Bosch køleskab

Din oversigt over Bosch køleskabe

Er du også træt af at skulle besøge onlinebutikker én efter én og sammenligne tilbud og priser? Så er det godt du er havnet på Køleskab.dk. Her giver vi dig nemlig et samlet overblik, sådan at du kan købe dit Bosch køleskab, nemt og simpelt.

Seneste Bosch køleskab Tilbud

Vi vil gerne vise de mest opdaterede tilbud på Bosch køleskabe i 2021, og derfor har vores robot natten igennem helt automatisk kravlet adskillige billige shops fra Danmark igennem for gode priser. Dem kan du se lige her på Køleskab.dk. Vi håber der er et godt tilbud du kan bruge, og beklager hvis robotten har lavet fejl (den er ikke helt trænet endnu).

Billede af Bosch AccentLine køleskab (177 cm) Bosch AccentLine køleskab (177 cm)
Indbygningskøleskab med indvendig LED-belysning og mange smarte funktioner for optimal opbevaring af mad. Energiklasse A++.
Billede af Bosch KSV36NW33 køleskab 2+2 års garanti Bosch KSV36NW33 køleskab 2+2 års garanti
Køleskab, nichehøjde 186 cmHvid Forbrug og ydelse Energiklasse: A++, 112 kWh/år Nettovolumen total: 346 l Design og komfort Elektronisk temperaturstyring, kan aflæses via LED-display FreshSense: jævn temperatur gennem intelligent sensorteknologi Dynamisk
Billede af Bosch køleskabe KSV33NWEP Bosch køleskabe KSV33NWEP
Bosch køleskabe KSV33NWEP med elektronisk temperaturstyring, den ønskede temperatur indstilles nemt og nøjagtigt. Skabet kommer med en praktisk grøntsagsskuffe med fugtighedsregulering og og intelligent designet bund
Billede af Bosch køleskab KIF81PDE0 integreret Bosch køleskab KIF81PDE0 integreret
Bosch køleskab KIF81PDE0 Integreret køleskab med VitaFresh pro: 0°C-teknologi og fugtighedskontrol bevarer vitaminer i maden længere, og maden holder sig frisk op til 3 gange længere tid.
Billede af Bosch køleskab KIN86HDF0 integreret Bosch køleskab KIN86HDF0 integreret
Bosch integreret køleskab KIN86HDF0 med NoFrost teknologi der gør afrimning unødvendig, så du sparer både tid og energi. Med Home Connect kan du nemt betjene og overvåge dit køle-/fryseskab fra din smart phone eller tablet.
Billede af Bosch køleskab KIR41AFF0 intergreret Bosch køleskab KIR41AFF0 intergreret
Bosch KIR41AFF0 intergreret køleskab med VitaFresh plus skuffe til optimal opbevaring af frugt og grønt: holder dem friske i op til dobbelt så lang tid og bevarer vitaminerne. Køleskabet har TouchControl til nøjagtig indstilling af temperaturen
Billede af Bosch køleskab KIR51AFF0 Bosch køleskab KIR51AFF0
Bosch integreret køleskab KIR51AFF0 med VitaFresh plus skuffe til optimal opbevaring af frugt og grønt: holder dem friske i op til dobbelt så lang tid og bevarer vitaminerne
Billede af Bosch køleskab KIR81ADE0 integreret Bosch køleskab KIR81ADE0 integreret
Bosch integreret køleskab KIR81ADE0 med TouchControl til nem og nøjagtig indstilling af temperaturen, og VitaFresh plus skuffe til optimal opbevaring af frugt og grønt.
Billede af Bosch køleskab KIR81SDE0 integreret Bosch køleskab KIR81SDE0 integreret
Bosch køleskab KIR81SDE0 intergreret model med VitaFresh plus skuffe til optimal opbevaring af frugt og grønt: holder dem friske i op til dobbelt så lang tid og bevarer vitaminerne.
Billede af Bosch køleskab KIR81VSF0 intergret Bosch køleskab KIR81VSF0 intergret
Køleskab med elektronisk temperaturstyring, den ønskede temperatur indstilles nemt og nøjagtigt. Skabet kommer med en praktisk grøntsagsskuffe med fugtighedsregulering og og intelligent designet bund der yder beskyttelse mod kondensvand
Billede af Bosch køleskab KIV86VSF0 integreret Bosch køleskab KIV86VSF0 integreret
Bosch integreret kølefryseskab KIV86VSF0 med elektronisk temperaturstyring til nem og nøjagtig indstilling af tempereaturen. Køleskabet har en smart designet MultiBox for optimal opbevaring af grønt og frugt.
Billede af Bosch køleskab KSV29NWEP Bosch køleskab KSV29NWEP
Bosch køleskab KSV29NWEP med elektronisk temperaturstyring, den ønskede temperatur indstilles nemt og nøjagtigt. Skabet kommer med en praktisk grøntsagsskuffe med fugtighedsregulering og og intelligent designet bund.
