Køleskab med fryser

Det hurtigste køleskab med fryser-overblik

Velkommen til Køleskab.dk. Her er vi vilde med Køleskabe med fryser, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde det helt rigtige Køleskab med fryser. Som du kan se nedenfor er udvalget nemlig stort, men vi håber at vores side gør valget lidt nemmere.

Udvalgte Køleskab med fryser Tilbud

Her kan du se alle de Køleskabe med fryser vores robot i nat automatisk har fundet på mange billige danske onlinebutikker. Den er stadig ved at blive trænet så fejl kan forekomme, men vi håber meget der er et billigt Køleskab med fryser du kan bruge - ellers kig forbi Køleskab.dk igen i morgen og se hvad der er kommet af nye tilbud.

Billede af AEG kølefryseskab RCB633E6NX (Rustfri) AEG kølefryseskab RCB633E6NX (Rustfri)
Dette AEG kølefryseskab RCB633E6NX leverer høj opbevaringsfleksibilitet. Køleskabet har en kapacitet på 220 liter, mens fryseren har en kapacitet på 91 liter. Det er udstyret med innovativ TwinTech NoFrost-teknologi og LED-lys.
Billede af AEG køleskab SKB612F1AF integreret AEG køleskab SKB612F1AF integreret
Køleskab til fuldintegrering. Skabet er med elektronisk temperaturstyring, energibesparende indvendigt LED lys samt CoolMatic-funktion til hurtig nedkøling af friske madvarer.
Billede af Beko kølefryseskab Beko kølefryseskab
Hold familiens mad frisk og velsmagende takket være det integrerede Beko kølefryseskab BCHA275K2S, der har stor kapacitet, praktisk LED-lys og energieffektiv drift.
Billede af Beko køleskab BU1103N Beko køleskab BU1103N
Beko køleskabet BU1103N har 128 l volumen, 2 glashylder og et indvendigt LED-lys.
Billede af Bosch AccentLine køleskab (177 cm) Bosch AccentLine køleskab (177 cm)
Indbygningskøleskab med indvendig LED-belysning og mange smarte funktioner for optimal opbevaring af mad. Energiklasse A++.
Billede af Bosch kølefryseskab - 177.2 cm Bosch kølefryseskab - 177.2 cm
Dette indbygget Bosch kølefryseskab har blandt andet NoFrost-teknologi, så du slipper for at afrime.
Billede af Bosch kølefryseskab - 177,5 cm Bosch kølefryseskab - 177,5 cm
Integrerbart Bosch køle-/fryseskab til sikker og effektiv opbevaring af mad- og drikkevarer.
Billede af Bosch Køle-/fryseskab KGN39LBE5 sort Bosch Køle-/fryseskab KGN39LBE5 sort
Køle-/fryseskab med NoFrost og VitaFresh plus. Med NoFrost teknologien slipper du for tidskrævende manuel afrimning og VitaFresh plus-skuffen sørger for optimale forhold, så din mad holdes frisk i op til dobbelt så lang tid.
Billede af Bosch kølefryseskab KIN86VSF0 integreret Bosch kølefryseskab KIN86VSF0 integreret
Bosch integreret kølefryseskab KIN86VSF0 med MultiBox og elektronisk temperaturstyring, indstil let og nøjagtigt den ønskede temperatur.
Billede af Bosch kølefryseskab KIS87AFE0 intergreret Bosch kølefryseskab KIS87AFE0 intergreret
Bosch intergreret kølefryseskab KIS87AFE0 med VitaFresh Plus skuffe sørger for optimale forhold, så din frugt og grønt holdes frisk i op til dobbelt så lang tid.
Billede af Bosch kølefryseskab KIV87VFF0 integreret Bosch kølefryseskab KIV87VFF0 integreret
Bosch integreret kølefryseskab KIV87VFF0 med elektronisk temperaturstyring til nem og nøjagtig indstilling af tempereaturen. Køleskabet har en smart designet MultiBox for optimal opbevaring af grønt og frugt.
Billede af Bosch kølefryseskab KIV87VSF0 intergreret Bosch kølefryseskab KIV87VSF0 intergreret
Bosch kølefryseskab KIV87VSF0 intergreret køle-/fryseskab med elektronisk temperaturstyring til nem og nøjagtig indstilling af tempereaturen. Køleskabet har en smart designet MultiBox for optimal opbevaring af grønt og frugt.
Billede af Bosch køleskab KIN86HDF0 integreret Bosch køleskab KIN86HDF0 integreret
Bosch integreret køleskab KIN86HDF0 med NoFrost teknologi der gør afrimning unødvendig, så du sparer både tid og energi. Med Home Connect kan du nemt betjene og overvåge dit køle-/fryseskab fra din smart phone eller tablet.
