Du er landet på Køleskab.dk, det helt rigtige sted at finde KitchenAid grøntsagsskuffe. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle KitchenAid grøntsagsskuffe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Grøntsagsskuffe passer til KitchenAid

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Quickparts.dk.

Her kan “Grøntsagsskuffe passer til KitchenAid” fås til 444,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Alternative Brands:Bauknecht, IGNIS, IKEA, KitchenAid, Laden, Pelgrim, privileg, smeg, V-Zug, Whirlpool Original Designation:481010470967…

Se hos Quickparts.dk ❯❯

2: Glideskinne til grøntsagsskuffe højre passer til KitchenAid

Sidste produkt på vores liste er Glideskinne til grøntsagsskuffe højre passer til KitchenAid som vi har fundet til 181,- hos Quickparts.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Alternative Brands:Atag, Bauknecht, Fulgor Milano, Hotpoint, Indesit, KitchenAid, Smeg, V-Zug, Whirlpool Original Designation:481252518037…

Se hos Quickparts.dk ❯❯

Dyreste KitchenAid Grøntsagsskuffe på listen er Grøntsagsskuffe passer til KitchenAid fra Quickparts.dk med en pris på 444.00. Billigste udvalgte Grøntsagsskuffe er Glideskinne til grøntsagsskuffe højre passer til KitchenAid som du kan købe for 181.00 hos Quickparts.dk. Forskellen på de to priser er 263 kr.
Ovenstående KitchenAid Grøntsagsskuffe data og priser er hentet fra 1 butikker (Quickparts.dk). Alle KitchenAid Grøntsagsskuffe tilbud er opdateret i dag 27-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Grøntsagsskuffe guides:

Fandt du ikke det rigtige Grøntsagsskuffe blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Grøntsagsskuffe: