Velkommen til – vores mission her på Køleskab.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Electrolux køleskabe fra adskillige gode danske onlinebutikker, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik – så slipper du for at skulle finde produkterne på hver enkelt.

Dagens Electrolux køleskab Tilbud

Hvis du er landet her leder du sikert efter billige Electrolux køleskabe, og det vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig med – det er derfor vi har lavet Køleskab.dk.

Vores robot har natten igennem automatisk besøgt adskillige troværdige onlinebutikker og har fundet nedenstående tilbud og priser – vi håber der er et billigt du kan bruge, og vi beklager eventuelle fejl.

Electrolux - LRB1AF24W - KøleskabElectrolux køleskab i energiklasse F.  Køleskabet er med OptiSpace system, hvilket er med til, at gøre køleskabet mere rummeligt.Hylderne er lavet i sikkerhedsglas,...
KR. 3695.00
Electrolux - LRB1AF20W - KøleskabSpecifikationer:Energiklasse FOptiSpaceKapacitet 196 ltr. Vendbar dørLED lysAfrimer sig selv3 stk. hylderSikkerhedsglasRummelig grøntsagsskuffe
KR. 3695.00
Electrolux køleskabet LXB1AE13W0 tilbyder smart opbevaring takket være Optispace indersiden, der har et kompakt design med hylder i sikkerhedsglas og en nettovolumen på 134 liter.
KR. 1678.00
Lille integreret køleskab af Electrolux med mekanisk temperaturkontrol.
KR. 1997.00
Der er altid plads til dine madvarer med OptiSpace. Masser af opbevaringsmuligheder gør det nemt at finde plads til større ting.
KR. 1999.00
Fritstående køleskab fra Electrolux med et rummeligt interiør og pålidelige hylder i sikkerhedsglas
KR. 2222.00
Praktisk lille køleskab med indvendig 4-stjernet frostboks. Køleskabet har panserglashylder samt en rummelig grøntsagsskuffe.
KR. 2299.00
Dette Electrolux køleskab LRB1AF32WR sørger for, at din mad er sikkert opbevaret takket være OptiSpace-interiøret, som tilbyder mange opbevaringsmuligheder. Køleskabet er udstyret med en sikkerhedsglashylde...
KR. 2888.00
Electrolux køleskabet LRS2DF39W er en praktisk hjælper i dit køkken takket være den rummelige inderside, DynamicAir teknologien og den justerbare OptiSpace indretning.
KR. 2888.00
Electrolux køleskabet LRB2DF32W med generøs 316 l kapacitet tilbyder optimale opbevaringsforhold til dine madvarer takket være DynamicAir-teknologien, OptiSpace-indersiden og praktisk elektronisk styring.
KR. 2944.00
Electrolux køleskab LRB2AF88S intergreret køleskab på 142 liter
KR. 3249.00
Electrolux køleskabet LRS2DF39X er en praktisk hjælper i dit køkken takket være den rummelige inderside, DynamicAir teknologien og den justerbare OptiSpace indretning.
KR. 3333.00
Dette Electrolux køleskab LRS1DF39X tilbyder fleksible opbevaringsmuligheder med et rummeligt OptiSpace-interiør, sikkerhedsglashylder, DynamicAir-teknologi og en smart flaskeholder.
KR. 3499.00
Electrolux køleskab LRS1DF39X med front i rustfri stål
KR. 3999.00
Energirigtigt køleskab til fuldintegrering, med rummelig indretning og praktisk stor grønsagsskuffe. Skabet har LED belysning, som giver et godt overblik.
KR. 3999.00
Dette indbyggede Electrolux køleskab LXB3AF82R hjælper dig med at spare plads i køkkenet takket være det kompakte design med en volumen på 134 liter, OptiSpace-interiør samt en praktisk grøntsagsskuffe.
KR. 3999.00
Electrolux køleskabet LRS4DF18S er en pålidelig køkkenhjælper takket være den justerbare OptiSpace-inderside, generøs kapacitet og avanceret DynamicAir-køling, der holder din mad frisk og velsmagende...
KR. 4858.00
Fuldintegreret køleskab med DynamicAir ventileret køl, der sikrer ensartet temperatur i hele skabet. ExtraZone skuffe for optimal opbevaring af kød og fisk samt stor praktisk skuffe i bunden på teleskopudtræk...
