Velkommen til – vores mission her på Køleskab.dk er at gøre dit køb så nemt som muligt. Derfor har vi samlet Indbygningskøleskabe fra mange danske forhandlere, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik – så slipper du for at skulle finde hvert produkt på hver enkelt.

Seneste Indbygningskøleskab Tilbud

Hvis du er landet her leder du sikert efter billige Indbygningskøleskabe, og det vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig med – det er derfor vi har startet Køleskab.dk. Vores robot har hele natten helt selv besøgt adskillige af de billigste online forhandlere og har fundet nedenstående tilbud og priser – vi håber der er et billigt du kan bruge, og vi beklager eventuelle fejl.

Indbygnings køleskab med plads til 18 flasker vin. Vibrationsfri kompressor-teknik Aktiv ventilator for optimal og ensartet temperatur Temperatur indstilling 5°C - 22°C LED display med temperaturvisning Indvendig...
KR. 4999.00
Thermex - Winemex 24 - Indbygnings vinkøleskabLille og kompakt vinkøleskab fra Thermex med kapacitet til 24 flasker. På grund af vinkøleskabets lille størrelse er det helt ideelt til, at indbygge...
KR. 7248.00

Fortæl meget gerne rundt omkring om Køleskab.dk – det vil være en stor hjælp.

Vi håber du kunne bruge dagens tilbud til noget.

Husk vi opdaterer produkter og priser hver nat, så hvis du ikke køber i dag så gem Køleskab.dk som bogmærke og kom snart tilbage igen til flere gode tilbud på indbygningskøleskabe.

Købsguide til indbygningskøleskab

Det er ikke ligefrem et hverdagsforetagende at indrette et køkken. Det sker ofte kun, når du flytter ind i en ny bolig eller efter mange år med et køkken, der er så gammelt, at det driver dig til vanvid.

Når du endelig skal indrette rummet, så det kan passe til resten af stilen i huset, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvor alle maskinerne skal stå. I den sammenhæng kan køleskabe virke lidt vanskelige at få mast ind i køkkenlandskabet.

De fylder forfærdelig meget, men det er heldigvis muligt at finde nogle typer af køleskabe, der er meget lette at integrere.

Fordelene ved et indbygningskøleskab

Hvis du køber et indbygningskøleskab – eller et såkaldt integrerebart køleskab – får du nogle indretningsmuligheder, som et almindeligt køleskab ikke kan give dig. Almindelige køleskabe har som regel deres udluftning siddende på siderne.

Det betyder, at det kan være svært at integrere dem med resten af køkkeninventaret, da køleskabets sider skal være fri, så ventilationen kan virke.

Integrerebare køleskabe er til gengæld designet sådan, at køleskabet sagtens kan stå lige op ad køkkendiske eller gemt af vejen inde i et hulrum.

På den måde bliver det langt lettere at få et køkken, der ser ud lige som du vil have det.

Ulemperne

Til gengæld er det værd lige at bemærke, at denne former for køleskabe ikke er nær så brugervenlige.

Når de skal kunne gemmes væk bag skabslåger og den slags, er der visse designs, som de ikke kan få, og det kan begrænse deres størrelser, og de funktioner, som de har. Det er dog et marked, der altid er under udvikling, så det er kun et spørgsmål om tid. De bliver hele tiden bedre og bedre i takt med nye innovationer indenfor hvidevarebranchen.

Husk garantien!

Når du køber køleskab, skal du for alt i verden huske at tjekke garantien. Nogle mærker, som Samsung, Whirlpool og LG, har op mod ti års garanti på deres køleskabes motorer, men generelt set skal køleskabet i hvert fald leve op til de to års reklamationsret, som er et lovkrav her i Danmark.

Det kan dog være en god idé at gå målrettet efter køleskabe, hvis garanti varer længere end to år.

Når du køber et indbygningskøleskab bør du også overveje at købe nyere køleskabe, der er udstyret med Air Flow. Det er små huller på køleskabets bagerste væg, der holder køleskabet fri for fugt og is.

Hvilken energimærkning er bedst?

Hvis du gerne vil sikre dig selv et køleskab, der faktisk udnytter sin energi bedst muligt og ikke bare sluger elektricitet, bør du gå efter køleskabe, der er mærket A++ og A+++. Disse er de bedste energiklasser