Hvis du leder efter Små køleskabe behøver du ikke lede længere. Køleskab.dk er nemlig grundlagt for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere finde hver pris på forskellige onlinebutikker, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik.

Udvalgte Lille køleskab Tilbud

Hvis du er landet her leder du sikert efter billige Små køleskabe, og det vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig med – det er derfor vi har startet Køleskab.dk. Vores robot har natten igennem helt automatisk besøgt adskillige butikker og har fundet nedenstående tilbud og priser – vi håber der er et billigt du kan bruge, og vi beklager eventuelle fejl.

Sorry, there are no results to display.

Så er der ikke flere billige små køleskabe for i dag – hvis der var nogle du kunne bruge kan du klikke ind på den enkelte online forhandler for at læse mere om leveringspris og leveringstid. Vi håber du vil fortælle dem du snakker med om Køleskab.dk – så bliver vi meget taknemmelige. Det vil hjælpe os til at vise gode lille køleskab tilbud til endnu flere danskere.

Købsguide til lille køleskab

Der kan være mange årsager til, hvorfor det kan være en god idé at investere i et lille køleskab.

Måske bor du alene og har ikke brug for meget opbevaringsplads til dine madvarer, eller også har du yderligere brug for et lille køleskab i skuret til de ekstra madvarer, der ikke behøver at være lige ved hånden i køkkenet.

Det kan også være, at du har brug for et lille køleskab på arbejdsværelset eller kontoret til de få mad- og drikkevarer, der gerne må holde sig friske i løbet af dagen. Mulighederne er mange. Uanset hvad, kan du med fordel læse med i denne guide, så du kan blive klogere på emnet og dermed foretage det helt rigtige køb.

Skal jeg købe et lille køleskab med eller uden fryser?

Selvom de små skabe i forvejen har lavere kapacitet end de større modeller, vil der i nogle udvalgte modeller også være indbygget en lille fryser i form af en frostboks øverst eller i bunden af skabet. Har du brug for at have få elementer i fryseren, er dette en oplagt idé. Det kan eksempelvis være oplagt at vælge en model med indbygget fryseboks, hvis skabet skal bruges i dit hobbyrum eller i din garage.

Her får du mulighed for at opbevare snacks i form af ispinde i fryseren til de varme dage, eller du kan altid peppe et glas sodavand op med isterninger.

Hvilke modeller findes der?

Der er et stort udvalg at vælge imellem, når det kommer til små køleskabe. Faktisk er der flere valgmuligheder end ved større modeller, når det kommer til designet, da mange af de små skabe kan fås i anderledes, sjove og charmerende designs. Du kan derfor gå på jagt efter et kreativt indspark, uanset om skabet skal stå i køkkenet, i garagen eller på kontoret. Fælles for alle små modeller er, at de højst er 85 cm høje, da et køleskab højere end dette ikke længere vil kunne defineres som et lille køleskab. Dette betyder dog ikke, at alle modeller er 85 cm høje — faktisk er mange mindre, og nogle er endda kun 51 cm høje.

I nogle små modeller er der indbygget justerbare hylder, som du kan tage ud og sætte længere oppe eller nede alt efter behov.

Samtidigt finder du ofte også grøntsagshylder i de små modeller, som sikrer, at dine frugter og grøntsager holder sig friske i længere tid. Således er der masser af muligheder for at finde modeller med smarte detaljer og funktioner, som gør, at kvaliteten er i top selvom skabet er småt.

Hvor kan jeg købe et billigt lille køleskab?

Går du efter en billig løsning, vil du kunne finde modeller fra omkring 2.000 kroner og opefter. Der findes mange gode tilbud på små modeller online, så undersøger du dine muligheder grundigt, vil du sagtens kunne finde et lille køleskab til en billig pris. Priserne på små køleskabe varierer alt efter, hvilken model du køber, hvilken producent der står bag samt energimærket.

Herudover er der også andre faktorer som kapacitet og ekstra funktioner som eksempelvis frostboks, der kan spille ind. En model med fryser vil ofte koste mere end en model uden, og jo bedre energimærket er, jo dyrere vil produktet være.

Med et godt energimærke vil pengene dog ofte blive tjent ind igen i kraft af et lavere elforbrug