Billede af Bosch køleskab KSV36AIDP (stål-easyclean) Bosch køleskab KSV36AIDP (stål-easyclean)
Køleskab med VitaFresh skuffe til optimal opbevaring af frugt og grønt: holder dem friske i op til dobbelt så lang tid og bevarer vitaminerne.
Billede af Bosch køleskab KSV36NWEP Bosch køleskab KSV36NWEP
Bosch køleskab KSV36NWEP med elektronisk temperaturstyring, den ønskede temperatur indstilles nemt og nøjagtigt. Skabet kommer med en praktisk grøntsagsskuffe med fugtighedsregulering
Billede af Bosch køleskab KSV36VLDP (stål) Bosch køleskab KSV36VLDP (stål)
Bosch køleskab KSV36VLDP med front i stål og VitaFresh Box: køler meget effektivt holder dine frugter og grøntsager friske længere.
Billede af Bosch køleskab KSV36VWEP (hvid) Bosch køleskab KSV36VWEP (hvid)
Bosch køleskabet KSV36VWEP med 346-liters kapacitet opretholder en konstant temperature med FreshSense teknologi og har praktiske opbevaringsmuligheder med SuperCool-funktion og LED-lys.
Billede af Bosch køleskab KTR15NWFA Bosch køleskab KTR15NWFA
Bosch køleskab KTR15NWFA er et energibesparende A++ køleskab med MultiBox med intelligent designet bølgeformet bund, som beskytter frugt og grønt mod kondens.
Billede af Bosch køleskab KUR15ADF0 intergreret Bosch køleskab KUR15ADF0 intergreret
Bosch intergreret køleskab KUR15ADF0 med MultiBox er en ideel opbevaringsplads til frisk frugt og grøntsager.
Billede af Bosch køleskab med frostboks KIL82AFF0 integreret Bosch køleskab med frostboks KIL82AFF0 integreret
Bosch køleskab med frostboks KIL82AFF0 integreret med VitaFresh Plus Box og TouchControl: holder dine frugter og grøntsager vitaminrige og friske op til dobbelt så længe.
Billede af Bosch køleskab med frostboks KIL82VSF0 integreret Bosch køleskab med frostboks KIL82VSF0 integreret
Bosch integreret køleskab med frostboks og multiBox med intelligent designet bølgeformet bund, som beskytter frugt og grønt mod kondens.
Billede af Bosch køleskab med lille fryser KUL15AFF0 intergreret Bosch køleskab med lille fryser KUL15AFF0 intergreret
Bosch intergreret køleskab med lille fryser KUL15AFF0 , dette skab meget energivenligt og MultiBox skuffen er optimal til at holde frugt og grønt frisk i længere tid.
Billede af Bosch Serie 4 køleskab Bosch Serie 4 køleskab
Det indbyggede Bosch Serie 4 køleskab KIR81VF30 har en høj kapacitet med optimal opbevaringsplads. Køleskabet er udstyret med FreshSense-teknologi og SuperCooling-funktion, som forlænger din mads holdbarhed.
Billede af Bosch Series 2 køleskab KTL15NW3A (hvid) Bosch Series 2 køleskab KTL15NW3A (hvid)
Det kompakte fritstående Bosch Series 2 køleskab KTL15NW3A har 14 liters fryserkapacitet, Multibox til frugt og grøntsager samt energimærkning A++.
Billede af Bosch Series 4 Køleskab (hvid) Bosch Series 4 Køleskab (hvid)
Dette fritstående Bosch Series 4 køleskab KSV36VW3P er et moderne køleskab med praktiske opbevaringsløsninger og brugbare funktioner, der hjælper dig med at holde familiens mad frisk i længere tid.
Billede af Bosch Series 4 køleskab KSV36VIEP (rustfrit stål) Bosch Series 4 køleskab KSV36VIEP (rustfrit stål)
Bosch Series 4 køleskabet KSV36VIEP har VitaFresh boks, FreshSense og SuperCool og holder din mad frisk i længere tid takket være optimale temperature- og fugtighedsniveauer, mens EasyAccess hylden og LED-lyset giver perfekt overblik over indersiden,
Billede af Bosch Series 6 køleskab og fryser KGE36AICA Bosch Series 6 køleskab og fryser KGE36AICA
Med dette Bosch Series 6 køleskab og fryser KGE36AICA kan du let opbevare dine nedkølede og frosne madvarer ved optimale temperaturer. Enheden har 214/88 l kapacitet samt LowFrost for simpel vedligeholdelse, VitaFresh, Vario Zone og BigBox.
Billede af Bosch Series 8 køleskab (hvid) Bosch Series 8 køleskab (hvid)
Nyd friske grøntsager og nærende ingredienser takket være Bosch Series 8 køleskabet KSF36PW3P, der har en række teknologier, der holder maden frisk og sund i længere tid.
Billede af Bosch Series 8 køleskab KIF81HDD0 Bosch Series 8 køleskab KIF81HDD0
Dette Bosch Serie 8 køleskab KIF81HDD0 med VitaFresh pro sikrer ideelle opbevaringsbetingelser, så din mad forbliver vitaminrig og frisk op til 3 gange længere.