Billede af Bosch køleskab KIR41AFF0 intergreret Bosch køleskab KIR41AFF0 intergreret
Bosch KIR41AFF0 intergreret køleskab med VitaFresh plus skuffe til optimal opbevaring af frugt og grønt: holder dem friske i op til dobbelt så lang tid og bevarer vitaminerne. Køleskabet har TouchControl til nøjagtig indstilling af temperaturen
Billede af Bosch køleskab KIR51AFF0 Bosch køleskab KIR51AFF0
Bosch integreret køleskab KIR51AFF0 med VitaFresh plus skuffe til optimal opbevaring af frugt og grønt: holder dem friske i op til dobbelt så lang tid og bevarer vitaminerne
Billede af Bosch køleskab KIR81ADE0 integreret Bosch køleskab KIR81ADE0 integreret
Bosch integreret køleskab KIR81ADE0 med TouchControl til nem og nøjagtig indstilling af temperaturen, og VitaFresh plus skuffe til optimal opbevaring af frugt og grønt.
Billede af Bosch køleskab KIR81SDE0 integreret Bosch køleskab KIR81SDE0 integreret
Bosch køleskab KIR81SDE0 intergreret model med VitaFresh plus skuffe til optimal opbevaring af frugt og grønt: holder dem friske i op til dobbelt så lang tid og bevarer vitaminerne.
Billede af Bosch køleskab KIR81VSF0 intergret Bosch køleskab KIR81VSF0 intergret
Køleskab med elektronisk temperaturstyring, den ønskede temperatur indstilles nemt og nøjagtigt. Skabet kommer med en praktisk grøntsagsskuffe med fugtighedsregulering og og intelligent designet bund der yder beskyttelse mod kondensvand
Billede af Bosch køleskab KIV86VSF0 integreret Bosch køleskab KIV86VSF0 integreret
Bosch integreret kølefryseskab KIV86VSF0 med elektronisk temperaturstyring til nem og nøjagtig indstilling af tempereaturen. Køleskabet har en smart designet MultiBox for optimal opbevaring af grønt og frugt.
Billede af Bosch køleskab KUR15ADF0 intergreret Bosch køleskab KUR15ADF0 intergreret
Bosch intergreret køleskab KUR15ADF0 med MultiBox er en ideel opbevaringsplads til frisk frugt og grøntsager.
Billede af Bosch køleskab med frostboks KIL82AFF0 integreret Bosch køleskab med frostboks KIL82AFF0 integreret
Bosch køleskab med frostboks KIL82AFF0 integreret med VitaFresh Plus Box og TouchControl: holder dine frugter og grøntsager vitaminrige og friske op til dobbelt så længe.
Billede af Bosch køleskab med frostboks KIL82VSF0 integreret Bosch køleskab med frostboks KIL82VSF0 integreret
Bosch integreret køleskab med frostboks og multiBox med intelligent designet bølgeformet bund, som beskytter frugt og grønt mod kondens.
Billede af Bosch køleskab med lille fryser KUL15AFF0 intergreret Bosch køleskab med lille fryser KUL15AFF0 intergreret
Bosch intergreret køleskab med lille fryser KUL15AFF0 , dette skab meget energivenligt og MultiBox skuffen er optimal til at holde frugt og grønt frisk i længere tid.
Billede af Bosch Serie 4 køleskab Bosch Serie 4 køleskab
Det indbyggede Bosch Serie 4 køleskab KIR81VF30 har en høj kapacitet med optimal opbevaringsplads. Køleskabet er udstyret med FreshSense-teknologi og SuperCooling-funktion, som forlænger din mads holdbarhed.
Billede af Bosch Series 2 kølefryseskab Bosch Series 2 kølefryseskab
Bosch Series 2 kølefryseskab KIV38X20 tilbyder en generøs kapacitet og flere hylder, skuffer og rum til opbevaring af dine madvarer.
Billede af Bosch Series 4 kølefryseskab KAN93VIFP Bosch Series 4 kølefryseskab KAN93VIFP
Bosch Series 4 kølefryseskabet KAN93VIFP har masser af plads til dine ugentlige indkøb og sørger for, at de holder sig takket være funktioner som Superfreeze og Supercool, Multi AirFlow samt en IceTwister. Fryseren har desuden NoFrost-funktion.
Billede af Bosch Series 6 fryser Bosch Series 6 fryser
Opbevar let dine frosne madvarer med Bosch Series 6 fryseren GIN81AE30, der har SuperFreezing og FreshSense for at sikre at temperaturen altid er optimal samt en elektronisk termostat og BigBox til opbevaring af større madvarer.
