkevarer. Og det har også LED-lys.
Billede af Smeg 50 s Style minibar FAB5LRD3 (rød) Smeg 50 s Style minibar FAB5LRD3 (rød)
Oplev et pust fra 1950’erne med denne Smeg 50 s Style minibar FAB5LRD3, der har et flot design, smuk pastelfarve og 34 l kapacitet til dine drikkevarer. Og det har også LED-lys.
Billede af Smeg 50 s Style minibar FAB5RCR3 (cream) Smeg 50 s Style minibar FAB5RCR3 (cream)
Oplev et pust fra 1950’erne med denne Smeg 50 s Style minibar FAB5RCR3, der har et flot design, smuk pastelfarve og 34 l kapacitet til dine drikkevarer. Og det har også LED-lys.
Billede af Smeg 50 s Style minibar FAB5ROR3 (orange) Smeg 50 s Style minibar FAB5ROR3 (orange)
Oplev et pust fra 1950’erne med denne Smeg 50 s Style minibar FAB5ROR3, der har et flot design, smuk pastelfarve og 34 l kapacitet til dine drikkevarer. Og det har også LED-lys.
Billede af Smeg 50 s Style minibar FAB5RPB3 (blå) Smeg 50 s Style minibar FAB5RPB3 (blå)
Oplev et pust fra 1950’erne med denne Smeg 50 s Style minibar FAB5RPB3, der har et flot design, smuk pastelfarve og 34 l kapacitet til dine drikkevarer. Og det har også LED-lys.
Billede af Smeg 50 s Style minibar FAB5RPG3 (hvid) Smeg 50 s Style minibar FAB5RPG3 (hvid)
Oplev et pust fra 1950’erne med denne Smeg 50 s Style minibar FAB5RPG3, der har et flot design, smuk pastelfarve og 34 l kapacitet til dine drikkevarer. Og det har også LED-lys.
Billede af Smeg 50 s Style minibar FAB5RPK3 (pink) Smeg 50 s Style minibar FAB5RPK3 (pink)
Oplev et pust fra 1950’erne med denne Smeg 50 s Style minibar FAB5RPK3, der har et flot design, smuk pastelfarve og 34 l kapacitet til dine drikkevarer. Og det har også LED-lys.
Billede af Smeg 50 s Style minibar FAB5RRD3 (hvid) Smeg 50 s Style minibar FAB5RRD3 (hvid)
Oplev et pust fra 1950’erne med denne Smeg 50 s Style minibar FAB5RRD3, der har et flot design, smuk pastelfarve og 34 l kapacitet til dine drikkevarer. Og det har også LED-lys.
Billede af Smeg 50 s Style minibar FAB5RWH3 (hvid) Smeg 50 s Style minibar FAB5RWH3 (hvid)
Oplev et pust fra 1950’erne med denne Smeg 50 s Style minibar FAB5RWH3, der har et flot design, smuk pastelfarve og 34 l kapacitet til dine drikkevarer. Og det har også LED-lys.
Billede af Smeg Professional ABM32-2 minibar (sort) Smeg Professional ABM32-2 minibar (sort)
Denne Smeg Professional ABM42-2 minibar bryster sig af et absorptionskølesystem særligt designet til kommercielt brug, diskret og stilfuldt design og 32 l kapacitet til dine drikkevarer. Minibaren er udstyret med LED-lys indvendigt.
Billede af Temptech Retro minikøleskab (sort) Temptech Retro minikøleskab (sort)
Hold dine madvarer friske takket være Temptech Retro køleskabet HRF46RR, der tilføjer stil dit hjem med sit flotte retrodesign.
Billede af WineCase 6 Caso mini vinkøleskab WineCase 6 Caso mini vinkøleskab
Winecase 6 fra Caso i lækkert design passer fint ind i alle indretninger Denne vinkøler fra Caso har plads til seks flasker vin. En vinkøler kan bruges i mange sammenhænge, men denne model er bedst egnet til fremskudt brugslager, altså med plads til vine,

Så er der ikke flere billige mini køleskabe for i dag - hvis der var nogle du kunne bruge kan du klikke ind på den enkelte butik for at læse mere om leveringspris og leveringstid. Vi håber du vil fortælle din omgangskreds om Køleskab.dk - det vil hjælpe os meget.

Det vil hjælpe os til at vise gode mini køleskab tilbud til endnu flere danskere.

Købsguide til mini køleskab

Et mini køleskab kan i mange tilfælde være det oplagte valg.

Et mini køleskab er, som navnet antyder, et køleskab, der er mindre end de traditionelle modeller. For at høre under kategorien skal de ikke være mere end 85 cm høje. Omvendt findes der næsten ingen grænse for, hvor små de kan blive — nogle modeller er kun omkring 50 centimeter høje.

Er du selv på jagt efter en model, så kan du med fordel læse med i denne guide, inden du foretager dit køb. Vi giver dig nemlig al den nødvendige baggrundsviden indenfor emnet og svarer på de mest almindelige spørgsmål.

Således kan du være sikker på, at du er godt klædt på til i sidste ende at træffe det helt rigtige valg.

Hvilken model skal jeg gå efter?

Der er mange forskellige modeller på markedet, og derfor er det vigtigt, at du overvejer dine egne behov, inden du beslutter dig. Skal skabet bruges som dit primære køleelement eller på dit værelse, kan det være en god idé at vælge en kombinationsmulighed, der både indeholder fryser og kølesektion. Designmæssigt er der meget at vælge imellem, da de små modeller ofte fås i flere spændende, spraglede og sjove udgaver end de traditionelle, større skabe. Små skabe med glaslåger er især populære, og de er netop praktiske, da man kan se skabets indhold uden at skulle åbne lågen og lukke kulden ud.

De små skabe kan også bruges som supplerende køleelementer til den eksisterende, store model i køkkenet, da der nogle gange er brug for ekstra opbevaringsplads, eksempelvis til overskydende mad- og drikkevarer efter store fester.

Vil du primært bruge skabet til opbevaring af drikkevarer, er der udviklet mini køleskabe til dåser, sodavand og lignende. Sejler du meget, kan det også være en god idé at anskaffe et lille skab til båden, til hvis du får lyst til noget iskoldt at drikke under dine sejlture samt til de perioder, hvor du er væk flere dage ad gangen. På en båd er det en god idé at anskaffe sig et skab med lås på lagen, så madvarerne ikke falder ud, hvis der er høj bølgegang.

Er det vigtigt for dig med justerbare hylder og grøntsagsskuffer, så er dette også til at finde. Justerbare hylder er praktiske, hvis du opbevarer forskellige mad- og drikkevarer i skabet og nogle gange har brug for mere hyldefri plads til større ting.

Hvor kan jeg købe billige mini køleskabe?

Du kan få et mini køleskab for helt ned til 2.000 kroner og opefter.

Det er svært at sætte en øvre grænse for prisen, da du i nogle tilfælde kan vælge eksklusive og eftertragtede producenter, og dermed også kommer til at betale for mærket.

Der findes dog rigtig mange gode tilbud på billige mini køleskabe online, så det vil ikke være svært at finde et billigt skab, der opfylder alle dine ønsker, hvis du kigger dig godt omkring