Billede af Bosch KIR81AFE0 Integrerbart køleskab 2+2 års garanti
 

Bosch KIR81AFE0 Integrerbart køleskab 2+2 års garanti

Integrerbart køleskab med TouchControl til nem og nøjagtig indstilling af temperaturen, og VitaFresh plus skuffe til optimal opbevaring af frugt og grønt.Bredde: 55,8 cmHøjde: 177,2 cm. Dybde: 54,5 cm. Nettoliter: 319

fra  DKK 6995.00

Gå til billigste af 2 Forhandlere


 
Billede af Bosch køleskabe KSV33NWEP
 

Bosch køleskabe KSV33NWEP

Bosch køleskabe KSV33NWEP med elektronisk temperaturstyring, den ønskede temperatur indstilles nemt og nøjagtigt. Skabet kommer med en praktisk grøntsagsskuffe med fugtighedsregulering og og intelligent designet bund

DKK 3989.00

Se hos forhandler


 
Billede af Bosch køleskab KIF81PDE0 integreret
 

Bosch køleskab KIF81PDE0 integreret

Bosch køleskab KIF81PDE0 Integreret køleskab med VitaFresh pro: 0°C-teknologi og fugtighedskontrol bevarer vitaminer i maden længere, og maden holder sig frisk op til 3 gange længere tid.

DKK 9999.00

Se hos forhandler


 
Billede af Bosch køleskab KIN86HDF0 integreret
 

Bosch køleskab KIN86HDF0 integreret

Bosch integreret køleskab KIN86HDF0 med NoFrost teknologi der gør afrimning unødvendig, så du sparer både tid og energi. Med Home Connect kan du nemt betjene og overvåge dit køle-/fryseskab fra din smart phone eller tablet.

DKK 9999.00

Se hos forhandler


 
Billede af Bosch køleskab KIR41AFF0 intergreret
 

Bosch køleskab KIR41AFF0 intergreret

Bosch KIR41AFF0 intergreret køleskab med VitaFresh plus skuffe til optimal opbevaring af frugt og grønt: holder dem friske i op til dobbelt så lang tid og bevarer vitaminerne. Køleskabet har TouchControl til nøjagtig indstilling af temperaturen

DKK 5119.00

Se hos forhandler


 
Billede af Bosch køleskab KIR51AFF0
 

Bosch køleskab KIR51AFF0

Bosch integreret køleskab KIR51AFF0 med VitaFresh plus skuffe til optimal opbevaring af frugt og grønt: holder dem friske i op til dobbelt så lang tid og bevarer vitaminerne

DKK 5499.00

Se hos forhandler


 
Billede af Bosch køleskab KIR81ADE0 integreret
 

Bosch køleskab KIR81ADE0 integreret

Bosch integreret køleskab KIR81ADE0 med TouchControl til nem og nøjagtig indstilling af temperaturen, og VitaFresh plus skuffe til optimal opbevaring af frugt og grønt.

DKK 4999.00

Se hos forhandler


 
Billede af Bosch køleskab KIR81SDE0 integreret
 

Bosch køleskab KIR81SDE0 integreret

Bosch køleskab KIR81SDE0 intergreret model med VitaFresh plus skuffe til optimal opbevaring af frugt og grønt: holder dem friske i op til dobbelt så lang tid og bevarer vitaminerne.

DKK 7999.00

Se hos forhandler


 
Billede af Bosch køleskab KIR81VSF0 intergret
 

Bosch køleskab KIR81VSF0 intergret

Køleskab med elektronisk temperaturstyring, den ønskede temperatur indstilles nemt og nøjagtigt. Skabet kommer med en praktisk grøntsagsskuffe med fugtighedsregulering og og intelligent designet bund der yder beskyttelse mod kondensvand

DKK 4489.00

Se hos forhandler


 
Billede af Bosch køleskab KIV86VSF0 integreret
 

Bosch køleskab KIV86VSF0 integreret

Bosch integreret kølefryseskab KIV86VSF0 med elektronisk temperaturstyring til nem og nøjagtig indstilling af tempereaturen. Køleskabet har en smart designet MultiBox for optimal opbevaring af grønt og frugt.

DKK 5499.00

Se hos forhandler


 
Billede af Bosch køleskab KSV29NWEP
 

Bosch køleskab KSV29NWEP

Bosch køleskab KSV29NWEP med elektronisk temperaturstyring, den ønskede temperatur indstilles nemt og nøjagtigt. Skabet kommer med en praktisk grøntsagsskuffe med fugtighedsregulering og og intelligent designet bund.