Billede af Bosch Series 6 Integreret fryser Bosch Series 6 Integreret fryser
Den indbyggede Bosch Series 6 fryser GIV11AF30 med 72 liter kapacitet og smart FreshSense sensor vil hjælpe dig med at holde dine madvarer friske længere.
Billede af Bosch Series 6 kølefryseskab KIL82SDE0 intergreret Bosch Series 6 kølefryseskab KIL82SDE0 intergreret
Det praktiske Bosch Serie 6 kølefryseskab KIL82SDE0, der har 285 liters køleskabs- og 34-liters fryserkapacitet samt FreshSense-teknologi og klart LED-lys
Billede af Bosch Series 6 køleskab og fryser KGE36AICA Bosch Series 6 køleskab og fryser KGE36AICA
Med dette Bosch Series 6 køleskab og fryser KGE36AICA kan du let opbevare dine nedkølede og frosne madvarer ved optimale temperaturer. Enheden har 214/88 l kapacitet samt LowFrost for simpel vedligeholdelse, VitaFresh, Vario Zone og BigBox.
Billede af Bosch Series 8 køleskab KIF81HDD0 Bosch Series 8 køleskab KIF81HDD0
Dette Bosch Serie 8 køleskab KIF81HDD0 med VitaFresh pro sikrer ideelle opbevaringsbetingelser, så din mad forbliver vitaminrig og frisk op til 3 gange længere.
Billede af Ekstra højt højskab til køleskab eller fryser H:214,4 cm D:58 cm B:60 cm Ekstra højt højskab til køleskab eller fryser H:214,4 cm D:58 cm B:60 cm
Ekstra højt højskab til køleskab eller fryser H:214,4 cm D:58 cm B:60 cm Leveres tomt, uden låge og bagbeklædning Højde: 2144 mm / 214,4 cm Dybde: 580 mm / 58 cm Bredde: 600 mm / 60 cm Hvidt skab med fuld kantning Skabet lagerføres Dansk kvalitet - produc
Billede af Electrolux fryseskab LUT6NF18S integreret Electrolux fryseskab LUT6NF18S integreret
Fuldintegreret højt fryseskab med den velkendte selvafrimende NoFrost teknologi samt hurtig indfrysning med SuperFrys funktionen. Lyst interiør med transparente skuffer i forskellige størrelser, samt glashylder for nemmere rengøring.
Billede af Electrolux kølefryseskab ENS8TE19S integreret Electrolux kølefryseskab ENS8TE19S integreret
Fuldintegreret køle-/fryseskab med MultiSpace, som giver mere plads til dine madvarer. Med CustomFlex i døren har du mulighed for at indrette skabet efter dine behov. Stor og fleksibel grøntsagsskuffe på udtræksskinner samt fryser med NoFrost
Billede af Electrolux kølefryseskab ENT8TE18S integreret Electrolux kølefryseskab ENT8TE18S integreret
Højtspecificeret fuldintegreret køle-/fryseskab med DynamicAir ventileret køl og CleanAir Control filter, der fjerner stærke lugte fra eksempelvis ost og løg. Lavtemperaturskuffen er særligt god til kød og frysedelen er selvafrimende med NoFrost
Billede af Electrolux kølefryseskab integreret Electrolux kølefryseskab integreret
Integreret Electrolux køleskab/fryser ENN3054EFW giver mere kapacitet end en standard indbygget model med den forbedrede organisering og fleksibilitet.
Billede af Electrolux kølefryseskab LNT3LF18S integreret Electrolux kølefryseskab LNT3LF18S integreret
Med dette fuldintegrerede kølefryseskab fra Electrolux vil dine madvarer holde sig friske og velsmagende i længere tid
Billede af Electrolux kølefryseskab LNT7MD32X2 (Stål) Electrolux kølefryseskab LNT7MD32X2 (Stål)
Hold dine madvarer friske i længere tid med dette Electrolux kombinerede kølefryseskab LNT7MD32X2. Det har en høj kapacitet og fremragende Cooling 360° samt CustomFlex-indretning, og det er forsynet med en Extra Chill-skuffe til dine dagligvarer.
Billede af Electrolux Kølefryseskab LNT7MD34X2 (Stål) Electrolux Kølefryseskab LNT7MD34X2 (Stål)
Dette Electrolux kombinerede kølefryseskab LNT7MD34X2 har en kapacitet på 266 liter for køleskabet og 94 liter for fryseren. Det er udstyret med Cooling 360° teknologi og et stilfuldt DesignLine udseende med CustomFlex-indretning.
Billede af Electrolux kølefryseskab LNT7ME32X2 (Rustfrit) Electrolux kølefryseskab LNT7ME32X2 (Rustfrit)
Hold dine madvarer friske i længere tid med dette Electrolux kombinerede kølefryseskab LNT7ME32X2. Det har en høj kapacitet og fremragende Cooling 360° samt CustomFlex-indretning, og det er forsynet med en Extra Chill-skuffe til dine dagligvarer.
Billede af Electrolux kølefryseskab LNT7ME34X2 (Stål) Electrolux kølefryseskab LNT7ME34X2 (Stål)
Dette Electrolux kombinerede kølefryseskab LNT7ME34X2 har en kapacitet på 266 liter for køleskabet og 94 liter for fryseren. Det er udstyret med Cooling 360° teknologi og et stilfuldt DesignLine udseende med CustomFlex-indretning.
Billede af Electrolux køleskab (177.2 cm) Electrolux køleskab (177.2 cm)
Integreret køleskab fra Electrolux med smart FreeStore-teknologi for mere fleksibel opbevaring. Energiklasse A+.
Billede af Electrolux køleskab (177 cm) Electrolux køleskab (177 cm)
Dette integrerede køleskab fra Electrolux tilbyder meget plads og moderne kølerteknologi, og inkluderer en NaturaFresh-skuffe, der kan opbevare kød og fisk ved 0 °C.
Billede af Electrolux Køleskab ERT6MF38W (hvid) Electrolux Køleskab ERT6MF38W (hvid)
MultiFlow-teknologien lader luften cirkulere for at holde en stabil temperatur. Denne køleproces bevarer maden bedre og forhindrer, at den tørrer ud.
Billede af Electrolux Køleskab ERT6MF38X (Stål) Electrolux Køleskab ERT6MF38X (Stål)
MultiFlow-teknologien lader luften cirkulere for at holde en stabil temperatur. Denne køleproces bevarer maden bedre og forhindrer, at den tørrer ud.
Billede af Electrolux køleskab integreret Electrolux køleskab integreret
Lille integreret køleskab af Electrolux med fryserum og energiklasse A++.
Billede af Electrolux køleskab intergreret Electrolux køleskab intergreret
Køleskab til indbygning med lavt energiforbrug. A++ køleskab til fuldintegrering, har en god og rummelig indretning med et lyst interiør.
Billede af Electrolux køleskab LRB2AF88S intergreret Electrolux køleskab LRB2AF88S intergreret
Electrolux køleskab LRB2AF88S intergreret køleskab på 142 liter
Billede af Electrolux Køleskab LRB3DE18C integreret Electrolux Køleskab LRB3DE18C integreret
Fuldintegreret køleskab med SoftClose dørlukning og DynamicAir ventileret køl, der sikrer ensartet temperatur. ExtraZone skuffe for optimal opbevaring af kød og fisk samt stor praktisk skuffe i bunden på teleskopudtræk med manuel fugtighedskontro
Billede af Electrolux køleskab LRB3DE18S integreret Electrolux køleskab LRB3DE18S integreret
Fuldintegreret køleskab med DynamicAir ventileret køl, der sikrer ensartet temperatur i hele skabet. ExtraZone skuffe for optimal opbevaring af kød og fisk samt stor praktisk skuffe i bunden på teleskopudtræk med manuel fugtighedskontrol
Billede af Electrolux køleskab LRS4DF18S integreret Electrolux køleskab LRS4DF18S integreret
Electrolux køleskab LRS4DF18S integreret model. Nyd lækre grøntsager med vores skuffe med fugtighedskontrol. Ved at styre fugten i luften skabes det bedste miljø til opbevaring af mad.
Billede af Electrolux køleskab LRT9ZE18C integreret Electrolux køleskab LRT9ZE18C integreret
Dette Electrolux 900 NaturaFresh køleskab LRT9ZE18C har en høj kapacitet på 275 liter og opbevarer dine madvarer under optimale betingelser takket være DynamicAir-teknologi, FastCool-system samt CleanAir-filter til at holde dine varer friske.
Billede af Electrolux køleskab med fryser - 85 cm Electrolux køleskab med fryser - 85 cm
Dette smalle fritstående køleskab med fryser fra Electrolux er perfekt til placering under køkkenbordet. Den optimeret SpacePlus-løsning giver dig maksimal opbevaringsplads.
Billede af Electrolux Køl/frys LNT3LE31X1 (Rustfri) Electrolux Køl/frys LNT3LE31X1 (Rustfri)
40% hurtigere nedkøling med ColdSense. Køleskabs- og rumtemperaturføler reagerer hurtigt på ændringer og opretholder en stabil temperatur.
Billede af Elektrisk Transportabelt Køleskab Cecotec GrandCooler 10000 Silent 46 L LED A+ Hvid Elektrisk Transportabelt Køleskab Cecotec GrandCooler 10000 Silent 46 L LED A+ Hvid