KR. 4999.00
Dette Electrolux køleskab LRB3AF12S skaber det helt rigtige miljø til dine fødevarer med sit 208 l interiør, fleksible glashylder og en fugtighedskontrolskuffe, som holder frugt og grønt friskt.
KR. 4999.00
Electrolux køleskabet LRC6MF36X med 359 l kapacitet og MultiFlow-teknologi kan justeres til dine opbevaringsbehov takket være CustomFlex indersiden og den flytbare FlexiShelf. Du kan styre temperaturen...
KR. 5046.00
Dette Electrolux 600 CustomFlex køleskab LRC4DF35X leverer masser af opbevaringsplads til dine madvarer med en stabil temperature og nem betjening takket være CustomFlex-interiør, DynamicAir-teknologi,...
KR. 5995.00
MultiFlow-teknologien lader luften cirkulere for at holde en stabil temperatur. Denne køleproces bevarer maden bedre og forhindrer, at den tørrer ud.
KR. 5999.00
Opgradér dit køkken med denne stilfulde Electrolux fryser LRT5MF38W1 med et moderne design med et fladt låg, LCD-skærm samt pålidelig MultiFlow-teknologi, så din mad holder sig frisk i længere tid.
KR. 5999.00
Electrolux køleskab LRC5MF34W med hvid front og 340 liter køleskabskapacitet
KR. 5999.00
MultiFlow-teknologien lader luften cirkulere for at holde en stabil temperatur. Denne køleproces bevarer maden bedre og forhindrer, at den tørrer ud.
KR. 6499.00
Electrolux 600 CustomFlex køleskabet LRC4AF35W giver fleksibel opbevaring af dine madvarer samt let styring takket være CustomFlex-styringen, grøntsagsskuffen, LED-lyset og den praktiske LCD-skærm.
KR. 6499.00
Køleskabet har DynamicAir køleteknologi, LED lys og døren er tilmed udstyret med den unikke CustomFlex indretning, hvor du kan flytte rundt på de mange beholdere præcist så det passer til dit behov
KR. 6499.00
Den fortløbende cirkulerede luft holder en konstant temperatur for total frisk, og bevarer dermed tekstur og næringsstoffer. Indersiden i rustfrit stål holder temperaturen lav og genopretter den hurtigt,...
KR. 6999.00
Den fortløbende cirkulerede luft holder en konstant temperatur for total frisk, og bevarer dermed tekstur og næringsstoffer. Indersiden i rustfrit stål holder temperaturen lav og genopretter den hurtigt.
KR. 7499.00
Electrolux køleskabet LRC5ME38X4 opbevarer din mad praktisk takket være nettovolumen på 380 liter, CustomFlex indersiden, ExtraChill skuffe og fremragende beskyttelse af mad.
KR. 7499.00
Energirigtigt fuldintegreret køleskab med SoftClose dørlukning og DynamicAir ventileret køl, der sikrer ensartet temperatur i hele skabet. Med ExtraZone skuffe for optimal opbevaring af kød og fisk...
KR. 7499.00
Electrolux 600 Pro køleskabet LRT5MF38U1 skaber optimale opbevaringsforhold til dine madvarer takket være MultiFlow-afkølingen og en skuffe med fugtighedskontrol. Den generøse kapacitet på 390 l gør...
KR. 8859.00
Hver ingrediens har sin plads i CustomFlex®-køleskabet. Du kan sætte de flytbare og aftagelige beholdere i køleskabsdøren, som du vil. Alt passer ind, fra asparges til blåbærbakker.
KR. 8899.00
Hver ingrediens har sin plads i CustomFlex®-køleskabet. Du kan sætte de flytbare og aftagelige beholdere i køleskabsdøren, som du vil. Alt passer ind, fra asparges til blåbærbakker.
KR. 9599.00
Dette Electrolux 900 NaturaFresh køleskab LRT9ZE18C har en høj kapacitet på 276 liter og opbevarer dine madvarer under optimale betingelser takket være DynamicAir-teknologi, FastCool-system samt CleanAir-filter...
KR. 9999.00
Dette Electrolux 600 CustomFlex køleskab LRC5MF34X hjælper dig med at holde dine fødevarer friske. Køleskabet har CustomFlex-interiør, elektrisk betjening med LCD-skærm og CleanAir-filter.
KR. 10999.00

Alt for nu

Det var alle de Electrolux køleskabe vores prisrobot har fundet til dig for i dag. Vi håber at der var et godt tilbud iblandt som du kunne bruge.