DKK 3639.00

Se hos forhandler


 
Billede af Bosch køleskab KSV36AIDP (stål-easyclean)
 

Bosch køleskab KSV36AIDP (stål-easyclean)

Køleskab med VitaFresh skuffe til optimal opbevaring af frugt og grønt: holder dem friske i op til dobbelt så lang tid og bevarer vitaminerne.

DKK 6999.00

Se hos forhandler


 
Billede af Bosch køleskab KSV36NWEP
 

Bosch køleskab KSV36NWEP

Bosch køleskab KSV36NWEP med elektronisk temperaturstyring, den ønskede temperatur indstilles nemt og nøjagtigt. Skabet kommer med en praktisk grøntsagsskuffe med fugtighedsregulering

DKK 6038.00

Se hos forhandler


 
Billede af Bosch Køleskab KSV36VBEP (sort)
 

Bosch Køleskab KSV36VBEP (sort)

KSV36VBEP, Køleskab

DKK 5299.00

Se hos forhandler


 
Billede af Bosch køleskab KSV36VLDP (stål)
 

Bosch køleskab KSV36VLDP (stål)

Bosch køleskab KSV36VLDP med front i stål og VitaFresh Box: køler meget effektivt holder dine frugter og grøntsager friske længere.

DKK 5656.00

Se hos forhandler


 
Billede af Bosch køleskab KSV36VWEP (hvid)
 

Bosch køleskab KSV36VWEP (hvid)

Bosch køleskabet KSV36VWEP med 346-liters kapacitet opretholder en konstant temperature med FreshSense teknologi og har praktiske opbevaringsmuligheder med SuperCool-funktion og LED-lys.

DKK 4999.00

Se hos forhandler


 
Billede af Bosch køleskab KTR15NWFA
 

Bosch køleskab KTR15NWFA

Bosch køleskab KTR15NWFA med MultiBox med intelligent designet bølgeformet bund, som beskytter frugt og grønt mod kondens.

DKK 2499.00

Se hos forhandler


 
Billede af Bosch køleskab KUR15ADF0 intergreret
 

Bosch køleskab KUR15ADF0 intergreret

Bosch intergreret køleskab KUR15ADF0 med MultiBox er en ideel opbevaringsplads til frisk frugt og grøntsager.

DKK 4106.00

Se hos forhandler


 
Billede af Bosch køleskab med frostboks KIL82AFF0 integreret
 

Bosch køleskab med frostboks KIL82AFF0 integreret

Bosch køleskab med frostboks KIL82AFF0 integreret med VitaFresh Plus Box og TouchControl: holder dine frugter og grøntsager vitaminrige og friske op til dobbelt så længe.

DKK 5999.00

Se hos forhandler


 
Billede af Bosch køleskab med frostboks KIL82VSF0 integreret
 

Bosch køleskab med frostboks KIL82VSF0 integreret

Bosch integreret køleskab med frostboks og multiBox med intelligent designet bølgeformet bund, som beskytter frugt og grønt mod kondens.

DKK 5509.00

Se hos forhandler


 
Billede af Bosch køleskab med lille fryser KUL15AFF0 intergreret
 

Bosch køleskab med lille fryser KUL15AFF0 intergreret

Bosch intergreret køleskab med lille fryser KUL15AFF0 , dette skab meget energivenligt og MultiBox skuffen er optimal til at holde frugt og grønt frisk i længere tid.

DKK 6562.00

Se hos forhandler


 
Billede af Bosch Series 4 køleskab KSV36VIEP (rustfrit stål)
 

Bosch Series 4 køleskab KSV36VIEP (rustfrit stål)

Bosch Series 4 køleskabet KSV36VIEP har VitaFresh boks, FreshSense og SuperCool og holder din mad frisk i længere tid takket være optimale temperature- og fugtighedsniveauer, mens EasyAccess hylden og LED-lyset giver perfekt overblik over indersiden,

DKK 5499.00

Se hos forhandler


 
Billede af Bosch Series 6 køleskab og fryser KGE36AICA
 

Bosch Series 6 køleskab og fryser KGE36AICA

Med dette Bosch Series 6 køleskab og fryser KGE36AICA kan du let opbevare dine nedkølede og frosne madvarer ved optimale temperaturer. Enheden har 214/94 l kapacitet samt LowFrost for simpel vedligeholdelse, VitaFresh, Vario Zone og BigBox.

DKK 5999.00

Se hos forhandler


 
Billede af Bosch Series 8 køleskab (hvid)
 

Bosch Series 8 køleskab (hvid)

Nyd friske grøntsager og nærende ingredienser takket være Bosch Series 8 køleskabet KSF36PW3P, der har en række teknologier, der holder maden frisk og sund i længere tid.

DKK 3999.00

Se hos forhandler


 
Billede af Bosch Series 8 køleskab KIF81HDD0
 

Bosch Series 8 køleskab KIF81HDD0

Dette Bosch Serie 8 køleskab KIF81HDD0 med VitaFresh pro sikrer ideelle opbevaringsbetingelser, så din mad forbliver vitaminrig og frisk op til 3 gange længere.

DKK 9999.00

Se hos forhandler


Seneste Bosch køleskab Tilbud

Vi vil gerne vise de mest opdaterede tilbud på Bosch køleskabe i 2021, og derfor har vores robot natten igennem helt automatisk kravlet adskillige billige shops fra Danmark igennem for gode priser. Dem kan du se lige her på Køleskab.dk. Vi håber der er et godt tilbud du kan bruge, og beklager hvis robotten har lavet fejl (den er ikke helt trænet endnu).

Det var dagens Bosch køleskab tilbud

Vi håber at der blandt ovenstående produkter var et godt Bosch køleskab tilbud du kunne bruge.

Hivs ikke så husk at vi stadig udvikler vores robot. Prisrobotten finder derfor ikke alle produkter.

Du kan derfor med fordel alligevel klikke dig ind på den enkelte onlineshop.

Du kan også komme tilbage snart og se hvad vi har fundet af gode Bosch køleskabe der.

Fortæl også meget gerne dine venner og bekendte om Køleskab.dk - det vil hjælpe os meget.

Købsguide til Bosch køleskab

Bosch har i mange år været fremme i skoene, når det kommer til udvikling af køleteknik. Derfor kan du altid være sikker på, at et Bosch køleskab er det sikre valg. Men hvilke overvejelser bør du gøre dig, inden du leder efter dit nye Bosch køleskab? Og hvilken model vil passe bedst til dine behov? Læs med i denne guide for at få svar på dine spørgsmål, så du kan være sikker på, at du ender med at foretage det helt rigtige køb.

Skal jeg vælge et fritstående eller integreret Bosch køleskab?

Et fritstående skab kan du stille præcis, hvor du vil — det behøver endda ikke engang at være i køkkenet, hvis du går og leder efter et skab til garagen, arbejdsværelset eller noget helt tredje. Denne frihed er en stor fordel, og så er det nemt at gøre et fritstående skab til en del af dit hjem, da det ikke kræver meget andet arbejde end en tilkobling.

Med et integreret køleskab skal der arbejdes lidt mere for sagen, men til gengæld er resultatet det hele værd, da det sætter prikken over i’et på et gennemført køkken.

Et integreret skab integreres med indretningen i dit køkken, hvilket foregår ved en montering af en låge på skabet. Lågen passer med de øvrige skabslåger og farvetemaer i dit køkken, og på denne måde går skabet i ét med køkkenet i stedet for at skille sig ud.

Skal jeg vælge et Bosch køleskabe med eller uden frys?

Står du og mangler en fryser, så kan du med fordel investere i et kombineret køle-fryseskab i stedet for at købe to adskilte sektioner. Med et kombineret køle-fryseskab har du altid alle madvarerne lige ved hånden. Har du blot brug for en lille smule fryseplads, kan du gå efter et Bosch køleskab med frostboks. Her får du masser af plads til opbevaring af varer som is, frysepizzaer eller frosne bær til smoothies.

Har du brug for mere plads til dine frostvarer kan du overveje at investere i en af deres populære side-by-side modeller — også kaldet amerikaner køleskabe — hvor du får køl og frys side om side bag en dobbeltdør. Har du allerede en fryser, findes der også mange Bosch køleskabe, som ikke indeholder frysesektioner. Fordelen ved at investere i sådan en model er, at de bruger helt op til 30 % mindre energi end de kombinerede køle-fryseskabe.

Hvilke farver kan jeg vælge imellem?

Vælger du et fritstående skab, er det vigtigt, at du kan lide farven, og at den passer ind i dit hjem. Bosch køleskabe fås i stål, som passer ind i de fleste køkkener.

De fås desuden med hvid front, hvilket ligeledes passer ind i de fleste hjem og går godt med alt fra landlig vintagestil til det strømlinede og minimalistiske look. Til sidst kan du få sorte varianter, som giver et råt udtryk og som passer ind i det stilrene, mørke køkken