Hvis du er på udkig efter husholdningsapparater til en god pris, så gå ikke glip af Elektrisk Transportabelt Køleskab Cecotec GrandCooler 10000 Silent 46 L LED A+, og et bredt udvalg af små husholdningsapparater!Kapacitet: 42 LTemperatur: Justerbar5ºC-15
Billede af Fisher & Paykel RF540ADUSB4 Køl/Frys Fisher & Paykel RF540ADUSB4 Køl/Frys
(25803) French Door, Is, Vand, A+, ActiveSmart, BlackSteel
Billede af Gorenje Essential intergrebart kølefryseskab Gorenje Essential intergrebart kølefryseskab
Gorenje Essential kølefryseskabet RKI4182E1 er et fremragende valg takket være de mange intelligente rum som CrispZone med HumiditiControl eller SpaceBox, og ophobningen af rim forhindres med FrostLess-teknologi.
Billede af Gram Classic 4000 indbygget fryser FSI401754N1 Gram Classic 4000 indbygget fryser FSI401754N1
Opbevar frosne madvarer i denne Gram Classic 4000 indbyggede fryser FSI401754N1. Den har 197 l volumen, NoFrost-teknologi, en indvendig skærm samt LED-belysning indeni.
Billede af Gram Classic 4000 køleskab KSI401754 Gram Classic 4000 køleskab KSI401754
Gram Classic 4000 køleskabet KSI401754 har 300 liters kapacitet, sikkerhedsglas, en stor grøntsagsskuffe, energieffektiv drift og er et fremragende valg til madopbevaring. Køleskabet er et godt valg for børnefamilier eller større husholdninger.
Billede af Gram Fresh 4000 køle/fryseskab KFI401754N Gram Fresh 4000 køle/fryseskab KFI401754N
Det integrerede Gram Fresh 4000 kølefryseskab KFI401754N har en række praktiske funktioner som eksempelvis NoFrost teknologi og temperaturalarm samt A++ vurderet energiforbrug, så den er et godt valg til børnefamilier.
Billede af Højskab til køleskab eller fryser Højskab til køleskab eller fryser
Højskab til køleskab eller fryser H:195,2 cm D:58 cm B:63,2 cm Leveres tomt, uden låge og bagbeklædning Højde: 1952 mm / 195,2 cm Dybde: 580 mm / 58 cm Bredde: 632 mm / 63,2 cm Hvidt skab med fuld kantning Skabet lagerføres Produceret på fabrikken i Aulum
Billede af Højskab til køleskab eller fryser H:214,4 cm D:58 cm B:63,2 cm Højskab til køleskab eller fryser H:214,4 cm D:58 cm B:63,2 cm
Højskab til køleskab eller fryser H:214,4 cm D:58 cm B:63,2 cm Leveres tomt, uden låge og bagbeklædning Højde: 2144 mm / 214,4 cm Dybde: 580 mm / 58 cm Bredde: 632 mm / 63,2 cm Hvidt skab med fuld kantning Skabet lagerføres Dansk kvalitet - produceret i A
Billede af Liebherr ICN 3314 Comfort NoFrost Liebherr ICN 3314 Comfort NoFrost
Integrerbar køle-frysekombination med NoFrost, BioCool, DuoCooling, Æggebakke, Isterningbakke, FrostSafe.
Billede af Liebherr IKB 2324-21 001 Køleskab Liebherr IKB 2324-21 001 Køleskab
Integrerbart indbygningskøleskab med BioFresh, Fryseboks, Udtræk på teleskopskinner, Fugtighedsregulering DrySafe/HydroSafe, Æggebakke, GlassLine-udstyr i skabet og Højdejusterbare fødder.
Billede af Liebherr IKB 2720-22 001 Køleskab Liebherr IKB 2720-22 001 Køleskab
Integrerbart indbygningskøleskab med BioFresh, Udtræk på teleskopskinner, Fugtighedsregulering DrySafe/HydroSafe, Æggebakke, GlassLine-udstyr i skabet og Højdejusterbare fødder.
Billede af Liebherr IKB 2760-22 001 Køleskab Liebherr IKB 2760-22 001 Køleskab
Integrerbart indbygningskøleskab med BioFresh, Udtræk på teleskopskinner, Fugtighedsregulering DrySafe/HydroSafe, Æggebakke, GlassLine-udstyr i skabet og Højdejusterbare fødder.
Billede af Liebherr køleskab IKB356022057 Liebherr køleskab IKB356022057
Liebherr køleskabet IKB356022057 er et flot og kraftfuldt indbygget køleskab med generøs 301 liters kapacitet. Det har også alsidige VarioBoxes og BioFresh rum, der holder din mad frisk i længere tid.
Billede af Liebherr Premium skabsfryser SIGN357621001 Liebherr Premium skabsfryser SIGN357621001