Hvis ikke så kig forbi Køleskab.dk igen om et par dage.

Vi opdaterer produkter, priser og tilbud hver nat, så kig i morgen og se om der er kommet et godt udsalg i mellemtiden.

Fortæl også meget gerne dem du taler med om Køleskab.dk – det vil hjælpe os rigtig meget.

Købsguide til Electrolux køleskab

Et effektivt køleskab er uundværligt til at holde maden frisk og smagfuld.

Det anerkendte svenske mærke Electrolux har opnået succes i hele 150 lande – Danmark inklusivt. Electrolux har et bredt udvalg af køleskabe, der er kendetegnet ved høj kvalitet og intelligent teknik. De er energibesparende, har optimal belysning og bevarer et højt næringsindhold i maden i længere tid.

Designet er enkelt og tidløst og matcher til stadighed de hotteste tendenser i tiden.

Her er en guide til at vælge det rette Electrolux køleskab, som matcher dit køkken og dine ønsker og behov.

Skal jeg vælge et fritstående eller integreret Electrolux køleskab?

Electrolux fritstående køleskabe er energismarte og kan nemt tilpasses dine skiftende behov. En fritstående køler har sin egen front og er omsluttet af sidebeklædninger i samme farve.

Det giver et elegant og æstetisk præg til dit køkken.

Den fristående køler er en fleksibel løsning.

Du kan placere dine madvarer, hvor du ønsker i køkkenet, og rykke rundt på køleskabet igen senere uden videre besvær. Det afhænger af smag og behag, om køleren skal vises frem eller integreres på en mere diskret måde i dit køkken.

Integrerede køleskabe fra den populære svenske producent er smart indrettede.

Med et af dem får du en diskret fremtoning i køkkenets øvrige indretning. En integrerbar køler kan du gemme væk bag en køkkenlåge, men det gør det ikke mindre tilgængeligt end et fritstående køleskab. Integrerbare køleskabe fra Electrolux er luksuriøse og rengøringsvenlige.

Pladsen i kølerne er udnyttet, så du får optimal opbevaring af dine madvarer, hvor det ellers kan være svært at komme til. Som bonus er de energibesparende.

Bør jeg købe et Electrolux amerikaner-køleskab?

Med et amerikanerskab fra Electrolux får du mulighed for god og rummelig plads til både køle- og frysevarer i dit køkken. Amerikanerkøleskabene er side by side-modeller, hvor køleskab står side om side med fryser i en sammenhængende enhed. Det er praktisk og bekvemt at være i nærheden af en masse køle- og frysevarer under madlavningen.

For en følelse af ekstra luksus kan du tappe iskoldt vand direkte i døren ved hjælp af en vanddispenser.

Kan jeg købe et vinkøleskab fra Electrolux?
Til vin-entusiaster fås køleskabe fra Electrolux, som er særligt udviklet til at opbevare vin. Vinkøleskabene har elegante design og glasdør, som giver et godt overblik over din dekorative vinsamling.

Kølerne findes i forskellige størrelser, så du kan opbevare dine vine på køl, uanset om du lige har startet din vinsamling eller har samlet længe. Opbevar dine vine på den rette temperatur og få ekstra nydelse.

Hvilket Electrolux køleskab skal jeg vælge?

Det er naturligvis en god idé at tage højde for indretningen af dit køkken, når du skal vælge køler. Køkkenets indretning spiller for eksempel ind på, om du skal vælge en fritstående eller integreret køler.

Pladsmangel kan naturligvis også en faktor, hvis du for eksempel overvejer et amerikaner-køleskab eller et vinkøleskab. Vær dog opmærksom på, at kølerne også kan integreres i andre rum i din bolig.  Generelt har den svenske producent et spændende udvalg af kølere i forskellige størrelser, design og farver. Alle køleskabene har solide materialer og funktionaliteten er i top.

Gå på opdagelse i sortimentet, og der vil med garanti være et produkt, der matcher dit budget, din indretning og dine behov.