Det var dagens Bosch køleskab tilbud

Vi håber at der blandt ovenstående produkter var et godt Bosch køleskab tilbud du kunne bruge.

Hivs ikke så husk at vi stadig udvikler vores robot. Prisrobotten finder derfor ikke alle produkter.

Du kan derfor med fordel alligevel klikke dig ind på den enkelte onlineshop.

Du kan også komme tilbage snart og se hvad vi har fundet af gode Bosch køleskabe der.

Fortæl også meget gerne dine venner og bekendte om Køleskab.dk - det vil hjælpe os meget.

Købsguide til Bosch køleskab

Bosch har i mange år været fremme i skoene, når det kommer til udvikling af køleteknik. Derfor kan du altid være sikker på, at et Bosch køleskab er det sikre valg. Men hvilke overvejelser bør du gøre dig, inden du leder efter dit nye Bosch køleskab? Og hvilken model vil passe bedst til dine behov? Læs med i denne guide for at få svar på dine spørgsmål, så du kan være sikker på, at du ender med at foretage det helt rigtige køb.

Skal jeg vælge et fritstående eller integreret Bosch køleskab?

Et fritstående skab kan du stille præcis, hvor du vil — det behøver endda ikke engang at være i køkkenet, hvis du går og leder efter et skab til garagen, arbejdsværelset eller noget helt tredje. Denne frihed er en stor fordel, og så er det nemt at gøre et fritstående skab til en del af dit hjem, da det ikke kræver meget andet arbejde end en tilkobling.

Med et integreret køleskab skal der arbejdes lidt mere for sagen, men til gengæld er resultatet det hele værd, da det sætter prikken over i’et på et gennemført køkken.

Et integreret skab integreres med indretningen i dit køkken, hvilket foregår ved en montering af en låge på skabet. Lågen passer med de øvrige skabslåger og farvetemaer i dit køkken, og på denne måde går skabet i ét med køkkenet i stedet for at skille sig ud.

Skal jeg vælge et Bosch køleskabe med eller uden frys?

Står du og mangler en fryser, så kan du med fordel investere i et kombineret køle-fryseskab i stedet for at købe to adskilte sektioner. Med et kombineret køle-fryseskab har du altid alle madvarerne lige ved hånden. Har du blot brug for en lille smule fryseplads, kan du gå efter et Bosch køleskab med frostboks. Her får du masser af plads til opbevaring af varer som is, frysepizzaer eller frosne bær til smoothies.

Har du brug for mere plads til dine frostvarer kan du overveje at investere i en af deres populære side-by-side modeller — også kaldet amerikaner køleskabe — hvor du får køl og frys side om side bag en dobbeltdør. Har du allerede en fryser, findes der også mange Bosch køleskabe, som ikke indeholder frysesektioner. Fordelen ved at investere i sådan en model er, at de bruger helt op til 30 % mindre energi end de kombinerede køle-fryseskabe.

Hvilke farver kan jeg vælge imellem?

Vælger du et fritstående skab, er det vigtigt, at du kan lide farven, og at den passer ind i dit hjem. Bosch køleskabe fås i stål, som passer ind i de fleste køkkener.

De fås desuden med hvid front, hvilket ligeledes passer ind i de fleste hjem og går godt med alt fra landlig vintagestil til det strømlinede og minimalistiske look. Til sidst kan du få sorte varianter, som giver et råt udtryk og som passer ind i det stilrene, mørke køkken