Bevar smagen af al din mad og hold den frisk i lang tid. Du vil også undgå spild takket være denne Liebherr Premium skabsfryser SIGN357621001 med indbygget IceMaker, praktiske funktioner og touchskærm.
Billede af Liebherr SUIB 1550 Premium BioFresh Liebherr SUIB 1550 Premium BioFresh
Integrerbart indbygningskøleskab med BioFresh, Døralarm, Vendbar dør, Montering med fast dør, VarioSokkel.
Billede af Liebherr SUIGN 1554 Premium NoFrost Liebherr SUIGN 1554 Premium NoFrost
Integrerbart Table-top fryseskab med SmartFrost, SuperFrost-funktion, Døralarm, FrostSafe, VarioSpace, Vendbar dør.
Billede af Liebherr TX 1021 Comfort Liebherr TX 1021 Comfort
Table-Top-kjøleskap med Transparente Grønnsaksskuffer, Fleksbel hengsling og lille fryseboks
Billede af Liebherr Uiko køleskabsskuffe UIKo156021001 Liebherr Uiko køleskabsskuffe UIKo156021001
Den integrerede Liebherr Uiko køleskabsskuffe 156020 er et praktisk træk-ud-køleskab med SuperCool teknologi.
Billede af Liebherr UIKP 1554 Premium Liebherr UIKP 1554 Premium
Integrerbart underbygningskøleskab, 4-stjernet-fryseskab, SuperCool-funktion, Døralarm, Transparente grøntsagshylder, Vendbar dør, Montering med fast dør.
Billede af Logik kølefryseskab LNF185T20E Logik kølefryseskab LNF185T20E
Hold din mad frisk med dette Logik kølefryseskab LNF185T20E der har 218/97 l køleskab/fryserkapacitet, en 19 l sektion til friske varer, ekstern temperaturkontrol og NoFrost funktionen.
Billede af Logik kølefryseskab LS185W20E Logik kølefryseskab LS185W20E
Opbevar dine madvarer i dette Logik kølefryseskab LS185W20E. Det har 223 l kapacitet, 89 l fryserkapacitet og et elegant design med vendbare hængsler, LED-lys og tilbagetrukket håndtag.
Billede af Miele k 30000 indbygget fryser Miele k 30000 indbygget fryser
Den indbyggede Miele k 30000 fryser FN37402I med 213 l kapacitet, NoFrost, SuperFreeze og VarioRoom tilbyder perfekte opbevaringsforhold til dine frosne favoritter.
Billede af Miele K 30 000 køleskab Miele K 30 000 køleskab
Hold dine madvarer friske i længere tid takket være dette Miele K 30 000 køleskab K37272ID. Det er spækket med praktiske teknologier såsom PerfectFresh og DynaCool. Det har desuden en kapacitet på 301 l, opvaskevenlige dele og LED-lys.
Billede af Miele kølefryseskab (178 cm) Miele kølefryseskab (178 cm)
Det integrerede Miele kølefryseskab KFN37132ID er udstyret med DynaCool, NoFrost-fryser og elektronisk temperaturkontrol. Dine madvarer vil forblive friske i længere tid.
Billede af Miele køleskab K 37222 ID (177.2 cm) Miele køleskab K 37222 ID (177.2 cm)
Indbygningskøleskab fra Miele med Dynamic Cooling, masser af plads til madopbevaring og energiklasse A++.
Billede af Norcool D-1900 Kølerumsdør Norcool D-1900 Kølerumsdør
Traditionel dør, der leveres med magnetliste, håndtag, karm, hængsler og skruer.
Billede af Norcool D-2000 Kølerumsdør Norcool D-2000 Kølerumsdør
Integreret køledør, der gør det muligt at bygge et kølerum, selv i de mest moderne køkkener. Håndtag medfølger ikke.
Billede af Norcool hjørnekøleskab G4 IFTC (ståldør) Norcool hjørnekøleskab G4 IFTC (ståldør)
Dette hjørnekøleskab fra Norcool giver dig maksimal nedkølingsplads i køkkenet. Energiklasse A+.
Billede af Norcool hjørnekøleskab (indbygning) G4 IFTC Norcool hjørnekøleskab (indbygning) G4 IFTC
Dette hjørnekøleskab fra Norcool giver dig maksimal nedkølingsplads i køkkenet. Energiklasse A+.
Billede af Samsung 3000 serie kølefryseskab Samsung 3000 serie kølefryseskab
Rummeligt indvendigt rum, optimale opbevaringsforhold og energirigtig drift gør det integrerede Samsung 3000 serie kølefryseskab BRB260010WW til den mellemstore husholdning.
Billede af Samsung kølefryseskab /EF Samsung kølefryseskab /EF
Moderne køleteknologier, praktiske funktioner og et lavt energiforbrug gør det intergrerede Samsung kølefryseskab BRB260087WW/EF til et godt valg for studerende, seniorer eller mindre familier og husholdninger. Hvidevaren har Wi-Fi forbindelse.
