Gorenje køleskab

Din Gorenje køleskab-oversigt

Hvis du leder efter Gorenje køleskabe behøver du ikke lede længere. Køleskab.dk er nemlig startet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere finde priserne på forskellige online forhandlere, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik.

Gorenje køleskab Tilbud

Man kan ikke lave Køleskab.dk uden at vise de bedste tilbud på Gorenje køleskabe i 2021. Så det gør vi selvfølglig. Vi har derfor hyret en lille robot der natten igennem helt automatisk kravler mange af de billigste danske butikker igennem for gode tilbud og priser.

Du kan se hvad den lille fyr har fundet nedenfor, og vi håber der er et billigt tilbud du kan bruge.

Billede af Gorenje Advanced køleskab R86192B Gorenje Advanced køleskab R86192B
Dette Gorenje Advanced køleskab R86192B har et sort design og en kapacitet på 368 l, så du har masser af plads til dine dagligvarer. Det er forsynet med IonAir- og DynamiCooling-funktioner samt FreshZone til dine frugter og grøntsager.
Billede af Gorenje Advanced køleskab R86192X Gorenje Advanced køleskab R86192X
Dette Gorenje Avanceret køleskab R86192X i rustfrit stål har en kapacitet på 368 l. Det er udstyret med IonAir med DynamiCooling-funktion og FreshZone til frugt og grøntsager og giver optimale opbevaringsforhold for dine fødevarer.
Billede af Gorenje Advanced linje køleskab R86192W Gorenje Advanced linje køleskab R86192W
Forlæng dine madvarers levetid med det moderne Gorenje Advanced linje køleskabet R86192W, som har IonAir med DynamiCooling, AdaptTech teknologi samt en FreshZone skuffe og CrispZone.
Billede af Gorenje Køleskab R6192DW 2+2 års garanti Gorenje Køleskab R6192DW 2+2 års garanti
Køletskabet R619DW fra Gorenje ligger i den energivenlige ende på skalaen med en energimærkning på A++. Køleskabet rummer 368 liter, og der er således plads til at den store husholdning kan klare sig et par dage med madvarer. Elektronisk temperaturstyring
Billede af Gorenje R6192DW køleskab Fritstående Hvid 368 L A++ Gorenje R6192DW køleskab Fritstående Hvid 368 L A++
Gorenje R6192DW køleskab Fritstående Hvid 368 L A++Gorenje R6192DW Køleskab netto rumindhold: 368 L Klimaklasse: SN-T Støjniveau: 38 dB Lampe type: LED Dørhængsel: Højre Årligt energiforbrug: 114 kWh Energieffektivitetsklasse: A++ Vægt: 75 kg Farve på pro
Billede af Gorenje Retro Collection køleskab - blå Gorenje Retro Collection køleskab - blå
Giv hjemmet et nyt look med Gorenje Retro Collection køleskab ORB153BLL. Dette blå køleskab med venstrehængslet dør vil opbevare masser af fødevarer og samtidigt tilføje stil til køkkenet.
Billede af Gorenje Retro Collection køleskab - creme Gorenje Retro Collection køleskab - creme
Giv hjemmet et nyt look med Gorenje Retro Collection køleskab ORB153C. Dette creme køleskab med højrehængslet dør vil opbevare masser af fødevarer og samtidigt tilføje stil til køkkenet.
Billede af Gorenje Retro Collection køleskab - sort Gorenje Retro Collection køleskab - sort
Giv hjemmet et nyt look med dette Gorenje Retro Collection køleskab ORB153BK. Dette sorte køleskab med højrehængslet dør vil opbevare masser af fødevarer og samtidigt tilføje stil til køkkenet.

Vores prisrobot har søgt hele natten, og ovenstående var alle de produkter den fandt for nu.

Vi håber du har fundet et billigt Gorenje køleskab der har pirret din interesse - hvis det er tilfældet så klik ind på forhandleren og læs mere om leveringstid og leveringspris.

Hvis ikke, så gem Køleskab.dk og besøg os snart igen - vi sender prisrobotten afsted efter gode tilbud igen i nat.

Købsguide til Gorenje køleskab

Køleskabet er et af omdrejningspunkterne i køkkenet. Selv om det ikke direkte indgår i madlavningen er det alligevel en af de vigtigste medspillere, når det kommer til at frembringe sunde og nærende måltider.

Når du er på markedet efter et nyt køleskab, er der mange ting at tage højde for, for hvor stort skal det være, hvor skal det stå, og hvilke ting skal det kunne? Når du har valgt et Gorenje køleskab er det fordi, der er tale om kvalitet og mange funktioner.

Kan man købe et Gorenje retro køleskab?

Ja, producenten har lavet en række sjove, smukke og udpræget retroinspirerede køleskabe, der passer flot ind i den moderne indretning. Den mest kendte model er nok Gorenjes folkevogns-inspirerede køleskab i rødt og hvidt med det kendte VW logo på lågen.

De skønne retro køleskabe findes som både kombineret køle/fryseskab og som køleskab med indbygget fryseboks og i flere forskellige størrelser og farver, så du kan finde et, der passer perfekt ind i jeres køkken og kan være med til at holde familiens fordærvelige varer friske i længere tid.

Køleskab med fryser eller køleskab med fryseboks?

Hos Gorenje finder du både modeller, der kombinerer køle og fryseskab i et, ofte med køleskabet for oven og fryser for neden. Har du ikke brug for så meget fryseplads, kan du også vælge en model, der har indbygget fryseboks, der sidder øverst.

Det giver dig muligheden for at vælge en model, der passer til de behov, du har i forhold til fordelingen mellem køl og frys. Når du vælger, skal du altid huske at være opmærksom på, at nogle modeller ikke har optimal frysefunktion, når der er tale om fryseboks.

Det gælder dog kun, hvis der er tale om køleskab, hvor fryseren ligger inde i skabet og ikke har en adskilt låge.

Kan man købe køleskabe fra Gorenje i flere farver?

Gorenje køleskabe findes i stort set alle regnbuens farver, og især de retro inspirerede modeller har ladet designerne få frit spil.

Er du til de douche farver, kan du finde de fineste modeller i mint, rosa eller creme.

De mere klare farver som rød, turkis og grøn finder du også, og endda et Gorenje køleskab i sort er også tilgængeligt. Du kan med andre ord finde lige præcis det køleskab, der skal til for at fuldende jeres drømmekøkken og samtidig også have et praktisk formål i at holde jeres mad frisk, næringsfuld og med højt vitaminindhold i længere tid.

Der er altså tale om et produkt, der ikke bare er veldesignet på ydersiden, men også på indersiden, fordi der er en række spændende og yderst praktiske funktioner, der holder maden frisk og bevarer næringsindhold og viaminer i længere tid