Billede af Samsung kølefryseskab RL34T675DB1EF (sort) Samsung kølefryseskab RL34T675DB1EF (sort)
Dette Samsung kølefryseskab RL34T675DB1EF har en kapacitet på 228 og 112 liter for hhv. køleskabet og fryseren, det er forsynet med SpaceMax-teknologi, all-around køling og 2 grøntsagsskuffer samt NoFrost og PowerCool/PowerFrost-funktioner.
Billede af Samsung kølefryseskab RL34T675DS9EF (stål) Samsung kølefryseskab RL34T675DS9EF (stål)
Opbevar dine dagligvarer med dette Samsung kølefryseskab RL34T675DS9EF med en kapacitet på 228 og 112 liter for hhv. køleskab og fryser. Det har SpaceMax-design, all-around-køling, 2 friskskuffer samt NoFrost og PowerCool/PowerFrost-funktioner.
Billede af Samsung kølefryseskab RL34T675DWWEF (hvid) Samsung kølefryseskab RL34T675DWWEF (hvid)
Opbevar dine dagligvarer med dette Samsung kølefryseskab RL34T675DWWEF med en kapacitet på 228 og 112 liter for hhv. køleskab og fryser. Det har SpaceMax-design, all-around-køling, 2 friskskuffer samt NoFrost og PowerCool/PowerFrost-funktioner.
Billede af Samsung kølefryseskab RL34T775CB1EF (sort) Samsung kølefryseskab RL34T775CB1EF (sort)
Dette Samsung kølefryseskab RL34T775CB1EFgiver dien dagligvarer optimale opbevaringsbetingelser takket være en kapacitet på 228/112 liter, 2 friskafdelinger, all-around køling og praktiske funktioner såsom NoFrost samt PowerCool/PowerFrost.
Billede af Samsung kølefryseskab RL38T675DWWEF (hvid) Samsung kølefryseskab RL38T675DWWEF (hvid)
Hold dine dagligvarer friske med dette Samsung kølefryseskab RL38T675DWWEF. Det har en kapacitet på 273/112 liter med SpaceMax-design og 2 friskskuffer. Det er desuden forsynet med all-around køling, NoFrost- samt PowerCool/PowerFrost-funktion.
Billede af Samsung kølefryseskab RL41R7867B1 Samsung kølefryseskab RL41R7867B1
Hold din mad kold og forlæng dens holdbarhed med Samsung kølefryseskabet RL41R7867B1. Det har TwinCooling Plus samt Precise Cooling og SpaceMax for effektiv udnyttelse af pladsen. Og NoFrost klarer vedligeholdelsen.
Billede af Siemens IQ300-serien køleskab Siemens IQ300-serien køleskab
Fritstående køleskab fra Siemens med to grøntsagsskuffer og FreshSense-teknologi. Giv smart og praktisk opbevaring til dine fødevarer.
Billede af Siemens kølefryseskab integreret Siemens kølefryseskab integreret
Siemens integreret kølefryseskab med stor kapacitet til indbygning i dit køkken. Glideskinner til lågemontering medfølger.
Billede af Siemens kølefryseskab KI86SAFE0 integreret Siemens kølefryseskab KI86SAFE0 integreret
Siemens kølefryseskab KI86SAFE0 med lowFrost teknologi, som mindsker behovet for afrimning. hyperFresh plus skuffen i køleafdeling giver optilmal opbevaring af frugt og grønt, så de holder i længere tid.
Billede af Siemens køleskab KI81RAFE1 intergreret Siemens køleskab KI81RAFE1 intergreret
Køleskab med det innovative hyperFresh, optimal opbevaring holder frugt og grønt frisk op til dobbelt så lang tid. Med TouchControl kan temepraturen indstilles nemt og nøjagtigt.
Billede af Siemens køleskab KI81RVFF0 intergreret Siemens køleskab KI81RVFF0 intergreret
Køleskab til indbygning med fresBox med bølget bund, optimale til opbevaring og holde frugt og grønt frisk i længere tid.
Billede af Siemens køleskab med fryser KI82LAFF0 intergreret Siemens køleskab med fryser KI82LAFF0 intergreret
Indbygningskøleskab med fryser. Køleskabet har hyperFresh Plus skuffe for at holde frugt og grøntsager friske op til 2 gange længere og den fleksible varioHylde.
Billede af Smeg 50 s køleskab med fryser FAB28LOR3 (orange) Smeg 50 s køleskab med fryser FAB28LOR3 (orange)
Få en kvalitetsenhed i dit køkken og hold mad og drikkevarer friske, alt sammen med den farve køleskab, du gerne vil have, takket være Smeg køleskab med fryser FAB28LOR3. Enheden har en særlig 50’er-stil og har Life Plus zone, Ice Box og LED-lys.

Fortæl meget gerne venner og bekendte om Køleskab.dk - det vil være en kæmpestor hjælp.

Vi håber du kunne bruge dagens tilbud til noget.

Husk vi opdaterer produkter og priser hver nat, så hvis du ikke køber i dag så gem Køleskab.dk som bogmærke og kom snart tilbage igen til flere gode tilbud på køleskabe med fryser.

Købsguide til køleskab med fryser

Når du skal købe et nyt køleskab med fryser, er der tale om en stor investering, og det er derfor vigtigt, at du vælger rigtigt fra start. Kvaliteten af den mad, vi spiser, er vigtig, og derfor spiller opbevaringen også en stor rolle. Et køleskab med fryser — også kaldet et kølefryseskab — består oftest af et køleskab med en indbygget frysebox, der som regel er placeret øverst eller nederst i skabet. Et kølefryseskab er en oplagt investering for dig, som gerne vil undgå at skulle købe en separat fryser, da de traditionelle modeller ofte er store og stjæler meget plads.

Køber du et kølefryseskab, så hænger de to elementer sammen i ét, og således fylder de mindre i køkkenet. Står du overfor at skulle købe et nyt kølefryseskab? Så læs denne guide først, hvor du vil få svar på nogle af de vigtigste spørgsmål på området, så du kan være sikker på at foretage det helt rigtige køb.

Hvilken model skal jeg gå efter?

Der findes mange forskellige løsninger på markedet, og derfor er det vigtigt at du først finder ud af, hvad dine behov er.

Har du brug for meget køleplads og begrænset fryseplads eller omvendt? Og skal kølefryseskabet kunne rumme mad til en stor familie eller en enkelt person? Er det sidste tilfældet, vil du højst sandsynligt kunne nøjes med et lille køleskab med fryser eller måske endda en mini-udgave.

En populær model er amerikanermodellen, der er et smalt køleskab, der står side by side med en smal fryser. Modellen har dobbeltdøre og har som regel også en indbygget funktion, der gør, at du altid kan tappe isterninger eller iskoldt drikkevand direkte fra døren. Amerikanermodellen er ofte større end almindelige kølefryseskabe.

Skal jeg vælge et fritstående eller integrerbart køleskab med fryser?

Et fritstående kølefryseskab har sin egen front og kan dermed stå alene i køkkenet, uafhængigt af resten af indretningen. Vælger du at gå efter en løsning med en integreret model, så skal siderne og fronten integreres i dit køkken.

Med et integreret kølefryseskab får du et mere strømlinet og enkelt slutresultat, da elementet vil gå i et med resten af køkkenet.

Løsningen med en fritstående model kræver mindre arbejde, og det er også muligt at finde flotte modeller med eksklusive designs. Der er altså tale om en smagssag, da begge løsninger giver et flot og stilet resultat.

Skal jeg gå efter én eller to termostater?

Vælger du at investere i et kølefryseskab med to termostater, vil du kunne regulere temperaturen i køleskabet uafhængigt af fryseren og omvendt. Det kan være en stor fordel, da du således kan tage højde for madvarerne i hvert element og sørge for, at de bliver opbevaret under optimale forhold.

Samtidigt undgår du, at temperaturen svinger for meget, hvilket nogle gange kan være tilfældet med kølefryseskabe med en enkelt termostat.

Og dette kan gå ud over de madvarer, der ligger på køl og frys. I dag kan kølefryseskabe fås med elektroniske termostater, hvilket gør det nemt for dig at indstille temperaturen digitalt.

Hvilken energiklase skal jeg gå efter?

I dag opfylder størstedelen af kølefryseskabene på markedet de krav, der skal til, før de hører under energimærket A. Det er dog ikke længere det mest energivenlige mærke, der findes.

Går du eksempelvis efter A+ og A++ energimærkerne, vil elementets forbrug være endnu lavere.

Og det vil kunne mærkes på din pengepung, da køleskabe og frysere er nogle af de elektriske elementer, som står tændte i døgndrift.

Hvor kan jeg finde køleskab med fryser på tilbud?

Der er mange gode tilbud at finde på nettet, så hvis du kigger godt efter, vil du med sikkerhed kunne finde et billigt køleskab med fryser uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten. Kølefryseskabe fås i mange forskellige prisklasser. Umiddelbart afhænger prisen af, hvor mange liter, køleskabets og fryserens kapacitet ligger på. Derudover spiller mærket også en rolle.

De fleste fritstående modeller ligger i prislejet fra omkring 4.000 til 5.000 kroner og opefter. De integrerbare kølefryseskabe samt amerikanermodellerne er som regel dyrere end de traditionelle, fritstående modeller